• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

belki diktirebilirim...

valla haklısın canım bunun ayakkabısı şalı filan baya pahalıya mal olur diktirebilirim belki...
bide kendi ailem açısından düşünüyorum daha çok sevdiğim tarafından düşünürsem problem yok... ama yinede abartmak istemiyorum:44:

nişanı kız tarafı karşılıyor ya adetlere uycaksanız zorlanabilirsin. erkek ardaşının durumu iyi ise o karşılayabiir aranızda bunlar sorun değilse :)

biz karar aldık nişan düğün yok erkek yok kız karşılar demiyeceğiz herşeyi 2miz karşılayacağız. aileler neye destek olmak isterse ona olcaklar bakalım kalkabilcezmi altından:53:

nişanı kız tarafı karşılıyor ya adetlere uycaksanız zorlanabilirsin. erkek ardaşının durumu iyi ise o karşılayabiir aranızda bunlar sorun değilse :)

biz karar aldık nişan düğün yok erkek yok kız karşılar demiyeceğiz herşeyi 2miz karşılayacağız. aileler neye destek olmak isterse ona olcaklar bakalım kalkabilcezmi altından:53:

adetleri konuşmuştuk canım zaten onların adetine göre herşey erkek tarafına aitmiş ona kalsa bi iğne bile almama gerek yok ama ben yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum:17:

adetleri konuşmuştuk canım zaten onların adetine göre herşey erkek tarafına aitmiş ona kalsa bi iğne bile almama gerek yok ama ben yine elimden geleni yapmaya çalışıyorum:17:

çok süper canım vallahi keşke benimkininde ailesi böyle olsa :D Allah hakkınızda en hayırlısını versinnn inşallah :16: bizlerindeeee

günaydın canım bak bak forewer güzeldir :)

baktım canım cok tarz şeyler var :16: ama keşke daha fazla çeşit olsaymış :26:

ne güzel canım şanslısın ama yinede insanın kendi kendine bişeler almasıda hoşuna gidiyo iyi yapıyosun :34:

ben işi abartıcam :) önce begendiğim resimleri bulucam zten onları istiycem :) dış çekim için hangi pozların olcağına karar ermiş olucam yani :) amatör olarark bu işle ilgilenen bi arkadaşım var o da olucak yanımda başka biriyle bide kamera :)
balayında bende istiyorum ayrıca o da var aklımda :)

hem düğün günü hem balayı cok mu olur acaba :26: ama istiyorummmm :16: poz fikri benimde aklımda hatta beğendiğim biri şu Eki Görüntüle 1015509

çok güzemiş bu balayındamı çekilmiş canım bende dış çekim yaptıracagım:9:

istanbulda o bütçeye düğün değil işte anca bunları yapabiliriz canım benim mantıksız hiçbişey yazmadım aslında nie bukadar fazla gözüktüki :D

canım mantıklı yazmışın ama haklısın istanbulda anca olur konya için fazla bi bütçe yani bence lüks yaparım ama o kadar tutmaz bile :9:

Back