Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

selamlaar ben daha çoook var diye umutsuzluğa kapıldıkça burayı görünce bir rahatlama geldi demek sandığım kadar uzun bir süre değil gerçi bir 2015 mayıs-haziranda evlenmiş olmayı düşünüyoruz ama bakalım kısmet

Aramıza hoşgeldinnn :) kendinden bahset canım kaç yaşındasın kac senelik ilişin var

iyi yönünden bak askerden gelince önünüzdeki en büyük engel kalkıcak siz ne zaman düşünüyosunuz canım sözünüzü :)

canım benim okulum bitti ama formasyon almam lazım bir sene askerlikten sonra iş bulma filan derken allah nasip ederse yaza diye düşünüyoruz ama bakalım :) siz de nedir durum

hoşgeldinn :) hiç kapılma tatlım umutsuzluğa hepimiz aynıyız burda birlikte yapıcaz hazırlıkları artık demi ceren :)

hoşbulduk :) 24 yaşındayım 8 yıllık bir ilişki bizimki hayırlısıyla birdahaki ekim-kasımda nişan diyoruz artık

maşallah en kıdemlimiz sensin canım

hoşgeldinn :) hiç kapılma tatlım umutsuzluğa hepimiz aynıyız burda birlikte yapıcaz hazırlıkları artık demi ceren :)

aynen pelinim :) biz hazırlık yaparken zaman su gibi akıp geçicek sonrada hoopp mutlu sonn :123:

canım benim okulum bitti ama formasyon almam lazım bir sene askerlikten sonra iş bulma filan derken allah nasip ederse yaza diye düşünüyoruz ama bakalım :) siz de nedir durum

kuzum bizde seneye sömestırda söz yazınada nişan düşünüyoruz mezun oluncada askerliği atlatıp kavuşucaz inşallah :123:

ay inşallah canım sabırsızlanıyorum o günler gelsin resimler paylaşalım :)

maşallah en kıdemlimiz sensin canım

aynen pelinim :) biz hazırlık yaparken zaman su gibi akıp geçicek sonrada hoopp mutlu sonn :123:

Ben de yazdıkça fark ediyorum aslında bayağı olmuş

wowwww süpersin :) Allah tamamına erdirsin ama buradan ayrılma bütün heyecanlarımızı burada paylaşacağız :)

amin canım sağol hepimizin inşallah ayrılmam tabi gerçi ben daha çeyize bile başlamadım ocakdan sonra başlama niyetindeyim hayırlısıyla fazla kararsızım eşya konusunda birde beğenilerim değişiyo sürekli erteleyebildiğim kadar erteliyorum

günaydın kızlarrrrrr :)))) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çoğaldıkça mutlu oluyorum ben valla nasılsınız keyifler nasıl bakalım

günaydın kızlarrrrrr :)))) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çoğaldıkça mutlu oluyorum ben valla nasılsınız keyifler nasıl bakalım

günaydınnn :) keyifler yerinde canım ama insanın sevdiği yanında olmayınca hafta sonları yavaş geçiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…