• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

$65709_4242_1384178373_1000.webp böyle bişey mi olsa diye düşünüyorum canım alşılmışın dışında:1:
nası bişey buldun canım bende bulmuştum atmıştım hatta :9: bak bi sayfalara

canım bencede cok uyguna bulmussun inşallah olur istediğin gibi, ben dusunemiyorum bile ne yaparız nasıl olur diye, çok pahalı cünkü, o yuzden bizde belki kaba inşaat olan bir yer var orayı yapmayı dusunuyoruz, kendi zevkine göre yaparsın hem hemde daha uygun olur.

uygun dimi canım fiyatı inşallah o ev bize nasip olur çok küçük de değil şimdilik bize yeter inşallah size de o dediğin yer nasip olur istediğin gibi içini yaptırırsınız kaba inşaat her zaman daha avantajlı :)

Bir de sıfır daire şoktayım şu an :53:
En ucuz bulduğum ev 89 m2 95 milyar bunun dışında yok zaten 100 milyar altında. ben giriş kattan korktuğum için hep 1.kat bakıyorum ama çok para fark ediyor ya bazı evler 80 m2 115 milyar ne demek Allah aşkına :(
Bizim erkek tarafında da işte bir yüzük bir bilezik belkide çok tutmaz canım takılar tabi sen hangisini istersen onun fiyatı belirler ne kadar paranız kalacağını inşallah gönlünce olur.

sıfır canım pazarlıkla 85 bin olur dedi emlakçı tabi biz tam kararımızı verince daha da bastırıcaz ne kadar pazarlık yaparsak o kadar iyi baktığım daire 3. katta zaten apartman 3 katlı giriş katlardan ben de korkuyorum hırsızlık için. Sizin orda niye o kadar pahalı ki evler ya çok şaşırdım küçücük ev 115 milyar mı olurmuş abartmışlar :44: tabi alacağımız şeye göre fiyat fark edecek altında ben abartmayı düşünmüyorum canım sevgilimi altın için sıkıntıya sokmaya gerek yok damada takılıyor mu bir şey bu konu hakkında bilgin var mı

uygun dimi canım fiyatı inşallah o ev bize nasip olur çok küçük de değil şimdilik bize yeter inşallah size de o dediğin yer nasip olur istediğin gibi içini yaptırırsınız kaba inşaat her zaman daha avantajlı :)

çok küçükte değil derken canım 2 kişiye büyük bile yani tabi bana göre öyle :)

sıfır canım pazarlıkla 85 bin olur dedi emlakçı tabi biz tam kararımızı verince daha da bastırıcaz ne kadar pazarlık yaparsak o kadar iyi baktığım daire 3. katta zaten apartman 3 katlı giriş katlardan ben de korkuyorum hırsızlık için. Sizin orda niye o kadar pahalı ki evler ya çok şaşırdım küçücük ev 115 milyar mı olurmuş abartmışlar :44: tabi alacağımız şeye göre fiyat fark edecek altında ben abartmayı düşünmüyorum canım sevgilimi altın için sıkıntıya sokmaya gerek yok damada takılıyor mu bir şey bu konu hakkında bilgin var mı

inşallah güzel fiyata alırsınız canım.biz merkezdeyiz o yüzden pahalı akçakoca çilimli vs ilçelerde ucuz merkez olunca baya değişiyor tabi.Gidip oralardan aldıktan sonra kayın validenin üst katı yaptırırız daha iyi :)
Mesela altın ne kadar yapılıyormuş hiç konuştunuz mu ? Set bilezik vs ? Kızlar hepinizden cevap bekliyorum bu soruya :)
Sözde takılmaz erkeğe.

inşallah güzel fiyata alırsınız canım.biz merkezdeyiz o yüzden pahalı akçakoca çilimli vs ilçelerde ucuz merkez olunca baya değişiyor tabi.Gidip oralardan aldıktan sonra kayın validenin üst katı yaptırırız daha iyi :)
Mesela altın ne kadar yapılıyormuş hiç konuştunuz mu ? Set bilezik vs ? Kızlar hepinizden cevap bekliyorum bu soruya :)
Sözde takılmaz erkeğe.

İnşallah her şey gönlünüzce olur canım :) hiç konuşmadık ne kadar altın yapılıyo diye sormaya da utanırım zaten az bir şey kaldı söze o zaman sevgilim konusunu açar ne alayım diye anca o zaman öğrenirim büyük ihtimalle benim istediğim bir şeyi alacak set olur mu bilmem

çok küçükte değil derken canım 2 kişiye büyük bile yani tabi bana göre öyle :)

Çocuklar olunca falan dedim canım sedat öğretmen ben tercümanlık okuyorum ikimize de çalışma odası lazım bunları düşününce bana çok da büyük gelmiyo şu anki evimiz üç katlı nerdeyse 500 m2 onun için 138 m2 bana çok aşırı büyük gelmiyo :)

Back
X