Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

iyi yapmışsın canım bende değiştirmek istiyorum ama inşallah bozmam yapıştırma ya bir şey olur diye korkuyorum

Keşke baştan söyleseydin sen de canım istemiyorum etiket diye yapışkanın olduğu yere başka bir şekilde kamufle edemezmisin

hiç aklıma gelmedi ki bir heves yaptırdım ya aslında tarihi çok önemsememiştim başta ama şimdi istiyorum :)

Bazen yapışkanlar tırnakla kazıyınca çıkabiliyor ya canım belki çıkar öyle çıkmazsa da senin yastıkların zaten çok süslü püslü canım oranın göze batacağını sanmıyorum pek :)

kızlarr aklınızda bir düğün mekanı var mı

Benim düşündüğüm bir yer var ama düğüne kadar şartlar ne gösterir bilinmez :44: işte burası ama bu krem, bej süslemeyle daha iyi duruyor diğerleri yeşil, pembe mor pek tarzım değil,

Son düzenleme:

neyse tarih yazmasa da olur şimdi hatırlamıyorum da yapışkan yeri nasıldı hediyelikler sevgilimde olduğu için :)

Günaydıııınnnn nasılsınız kızlarrr ?
Her sabah biri sözlenmiş biri nişanlanmış haberleriyle uyanıyorum artık geçsin zamannn

Benim düşündüğüm bir yer var ama düğüne kadar şartlar ne gösterir bilinmez :44: işte burası ama bu krem, bej süslemeyle daha iyi duruyor diğerleri yeşil, pembe mor pek tarzım değil,
canım çok güzelmiş inşallah beğendiğin olur bir de bende katılıyorum krem bej daha hoş duruyor :)

gunaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın ??
inşallah bir sabah sende sözlenmiş olarak uyanacaksın canım, bencede geçsin zaman

bende iyiyim aynı değişen bir şey yok canım :)
ah ah ne zaman kim bilir göreceğiz inşallah o günleri :)

Biz sözü yazın yaparsak nişan 2016 şubatta falan olacak bahçede yapmayı düşünüyorum ya bahçeye bakıyorum kuru dallar yeşillik olmayan bir alan hevesim gitti ya benim sömestra almam lazım ki sözü nişan yaza gelsin bahçe yeşillik olsun içim açılsın :)

neyse tarih yazmasa da olur şimdi hatırlamıyorum da yapışkan yeri nasıldı hediyelikler sevgilimde olduğu için :)

Sevgilin mi koruyo yastıkları aman bişey olmaz tarih yazmasa yastıkların güzelliği yetecek zaten tarih de olmayı versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…