Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bakıyodur canım :) ee hazırlıklar ne durumda sen durmuyosundur neler yapıyosun :)

söz hazırlıklarım bitti canım elbise ve ayakkabı kaldı bir tek fotoğraflar için yaptıklarımın ufak tefek işleri kaldı yaza bıraktım boş durmayayım diye :) nişana mı başlasam diyorum aklımda bir iki şey belirdi yavaş yavaş alsam mı ne yok ya çok erken

açık havada yapacaklar için güzelmiş canım, su renk konusunda bende aynı fikirdeyim oyle renkli renkli bende sevmiyorum, şık ve sade olmalı

Bencede canim krem bej daha guzel olur

canım çok güzelmiş inşallah beğendiğin olur bir de bende katılıyorum krem bej daha hoş duruyor :)

Biz de o şekilde düşündük, kremli fln belki pudra tonları da olur.. Neyse daha çok zaman var.

Kızlar nişan için düşündüğüm masa süslerini söyleyeyim :)
Ortaya ortanca çiçeği çiçeğin çevresine boncuklar dağıtacağım daha sonra kuru gül yaprakları serpeceğim ve aralarına renkli küçük mumlardan koyacağım iki üç tane
Süslemeleri renkli yapacağım bir iki masa mor bir iki masa pembe bir iki altın rengi gibi masalar ikili şekilde aynı renk olacak zaten 10 masa falan anca olur yani 5 farklı renk seçeceğim güzel renk bulurum inşallah.acaba kuru güller çiçekle alakasız olur mu diye düşünmüyor da değilim :)

Büyük mumlar niye çıkmış ki ön izleme şeklinde onu dikkate almayın :)

Eklentiler

• $buyuk-mum-cesitleri.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Günaydıııınnnn nasılsınız kızlarrr ?
Her sabah biri sözlenmiş biri nişanlanmış haberleriyle uyanıyorum artık geçsin zamannn

biz bugün yine tarihlere karar verdik 3 ekim doğum günüm sözüm doğum günümde olucak yılbaşında yine aile arasında bi restoranda nişanımız olucak yılbaşıda onun doğum günü süslemelerde kuru gülleri kullanma bence canım canlı çiçeklerin olucak ne güzel onlara ihtiyacın yok

Bencede canim krem bej daha guzel olur

açık havada yapacaklar için güzelmiş canım, su renk konusunda bende aynı fikirdeyim oyle renkli renkli bende sevmiyorum, şık ve sade olmalı

canım çok güzelmiş inşallah beğendiğin olur bir de bende katılıyorum krem bej daha hoş duruyor :)

güzel bi yere benziyo neresi burası canım ama ben süslemeyi böyle düşünmüyorum böyle hayal ediyorum sandalyeleri filanEki Görüntüle 983286 inşallah hayal ettiğimiz gibi olur

Evet insallah =) guzelmis bu süslemeler canim ama mevcut sandalyelr plastk oldugu icin degistirmek masrafli olur diye mecburen o tarz birsey secmeliyim. Burasi da mersin silifkede.

Evet insallah =) guzelmis bu süslemeler canim ama mevcut sandalyelr plastk oldugu icin degistirmek masrafli olur diye mecburen o tarz birsey secmeliyim. Burasi da mersin silifkede.

bana uzakmış baya biz süsleme için başka bi yerle anlaşıcaz bugün baktıkda bi kaç yer öyle içimize sinmedi ama bişeylerin değiştiğini düşününce güzel oluyo

ohh ne güzel her şey netleşiyor sizin :)
ama çok boş kalır öyle başka ne yapabilirim ?

Son düzenleme:
attım canım resimleri

Güzellermiş canım ben ortanca çiçeğini kullanacağım zaten oda çok şık duruyor burada bir üye de gördüm ama masaya bir şeyler serpiştirmek istiyorum.Uğraşıp uğraşmamak değil de şamdan falan kaldırmaz sonuçta evin bahçesi yani öyle büyük değil kır gibi değil o yüzden sade ama güzel olsun istiyorum

daha var canım zaten buluruz bişeyler

Oh ne güzel bitirmişin iyi yapmışın bazı şeyleri de bırakarak canım söze yakın bişeyler yapmak da heyecanlı olur ben şimdilik küçük şeyleri hallettim mesala fotoğraf çerçevesini yapmak için alacağımız elbiseyi bekliyorum her şey uyum içinde olmasını istediğim için :) eğer nişana kadar fikrim değişmez diyosan az çok geleceJk kişi sayınısını da biliyosan küçük şeyleri yapmaya başlayabilirsin bence özgecim :)

Ben bordo giyeceğim için çerçevemle uyumlu oluyor ya da siyah olur bordodan vazgeçersem oda yine uyumlu başka renk düşünmüyorum :) Nişan için annemler bahçe işine ne der bilmediğim için şuan başlamıcam canım ona kafamda bir şeyler düşünüyorum ama uygulamak için çok çok erken :)

bana uzakmış baya biz süsleme için başka bi yerle anlaşıcaz bugün baktıkda bi kaç yer öyle içimize sinmedi ama bişeylerin değiştiğini düşününce güzel oluyo

Evet hayal edince guzel oluyor =) biz de farkli yerle anlasicaz ama burasi kucuk yer sadce sandalye giydirmesi gelin masasi gbi seyleri yapiyorlar, yani elimizdekinin en iyisini secicez yine de =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…