- 3 Ekim 2008
- 387
- 4
- 118
anladım canım sanırım çok yoğunlar :)
Herhalde canım ama hemen gelsin istiyorum yastıklarım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım sanırım çok yoğunlar :)
Herhalde canım ama hemen gelsin istiyorum yastıklarım:)
Gelir canım üzerindeki kağıdı ne yaptın söyledin mi ?
Söyledim canım etiketsiz gelecek etiketi kendimiz yaparız diye düşündük istediğimiz gibi
iyi yapmışsın canım bende değiştirmek istiyorum ama inşallah bozmam yapıştırma ya bir şey olur diye korkuyorum
Keşke baştan söyleseydin sen de canım istemiyorum etiket diye yapışkanın olduğu yere başka bir şekilde kamufle edemezmisin
hiç aklıma gelmedi ki bir heves yaptırdım ya aslında tarihi çok önemsememiştim başta ama şimdi istiyorum :)
Benim düşündüğüm bir yer var ama düğüne kadar şartlar ne gösterir bilinmez :44: işte burası ama bu krem, bej süslemeyle daha iyi duruyor diğerleri yeşil, pembe mor pek tarzım değil,
Eki Görüntüle 982439 Eki Görüntüle 982440 Eki Görüntüle 982438
Bazen yapışkanlar tırnakla kazıyınca çıkabiliyor ya canım belki çıkar öyle çıkmazsa da senin yastıkların zaten çok süslü püslü canım oranın göze batacağını sanmıyorum pek :)
Benim düşündüğüm bir yer var ama düğüne kadar şartlar ne gösterir bilinmez :44: işte burası ama bu krem, bej süslemeyle daha iyi duruyor diğerleri yeşil, pembe mor pek tarzım değil,
Eki Görüntüle 982439 Eki Görüntüle 982440 Eki Görüntüle 982438
Günaydıııınnnn nasılsınız kızlarrr ?
Her sabah biri sözlenmiş biri nişanlanmış haberleriyle uyanıyorum artık geçsin zamannn
canım çok güzelmiş inşallah beğendiğin olur bir de bende katılıyorum krem bej daha hoş duruyor :)Benim düşündüğüm bir yer var ama düğüne kadar şartlar ne gösterir bilinmez :44: işte burası ama bu krem, bej süslemeyle daha iyi duruyor diğerleri yeşil, pembe mor pek tarzım değil,
gunaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın ??
inşallah bir sabah sende sözlenmiş olarak uyanacaksın canım, bencede geçsin zaman
neyse tarih yazmasa da olur şimdi hatırlamıyorum da yapışkan yeri nasıldı hediyelikler sevgilimde olduğu için :)
Sevgilin mi koruyo yastıkları aman bişey olmaz tarih yazmasa yastıkların güzelliği yetecek zaten tarih de olmayı versin :)
evet verdim sevgilime sen sakla dedim :)
İyi yapmışın canım gözü gibi bakıyodur yastıklarınıza :)