Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 989134 böyle bişey mi olsa diye düşünüyorum canım alşılmışın dışında![]()
gördüm ben canım hikaye şekilde olanlarıda var bunun![]()
ben onları görmedim canım onlar nasıl oluyor ki:44:
byprimarima diye ıngstramda sayfayı var bak istersen yada www.bekarligavedapartisi.com adresi bak canım çiziyor yapıyor kadın çok güzel seyler![]()
tamda buraya bakıyomuşum ayy çok güzel şeyler varmış![]()
evet canım bende ıngstramdan takip ediyorum oradan biliyorum
kar küreleride varmış acaba hediye olarak minik kar küreleri mi dağıtsam![]()
Annem sömestrda olmaz yazın kabul ettiğime dua et dedi sömestrda erkenmiş![]()
Kendin bilirsin canim kinada ayna dagitmayi düşünüyorum ben küçük el aynasi![]()
püsküllü aynalarınıda begendim bende kınada öyle bişey dağıtabilirim![]()
Bende cok begeniyorumarkasinda resimli olanlarda var onlarda güzel
canım bencede cok uyguna bulmussun inşallah olur istediğin gibi, ben dusunemiyorum bile ne yaparız nasıl olur diye, çok pahalı cünkü, o yuzden bizde belki kaba inşaat olan bir yer var orayı yapmayı dusunuyoruz, kendi zevkine göre yaparsın hem hemde daha uygun olur.
Bir de sıfır daire şoktayım şu an
En ucuz bulduğum ev 89 m2 95 milyar bunun dışında yok zaten 100 milyar altında. ben giriş kattan korktuğum için hep 1.kat bakıyorum ama çok para fark ediyor ya bazı evler 80 m2 115 milyar ne demek Allah aşkına
Bizim erkek tarafında da işte bir yüzük bir bilezik belkide çok tutmaz canım takılar tabi sen hangisini istersen onun fiyatı belirler ne kadar paranız kalacağını inşallah gönlünce olur.
eee o zaman bu yaz sadece söz mü olcak yoksa nişanıda bu yaz yapar mısınız![]()
uygun dimi canım fiyatı inşallah o ev bize nasip olur çok küçük de değil şimdilik bize yeter inşallah size de o dediğin yer nasip olur istediğin gibi içini yaptırırsınız kaba inşaat her zaman daha avantajlı :)
sıfır canım pazarlıkla 85 bin olur dedi emlakçı tabi biz tam kararımızı verince daha da bastırıcaz ne kadar pazarlık yaparsak o kadar iyi baktığım daire 3. katta zaten apartman 3 katlı giriş katlardan ben de korkuyorum hırsızlık için. Sizin orda niye o kadar pahalı ki evler ya çok şaşırdım küçücük ev 115 milyar mı olurmuş abartmışlar :44: tabi alacağımız şeye göre fiyat fark edecek altında ben abartmayı düşünmüyorum canım sevgilimi altın için sıkıntıya sokmaya gerek yok damada takılıyor mu bir şey bu konu hakkında bilgin var mı
inşallah güzel fiyata alırsınız canım.biz merkezdeyiz o yüzden pahalı akçakoca çilimli vs ilçelerde ucuz merkez olunca baya değişiyor tabi.Gidip oralardan aldıktan sonra kayın validenin üst katı yaptırırız daha iyi :)
Mesela altın ne kadar yapılıyormuş hiç konuştunuz mu ? Set bilezik vs ? Kızlar hepinizden cevap bekliyorum bu soruya :)
Sözde takılmaz erkeğe.
çok küçükte değil derken canım 2 kişiye büyük bile yani tabi bana göre öyle :)