• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Eki Görüntüle 978795 Eki Görüntüle 978795 su takımım :)Eki Görüntüle 978794 çay takımım :)Eki Görüntüle 978793 fincan takımım :)Eki Görüntüle 978790 günlük çatal bıçak takımım :)Eki Görüntüle 978789 bu günlük yemek takımım :)Eki Görüntüle 978788 bu kahvaltı takımım :)

2 nevresim takımıyla bi bornoz takımını yükleyemedim:43:

Zevkine saglik canim cok guzeller sevdiginle mutlu gunlerde kullan :16: dugun tarihinizede cok sevindimmm :9:

bu tarzlarda gideceğim kesin artık beğenmene sevindim :)

Darisi basima son zamanlarda oldukca kullanilan bir soz.bnce cok guzel olr.bnde mtlaka kullanicam bu sozu.birde mr ve mrs yaziyorlar veya mr yazip soyad kullanabilirsn.onlar erdi muradina, bugun gunlerden ....isimleriniz ve tarih. Sen benim soyadimsin,bunun adi ask. Suan bnm albumumde yer alan sozler bnlar:))

Cereeeennnnnn seninle aynı zamanlarda söz yapabiliriz şu yarı dönemde bir bitsin annemle tekrar konuşacağım belki sömestra yaparız bizde sözü yani yazın bir anda 4 ay düşebiliriiiiimmmm :52:

Gercekten miiii superr canim ya nasi sevindim anlatamam hep diyodum sana :9: bende sana senin tarihine aldirabilirim dicektim ama daha belli bise yok :(

Darisi basima son zamanlarda oldukca kullanilan bir soz.bnce cok guzel olr.bnde mtlaka kullanicam bu sozu.birde mr ve mrs yaziyorlar veya mr yazip soyad kullanabilirsn.onlar erdi muradina, bugun gunlerden ....isimleriniz ve tarih. Sen benim soyadimsin,bunun adi ask. Suan bnm albumumde yer alan sozler bnlar:))

Buldum canım bütün sözleri 'Kıskananlar haklılar ' 'kız tarafı' ' erkek tarafı ' 'Yüzüğü taktım artık benim ' ' bir de misafirlerr için 'darısı başıma ' :)

Gercekten miiii superr canim ya nasi sevindim anlatamam hep diyodum sana :9: bende sana senin tarihine aldirabilirim dicektim ama daha belli bise yok :(

Alma alma inşallah ben senin tarihe alırım bakalım yaz bir gelsin de 3.sınıfa başlarken bir yoklayayım annemi çünkü bizim sokakta bir kız sözlendi bana seni de bu yaz sözleyelim dedi ciddi mi değil mi bilmiyorum ama :) ben yok seneye yaza dedim ama önce yapmaya da izin alacağım gibi sanki ayy inşallah olur :)

bu arada şafak da 8 :16:
ne güzel ya nsıl bir duygu var:) benim daha çok var ya öğreneyim senden :1:

Bitirdik bız canım şükürler olsun o kadar heyecanlıyım ki dört buçuk ay sonra görücem yine sevgilimi beş buçuk ayda bir kez yemin töreninde görüştük bu beş buçuk ay bana iki üç yıl gibi geldi aşırı çok özledim şu an içim içime sığmıyo hep buluşmamız nasıl olacak onu düşünüyorum erkek arkadaşım denizlide yapıyor askerliğini hazır ordayken pamukkaleyi gezelim dedik ben gidicem denizliye gezip gelicez birlikte adapazarına darısı başına inşallah tatlım allahım tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun :16:

Bitirdik bız canım şükürler olsun o kadar heyecanlıyım ki dört buçuk ay sonra görücem yine sevgilimi beş buçuk ayda bir kez yemin töreninde görüştük bu beş buçuk ay bana iki üç yıl gibi geldi aşırı çok özledim şu an içim içime sığmıyo hep buluşmamız nasıl olacak onu düşünüyorum erkek arkadaşım denizlide yapıyor askerliğini hazır ordayken pamukkaleyi gezelim dedik ben gidicem denizliye gezip gelicez birlikte adapazarına darısı başına inşallah tatlım allahım tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun :16:

ayy çok güzel ya şöyle düşündüm de askeriyeden çıkacak sarılacaksınız mutlu mutlu gözler pırıl pırıl aşk dolu gezeceksiniz ohh Allah sağ salim kavuştursun canım ya :)

Ayt bende ayni durumda olcam 2ay sonra ama o gelcek tek fark bu :) cok guzel ve heyecanli allah bu bir haftayi carcabuk gecirsin size tatlim

ayy çok güzel ya şöyle düşündüm de askeriyeden çıkacak sarılacaksınız mutlu mutlu gözler pırıl pırıl aşk dolu gezeceksiniz ohh Allah sağ salim kavuştursun canım ya :)

Ahh amin canım amin heyecan dorukta gezmeyi elini tutmayı her şeyi çook özledim :)

Ayt bende ayni durumda olcam 2ay sonra ama o gelcek tek fark bu :) cok guzel ve heyecanli allah bu bir haftayi carcabuk gecirsin size tatlim

Ben de baştan erkek arkadaşım gelecek sanıyodum ama kararımızı değiştirdik sonra darısı inşallah sizin de başınıza tatlım :)

Back