Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

anladım canım bizde de işte sözde söz bileziği tek taş nişanda set ve bilezik düğünde sadece bilezik ama erkek arkadaşımın tarafta nişanda set yokmuş sadece bilezik yapılırmış set düğünde takılırmış bilezikte tekrar takılıyormuş hani bende bilmiyorum ne kadar takılacak edilecekte bunlar varmış :)
yani adetler çok farklı ya burada okuyorum da sözde bile söz seti nişanda nişan seti düğün seti diye ayrı ayrı takımlar alınan da var mesela ben nişanda set takılırsa düğünde gerek yok diye düşünüyorum ama okuyorum ki düğün seti nişan setinden daha ağır gösterişli oluyormuş her yerde değişik :)

o zaman tabiki küçük gelir canım :)

Kızlar hepinize günaydıınnnn :)
Sabah sabah sinirlerim tepeme geldi açtım ya ağzımı sevgilim annesinin üst katta oturmak istemiyor diye sabah aradı konuşurken konu eve geldi diyor ki ev alamazsak annemin üst katta otururuz
Ya mübarek insan yüz defa konuştuk konuyu her seferinde dönüyor dolaşıyor anasının oradaki eve gidiyor ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım ya sinirle karşılık verip iyice zıtlaşmasından korkuyorum inada bindirecek diye.Akıl var mantık var ortada ev yok sadece sıvası bile olmamış duvar var.Bana diyor ki nasıl ev için para yapacağız ? Ya o evi nasıl yaptıracaksın ? Yok yok dinletemiyorum aklına girmiyor.Hayır yani sürekli orada oturmayı da düşünmüyor 3-4 sene oturacağız birikim yapıp merkezden ev alacağız ya niye o zaman 15-20 milyar masraf yapacaksın madem yaptırmaya paran var koy kenarı ev alalım biz 3-4 senede anca o kadar biriktiririz zaten bir yandan para harca bir yandan kenarı koy.Eee sonuç aynı 20 milyar masraf yap sonra 20 milyar biriktirmeye çalış baştan biriktir yani.Sırf boşa masraf ya.

Son düzenleme:

günaydın canım :) hepsi aynı benimkide annesine yakın olsun istiyor ayrı ev olmasın beraber yaşalım bile diyor ama ben olumlu bakmıyorum istemeye geldiklerinde babam der yani ben çok üstüne gitmiyorum şimdi o zaman konusulup karar verilir babamda ayrı ev olsun der mecbur olur yani

yakın olsun diye değil para birikene kadar diyor aynı zaten hiç demedi de borca girmekten korkuyor herhalde tamam ben sanki rahat rahat gireceğim onca ev borcuna ama orayı da bedava yapmayacaklar ya ona kızıyorum.Aynen babam zaten aynı eve yollamaz onda sorun yok ev hazır olsa gider otururum 2-3 sene ama ev tamamen masraflı ona para bulacak eve yok saçmalığa bak

haklısın canım birazda istemiyor bence ondan yapıyor masraf yapacagına yeni ev al yani:26:

haklısın canım birazda istemiyor bence ondan yapıyor masraf yapacagına yeni ev al yani:26:

bana ailesinin orada oturmak istemediğini defalarca söyledi bunu ailesine de dedi ben burada oturmıcam istemiyorum diye ama elimizde hiç para yok olsa olsa 10.000 tl miz olur ev almaya kalktığımız zaman yani biz en az 85-90 milyar borca gireceğiz ve geri ödemesi 130-140 milyara gelecek bu korkutuyor onu ben cesaretlendirmem lazım yoksa ben annemin yanında olacam demiyor istemeyerek el mecbur.

canım evin tek oğlu mu? zaten o evin amacı ilerde gelin üstümüzde oturur mantığıdır ama kimi görsem mutlu değil bi kere kocan gelince ona yemek yapmak birlikte yemek istiyosun kaynanan cağırıyo birlikte yiyelim diyo ya da senin yapmana fırsat vermiyo bu sadece bi örnek ben istemezdim sende istememekte cok haklısın sonucta evliliğinizin en güzel yılları nası başlarsa öylede devam eder

hayır tek oğlu değil 3 erkekler üst kata ev çıktılar ister oturun ister oturmayın ama sizin diye.Merdivenini camların nasıl nerede olması gerektiğini nerenin oturma odası yatak odası tuvalet vs olması gerektiğini hep bana sordular beğenmediğin varsa değişelim falan orası bizim kesin de ben istemiyorum sevgilim istemiyor ama ev alamıyoruz diye orada yaşayacağız gibi kiraya da bir girdi mi ne birikim yaparız ne belimiz doğrulur.Yani ya oradayız ya risk alıp ev alacağız.Diyor ki sevgilim 3-4 sene kalırız birimizin maaşı birikim olur dedim oraya masraf yapıp çıkamayız zaten oturmuşum 4 sene gelmişim 30 yaşına ne diye taşınayım dedim.Taşınacaz orada oturmıcaz diyor ama hiç istemiyorum ben zaten ilk 3-4 seneye önem veriyorum en güzel zaman sonra çoluk çocuk karışır gider.Ben 4 sene en güzel zamanlarımı saçma sapan geçirdikten sonra napıyım başka evi.

yok canım oturmak istemiyor ama dediğim gibi ev fiyatları yüksek bizde de birikmiş yok korkuyor borca girmeye acaba şu an çalışmıyor diye mi güveni yok anlamadım ki.İkna ediyorum da ara ara esiyor işte kafası yapamıcaz edemicez moduna giriyor .

canım sen istemedikten sonra kimse seni zorla o evde otuturamaz tlfnda konuşmayın yüz yüze sakince anlat benim içime sinmiyo evliliğimizin en güzel yıllarını istediğim gibi geçirmek istiyorum de onca yıl beklememizin hatrına mantıklı bişe istiyorum zaten cebimizden aynı para cıkıcak falan de bence bu iş büyümeden hallolucak canım

günaydın canım eger korkuları varsa çalışmaya başladığı zaman kurtulur bence.. zaten o evde oturmaya başlarsanız zor çıkarsınız o kadar masraf olucak ee eşyalar filanda o eve göre alıncak hepsi ayrı dert olur sizin için Allah yardımcınız olsun:26:

Ah cerencim ah tabi ki oturtamaz kimse ama çok sıkıntılı olacak bu iş hadi hayırlısı

gel de anlat işte anlatıyorum haklısın diyor baya süre normal gidiyor sonra bir bakmışsın tekrar alamıcaz korkusu hopp en başa işe girse de güven gelse ya

gel de anlat işte anlatıyorum haklısın diyor baya süre normal gidiyor sonra bir bakmışsın tekrar alamıcaz korkusu hopp en başa işe girse de güven gelse ya

aslında birikim yapmak için zamanınızda var belli bi miktar biriktirseniz ortaklaşa ama bu parayı ev dışında hiç bi konu için öne sürmeseniz birazda olsa rahat edersiniz sanki:44: bende ufak tefek işler yapıyorum çeyiz için para biriktiriyorum

öyle ama ailesinden bir hayır gelmedikten sonra mecbur biriken para ortaya çıkacak yine sıfıra gelecez.Şu an bilemiyorum da eşyayı falan ailesi mi yapacak sevgilim mi sevgilim yaparsa bittik demektir.

öyle ama ailesinden bir hayır gelmedikten sonra mecbur biriken para ortaya çıkacak yine sıfıra gelecez.Şu an bilemiyorum da eşyayı falan ailesi mi yapacak sevgilim mi sevgilim yaparsa bittik demektir.

az çok durumları varsa yardım ederler canım heralde bahsettiğin evi tamamlamak için mutlaka bişey yaparlardı siz ev için peşinat biriktirseniz onlarda eşyalar için bi adım atar bence

hayır ilişkide rolleri değişmiş hissediyorum canımı sıkıyor resmen ya ben korkmuyorum onun korktuğu kadar tek maaşla ev borcuna giren var ya bu hayatta risk almadıktan sonra hiç bir şey alamazsın bugün görüşeceğiz bakalım neler olacak.Ben ona şimdi alalım demedim ki işe girdiğini düşünsün maaş aldığını düşünsün ben sanki öğrenciyken ev alacaz dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…