bende 2.sınıfıımm :) nerde okuyorsun?
mustafa kemal üni canım sen?
Kızlar sözünüzü nasıl yapmayı dusunuyorsunuz etrafımda yapanlar var cok basıt gelıyor bana mesela sozde erkegede soz yuzugu takılmıyor mu bence takılsın :)
Haydi biz başlayalım :)) ben pelin izmirliyim üniversite bitti alese girdim formasyon alabilmek için bekliyorum bakalım :))
Haydi biz başlayalım :)) ben pelin izmirliyim üniversite bitti alese girdim formasyon alabilmek için bekliyorum bakalım :))
bu arada bende yarı izmirli sayılırım canım cocuklugum falan hep o taraflarda gecti yazlarıda geliyoruz cok severim oraları :):)
Çok Memnun oldum cerencim) aa gerçekten mi çok sevindim yarı hemşerim :)) benimde üniversitede Mersin Hatay Adana şehirlerinden çok arkadaşım vardı gidip görmüş kadar varım galiba :))
evet aynen öyleeee :) adanalı arkadaş sayım artık 1 fazla) bilmiyorum acemide manisa da gidip gördüm her hafta ama usta birliği kıbrıs magosa tatlım ya hiç göremicem 4 ay boyunca 50:
hazal ben 21 yasındayım ıstanbulda yasıyorum okuyorum calısıyorum kızlarmagazada calıstıgım ıcın saatlerım bellı olmuyor ondan bazen uzun surelı kopabılıyorum sızden :2:
aynen cerencim bende öyle düşündüm vardır dedim bir hayırlısı napıyım
Yolunda da diger kizlar nerde yaa olmuyo boyle :) mesela daha birbirimizi dogru durust tanimiyoruz herkes kendinden bahsetsin :):)
ben özge 19 yaşındayım bolu da okuyorum 2.sınıfım :)
tekrar hoşgeldin özgecim ahh ne zaman biticek şu okul hoş o zamanda asker yolu gözlücez bugun cok karamsarım galiba
hoşbuldum :) karamsar olma canım ya günler geçmiyor ama seneler su gibi akıp gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?