Canım ama sen asker yolu bekliyorsun geçen her gün daha güzel geliyor :)
Gün sayarken söz için kafayı evlilikte bozacağım okul falan hak getire sonra :)
inşallah canım siizn şuan tek engel askerlik mi
ben daha onları araştırmadım canım peki içine albüm cd falan dahil değil mi baskılar
evet ben daha da yaklaşıyorum
herşey içinde canım Düğün Hikayesi® Plus iki seçenek sunuyorlar ya bir fotoğrafçıda damatla oluyor yada düğün öncesi yada düğün sonrası fotoğraf çektiriyosun..
Düğün Hikayesi® Max düğün günü öncesi ve sonrası çekim damada fotoğrafçı ve normal hikaye işte...
normal bi düğün hikayesin 1000 fotograf oluyormuş elimizde
askerden geldikten sonra birde işe girme dönemi var işte canım önümüzde beklediğimiz, oda oldugu takdirde bekleyecek birseyimiz kalmayacak inşallah,
ooo süpermiş bende araştırırım bunlarııı
canım siz tarihleri ne zaman düşünüyordunuz ?
hadi bakalım canım hakkınızda en hayırlısı olsun inşallllahhhhhh
canım tam bir tarih yok aklımızda gelince netleşecek, ama hersey olumlu oldugu takdirde bu yaz ramazandan once yada sonra olabilir, aslında bana kalsa 1 temmuz istiyorum ama ramazana denk geliyor, oyle de olmaz ki :44:
olmasına olur canım gündüz isterler akşamda yemeğe alırsınız kahveni ikram edersin çikolatanı tutarsın ilk yemeği yemiş olursunuz sözünüz kesilir ama öyle de ayrı gayrı olur neyse başka tarih bulursunuz sanırım benimde değiştirmem gerekecek ben seneye 30 haziran istiyordum o zamanda ramazan olacak mı ?
yok oyle dediğin gibi ayrı ayrı olmaz o yuzden ya once yada sonra olacak bakalım, evet canım seneyede ramazan oluyor.
Evet canım öyle olmaz doğru diyorsun.seneye haziran 17 sinde ramazanın ilk günü oluyor benim okul 12 sinde bitecek ramazanı atlatalım bayram geçsin desem 1 ay geriye gidiyor ayrıca bayramda sözlü olarak sevgilimin evine gitmek istiyorum yani 4 gün içinde her şeyi hazırlamamız gerekiyor :)
Ay sanırım söz tarihim 15 gün öne çekilecek yaşasın
bu resim çooook hoş
o zman olur canım, evet bayramda sozlu olmak cok daha guzel olur
manzaradan öte renk tonlamaları çok güzel olmuşş
canım resim üzerinde çok oynanmış resmi manzaraya yapıştırmışsın gibi duruyor sanki
farklı olmuş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?