• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Sabahtan beri nette dolanıyorum karar veremiyorum, en yakın arkadaşlarımdan birinin doğum günü yaklaşıyor, kızlarla toplanıp ne hediye alabiliriz? Keşke o da evlenecek fln olsa da çeyizlik bir şeyler alsaydık :52: sizce neler olabilir?

panik galiba canım bide ben hepsini yapamam diye şimdiden düşünmüyorum aman diyorum o zaman gelsin karar veririm :9:

herkes 1 çeşit hediye düşünüyor canım bir tek liveangel çok çeşit yapmış :) hem düşün zamanın varken yaparsın düşündüklerin de olmuş olur şimdiden :)

nasi bişey düşünüyorsunuz canım :1:

Öğretmen olacak arkadaşım da inşallah, acaba dedik ajanda tarzında bir şey mi alsak ismine özel kalem seti fln :44: geçen sene sevdiği bir sanatçının CDsini almıştık. bu sene incik boncuk kolye yüzük çok almaya başladı o tarz mı birşeyler alsak dedik bilemedik :50: :52:

Öğretmen olacak arkadaşım da inşallah, acaba dedik ajanda tarzında bir şey mi alsak ismine özel kalem seti fln :44: geçen sene sevdiği bir sanatçının CDsini almıştık. bu sene incik boncuk kolye yüzük çok almaya başladı o tarz mı birşeyler alsak dedik bilemedik :50: :52:

anladım canım hep beraber canta falan alın o zman :1:

Back