- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
az çok durumları varsa yardım ederler canım heralde bahsettiğin evi tamamlamak için mutlaka bişey yaparlardı siz ev için peşinat biriktirseniz onlarda eşyalar için bi adım atar bence
Ah cerencim ah tabi ki oturtamaz kimse ama çok sıkıntılı olacak bu iş hadi hayırlısı
var canım durumları yapabilirler yani ama eminim paraları sadece o evi tamamlamak için çıkar.Biz zaten para biriktiriyoruz ama ikimizde öğrenci ne kadar çıkıyor ki ama o parayı sadece ev için biriktiriyorum onun dışında hiç bir şeye kullandırtmam.Önde evlenen de yok abisi var ama evli değil ne yapacaklar eşya vs konusunda onu da bilemediğim için şimdilik yapmayacaklar diye kabul ediyorum ki eminim öyle olacak.
canım şimdiden bunları der etmeyin daha önünüzde sözlülük nişanlılık dönemi var tadını cıkararak geçirin kaç yıldır birliktesiniz bence konusunca çözersiniz iş bulunca daha kolay gelicek herşey şimdiden bu konuları acıp stres yapmayın
işiniz zor gibi görünüyor canım ama daha erken zamanla herşey yoluna girer
işiniz zor gibi görünüyor canım ama daha erken zamanla herşey yoluna girer
sen ne işi napıyorsun ki tatlım:26:
ben joker elemanım
lisede turizm otelcilik okudum canım mutfak mezunuyum amcamda bi otelde müdür otelde çalışıyorum her hafta organizasyon oluyor restoranla ilgileniyorum bazen resepsiyonda duruyorum yada katlarla ilgileniyorum bi kaç çocuga özel ders veriyorum kapanmadan önce extralara gidiyodum kapıda durup hoşgeldiniz diyodum sadece böyle işte bu yazda bi rehabilitasyon merkezinde çalıştım öyle para biriktirdim
hayır ilişkide rolleri değişmiş hissediyorum canımı sıkıyor resmen ya ben korkmuyorum onun korktuğu kadar tek maaşla ev borcuna giren var ya bu hayatta risk almadıktan sonra hiç bir şey alamazsın bugün görüşeceğiz bakalım neler olacak.Ben ona şimdi alalım demedim ki işe girdiğini düşünsün maaş aldığını düşünsün ben sanki öğrenciyken ev alacaz dedim.
ne güzel canım çalışmısın para bikirtirmisin bide yani hemde okuyor musun :26:
evet 3. senem
babamın yükünü hafifletiyorum biraz canım ben özelde %50 burslu okuyorum ee kardeşim şehir dışında okuyor masraflar yüklü
Doğru söylüyosun canım risk almadan olmaz bu işler umarım bir an önce çalışmaya başlayıp ortadan kalkar bu sorun öğrenciyken ev alacak haliniz yok tabi erkek arkadaşın okuyor mu
haklısın canım bide istanbulda yaşıyorsunuz zor yani kardeşin erkek mi tatlım
kadehlerin yanında çatalla bıçagıda mı süslesek
sen yapabilirsin canım kadehlerinle uyumlu olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?