- 3 Ekim 2008
- 387
- 4
- 118
valla dedim sakın bir şey olmasın napıyor bilmem :)
Bişey olmamıştır ya :)) ee yeni hazırlıkların var mı canım sen hiç durmuyosun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıyodur canım :) ee hazırlıklar ne durumda sen durmuyosundur neler yapıyosun :)
açık havada yapacaklar için güzelmiş canım, su renk konusunda bende aynı fikirdeyim oyle renkli renkli bende sevmiyorum, şık ve sade olmalı
Bencede canim krem bej daha guzel olur
canım çok güzelmiş inşallah beğendiğin olur bir de bende katılıyorum krem bej daha hoş duruyor :)
Benim düşündüğüm bir yer var ama düğüne kadar şartlar ne gösterir bilinmez :44: işte burası ama bu krem, bej süslemeyle daha iyi duruyor diğerleri yeşil, pembe mor pek tarzım değil,
Eki Görüntüle 982439 Eki Görüntüle 982440 Eki Görüntüle 982438
Günaydıııınnnn nasılsınız kızlarrr ?
Her sabah biri sözlenmiş biri nişanlanmış haberleriyle uyanıyorum artık geçsin zamannn
Kızlar nişan için düşündüğüm masa süslerini söyleyeyim :)
Ortaya ortanca çiçeği Eki Görüntüle 983257 çiçeğin çevresine boncuklar dağıtacağım Eki Görüntüle 983227 daha sonra kuru gül yaprakları serpeceğim Eki Görüntüle 983229 ve aralarına renkli küçük mumlardan koyacağım iki üç tane Eki Görüntüle 983230
Süslemeleri renkli yapacağım bir iki masa mor bir iki masa pembe bir iki altın rengi gibi masalar ikili şekilde aynı renk olacak zaten 10 masa falan anca olur yani 5 farklı renk seçeceğim güzel renk bulurum inşallah.acaba kuru güller çiçekle alakasız olur mu diye düşünmüyor da değilim :)
Büyük mumlar niye çıkmış ki ön izleme şeklinde onu dikkate almayın :)
Bencede canim krem bej daha guzel olur
açık havada yapacaklar için güzelmiş canım, su renk konusunda bende aynı fikirdeyim oyle renkli renkli bende sevmiyorum, şık ve sade olmalı
canım çok güzelmiş inşallah beğendiğin olur bir de bende katılıyorum krem bej daha hoş duruyor :)
güzel bi yere benziyo neresi burası canım ama ben süslemeyi böyle düşünmüyorum böyle hayal ediyorum sandalyeleri filanEki Görüntüle 983286 inşallah hayal ettiğimiz gibi olur
Evet insallah =) guzelmis bu süslemeler canim ama mevcut sandalyelr plastk oldugu icin degistirmek masrafli olur diye mecburen o tarz birsey secmeliyim. Burasi da mersin silifkede.
ohh ne güzel her şey netleşiyor sizin :)biz bugün yine tarihlere karar verdik 3 ekim doğum günüm sözüm doğum günümde olucak yılbaşında yine aile arasında bi restoranda nişanımız olucak yılbaşıda onun doğum günü süslemelerde kuru gülleri kullanma bence canım canlı çiçeklerin olucak ne güzel onlara ihtiyacın yok
ohh ne güzel her şey netleşiyor sizin :)
ama çok boş kalır öyle başka ne yapabilirim ?
çok mutluyummm aklıma bişeyler geldi canım onları arıyorum resim atarım şimdi şamdan kullanıcak mısın
yok canım kullanmıcam
attım canım resimleri
Güzellermiş canım ben ortanca çiçeğini kullanacağım zaten oda çok şık duruyor burada bir üye de gördüm ama masaya bir şeyler serpiştirmek istiyorum.Uğraşıp uğraşmamak değil de şamdan falan kaldırmaz sonuçta evin bahçesi yani öyle büyük değil kır gibi değil o yüzden sade ama güzel olsun istiyorum
daha var canım zaten buluruz bişeyler
söz hazırlıklarım bitti canım elbise ve ayakkabı kaldı bir tek fotoğraflar için yaptıklarımın ufak tefek işleri kaldı yaza bıraktım boş durmayayım diye :) nişana mı başlasam diyorum aklımda bir iki şey belirdi yavaş yavaş alsam mı ne yok ya çok erken
Oh ne güzel bitirmişin iyi yapmışın bazı şeyleri de bırakarak canım söze yakın bişeyler yapmak da heyecanlı olur ben şimdilik küçük şeyleri hallettim mesala fotoğraf çerçevesini yapmak için alacağımız elbiseyi bekliyorum her şey uyum içinde olmasını istediğim için :) eğer nişana kadar fikrim değişmez diyosan az çok geleceJk kişi sayınısını da biliyosan küçük şeyleri yapmaya başlayabilirsin bence özgecim :)
bana uzakmış baya biz süsleme için başka bi yerle anlaşıcaz bugün baktıkda bi kaç yer öyle içimize sinmedi ama bişeylerin değiştiğini düşününce güzel oluyo