• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ben bordo giyeceğim için çerçevemle uyumlu oluyor ya da siyah olur bordodan vazgeçersem oda yine uyumlu başka renk düşünmüyorum :) Nişan için annemler bahçe işine ne der bilmediğim için şuan başlamıcam canım ona kafamda bir şeyler düşünüyorum ama uygulamak için çok çok erken :)

O zaman nişana kadar bol bol fikir biriktirelim :)

Tamam canım kaç tane aldın peki gelince resim yüklemeyi unutma :)
40 tane sipariş verdim canım süslemelerini bitirip resimleri yüklerim eşiyle gelen erkeklere yastık vermek gereksiz olur diye düşünüyorum sen de öyle mi yapacaksın canım :)

40 tane sipariş verdim canım süslemelerini bitirip resimleri yüklerim eşiyle gelen erkeklere yastık vermek gereksiz olur diye düşünüyorum sen de öyle mi yapacaksın canım :)

Tabi ki canım ben direk bayanlara vereceğim her aileden bir kişiye yeter dayısı karısı çocukları gelince hepsine verecek değilim ya kalanları ben daha sonra gelemeyen akrabalara ve sevgilimin akrabalarına götüreceğim birer tane bir ailede hepsine versem 5 tane ne gerek var aynı şeyden :)

Tabi ki canım ben direk bayanlara vereceğim her aileden bir kişiye yeter dayısı karısı çocukları gelince hepsine verecek değilim ya kalanları ben daha sonra gelemeyen akrabalara ve sevgilimin akrabalarına götüreceğim birer tane bir ailede hepsine versem 5 tane ne gerek var aynı şeyden :)

Biz de annemle öyle düşündük canım sadeşe eşi gelmeyen erkeklerin kutusuna koyarız kalan yastıklar ziyan olmaz biz buluruz yastıklarımıza yer :)

Kizlar yine dokturmussunuz :):) guzel fikirler cikiyor cok da guzel oluyor :) masa susleride hosuma gitti ozge bencede kuru yapraklardan simdilik vazgec canlinin yaninda pek gitmez bakalim cik bos kalir diye dusunuyorsun ya baska seyler bulabilecek miyiz

Liveangel, ne kutusu bende merak ettim baska ne vereceksin ki ??

Kizlar yine dokturmussunuz :):) guzel fikirler cikiyor cok da guzel oluyor :) masa susleride hosuma gitti ozge bencede kuru yapraklardan simdilik vazgec canlinin yaninda pek gitmez bakalim cik bos kalir diye dusunuyorsun ya baska seyler bulabilecek miyiz

Liveangel, ne kutusu bende merak ettim baska ne vereceksin ki ??

Hoş geldin canım dediğiniz gibi benim içime de pek sinmedi kurular o yüzden fikrinizi alayım dedim ama ne koyacağımıda bilemiyorum nazar boncuğu koyayım desem bir sürü boncuk çeşidi olur neyse ki zaman var bol bol düşünürüz :52:

Hoş geldin canım dediğiniz gibi benim içime de pek sinmedi kurular o yüzden fikrinizi alayım dedim ama ne koyacağımıda bilemiyorum nazar boncuğu koyayım desem bir sürü boncuk çeşidi olur neyse ki zaman var bol bol düşünürüz :52:

ugur böcekleri koysan ??? çiçekler, bahar havası, bahçe güzel olabilir bunlar arasında ??

ne kutusu canım yastık dışında başka şeylerde mi dağıtacaksın ?

Dağıtıcaz canım şeffaf kutunun içine minik kavanozlarda söz kahvesi, minik şişelerde kolonya, kurabiye bi de yastığı koyucaz. ilave olarak erkeklere çorap bayanlara da tülbent dağıtıcaz canım

Dağıtıcaz canım şeffaf kutunun içine minik kavanozlarda söz kahvesi, minik şişelerde kolonya, kurabiye bi de yastığı koyucaz. ilave olarak erkeklere çorap bayanlara da tülbent dağıtıcaz canım

::) sen hepsini birden yapıyorsun anlaşılan, :1: Güzelmiş canım

günaydın kızlar nasılsınız pamuk şeker masa süslerine bile karar vermişşiniz ben daha hiç bişeye karar vermedim neden böyle oluyor ki :26::16:

Back