Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar sözünüzü nasıl yapmayı dusunuyorsunuz etrafımda yapanlar var cok basıt gelıyor bana mesela sozde erkegede soz yuzugu takılmıyor mu bence takılsın :)

evde ailem büyükler ve onun ailesi sade bir şey sonuçta isteme+söz bir arada düşünüyoruz benm erkek arkadaşım tarafında erkeğe takılmazmış ben taktıracağım olmalı yani tek başıma mı sözleniyorum ya :)

Yolunda da diger kizlar nerde yaa olmuyo boyle :) mesela daha birbirimizi dogru durust tanimiyoruz herkes kendinden bahsetsin :):)

Haydi biz başlayalım :)) ben pelin izmirliyim üniversite bitti alese girdim formasyon alabilmek için bekliyorum bakalım :))

Haydi biz başlayalım :)) ben pelin izmirliyim üniversite bitti alese girdim formasyon alabilmek için bekliyorum bakalım :))

bende devam edimm o zamann adım ceren 21 yaşındayım adanadanım ama hatayda güzel sanatlar resim okuyorum sevgilimde adanada yaşıyo o da mersinde ing öğretmenliği okuyo aynı sene mezun olucaz son senede söz nişan yapıcaz allah izin verirse

bu arada bende yarı izmirli sayılırım canım cocuklugum falan hep o taraflarda gecti yazlarıda geliyoruz cok severim oraları :):)

bu arada bende yarı izmirli sayılırım canım cocuklugum falan hep o taraflarda gecti yazlarıda geliyoruz cok severim oraları :):)

Çok Memnun oldum cerencim ) aa gerçekten mi çok sevindim yarı hemşerim :)) benimde üniversitede Mersin Hatay Adana şehirlerinden çok arkadaşım vardı gidip görmüş kadar varım galiba :))

Çok Memnun oldum cerencim ) aa gerçekten mi çok sevindim yarı hemşerim :)) benimde üniversitede Mersin Hatay Adana şehirlerinden çok arkadaşım vardı gidip görmüş kadar varım galiba :))

aralarina bide ben eklendim galiba bende cok memnun oldum canim :):) ee nasi gidiyo asker yolu gozlemek alistin mi?

evet aynen öyleeee :) adanalı arkadaş sayım artık 1 fazla ) bilmiyorum acemide manisa da gidip gördüm her hafta ama usta birliği kıbrıs magosa tatlım ya hiç göremicem 4 ay boyunca 50:

hazal ben 21 yasındayım ıstanbulda yasıyorum okuyorum calısıyorum kızlar magazada calıstıgım ıcın saatlerım bellı olmuyor ondan bazen uzun surelı kopabılıyorum sızden :2:

evet aynen öyleeee :) adanalı arkadaş sayım artık 1 fazla ) bilmiyorum acemide manisa da gidip gördüm her hafta ama usta birliği kıbrıs magosa tatlım ya hiç göremicem 4 ay boyunca 50:

öyle deme canım ya yine temiz bi yere gitmiş doğuda olduğunu düşünsene aklın hep onda kalıcaktı artı daha izine gelir carşı izinlerinde kameradan görüşürsünüz mektuplaşırsınız falan

hazal ben 21 yasındayım ıstanbulda yasıyorum okuyorum calısıyorum kızlar magazada calıstıgım ıcın saatlerım bellı olmuyor ondan bazen uzun surelı kopabılıyorum sızden :2:

ayh ne güzel yaşıtız bi ara bende mağazada çalışmıstım ne demek iyi bilirim tatlım :)

hoşbuldum :) karamsar olma canım ya günler geçmiyor ama seneler su gibi akıp gidiyor :)

vala öyle tatlım ya o gün kahve falı baktırdım aneme iki kişi var bunlar kavusucak iki hane bir olucak ama biraz zamanı var falan dedi dedim anne noluyoruz ya sanki yüzümden okuyo herseyi hiç bişe kaçmıyo vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…