• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Tabiki de mesela kucuk kavanoz lar ıcınde kahve dagıtıcam suslenmıs olarak cnm soz kahvesı :) sonra erkek tarafına soz mendılı yaptırıcam cok guzel bır tepsı buldum yuvarlak kucuk onunla susleyıp erkek tarafına verıcez :) bırke seker hamuru ıle kurabıye dusunuyorum ama sadece kalp seklınde olanlardan kucuk olanlardan cnm fazla mı olur bılmem ama cok hosuma gıdıyor soz yastıgı buldum bırtane yaptırıcam ıste cnm oyle arastırıyorum ama soz yastıgı ve mendılı harıc oburlerını kendım yapmayı dusunuyorum bakalım artık :)

aa çok güzel fikirler bunlar :3: kahveyi ilk kez duydum :40: bende kesinlikle söz yastığı istiyorum çok güzel modeller var :)

bizimde nişan söz arası 4 ay falan olucak o yüzden nişan yüzüğünü sözde taksam diyorum sonucta nişan kutlama şeklinde geçicek peki sonra evlenınce nolucak ona ayrı yüzük mü nişan yüzüklerini napcaz :1:

canım benim bildiğim aynı yüzükler takılıyo sadece sol parmağa geçmiş oluyo :3::3: ama kuralıda yok yani istemeyen başka yüzük alır

ben direk mekan ve elbiseye gectim :D fatihte sultan sarnıc dıye bıyer varmıs harıka bır atmosfr .para bırıktırebılırsem orda ıstıyorum coook coook:52:

O gelinlik gibi kabarık abiyeler eskidendi canım :)) ben bu ara etek kısmı çıkabilen bi model beğendim içi kısa elbise olanlardan gece eğlenceye gidiliyo bizim burda o zaman etek kısmını çıkartıp elbiseyle rahatça gidebiliyosun ;)))

O gelinlik gibi kabarık abiyeler eskidendi canım :)) ben bu ara etek kısmı çıkabilen bi model beğendim içi kısa elbise olanlardan gece eğlenceye gidiliyo bizim burda o zaman etek kısmını çıkartıp elbiseyle rahatça gidebiliyosun ;)))

evet canım onlar cok moda hemde kullanışlı belki bende öyle yaparım tabi onca koşuşturmadan sonra enerjim kalırsa kop kopa :52: :32: :21:

evet canım onlar cok moda hemde kullanışlı belki bende öyle yaparım tabi onca koşuşturmadan sonra enerjim kalırsa kop kopa :52: :32: :21:

Ahh o günleri görünce ben söz verdim kendime yorulmucam :)) küçük şeyleri sorun etmicem ne kırılıcam ne kırıcam etrafımdakileri dedim :)) birde bu modeli istememin bi sebebi dolap beklemesin daha sonrada kullanabiliyim diyorum :))

Ahh o günleri görünce ben söz verdim kendime yorulmucam :)) küçük şeyleri sorun etmicem ne kırılıcam ne kırıcam etrafımdakileri dedim :)) birde bu modeli istememin bi sebebi dolap beklemesin daha sonrada kullanabiliyim diyorum :))

iyi fikir tatlım aynen sana katılıyorum gereksiz triplere kaprislere hiç gerek yok o kadar beklemişiz o günün tadını çıkarıcaz tabikidee :34:

Back