Eki Görüntüle 978795 Eki Görüntüle 978795 su takımım :)Eki Görüntüle 978794 çay takımım :)Eki Görüntüle 978793 fincan takımım :)Eki Görüntüle 978790 günlük çatal bıçak takımım :)Eki Görüntüle 978789 bu günlük yemek takımım :)Eki Görüntüle 978788 bu kahvaltı takımım :)
2 nevresim takımıyla bi bornoz takımını yükleyemedim
bu tarzlarda gideceğim kesin artık beğenmene sevindim :)
Cereeeennnnnn seninle aynı zamanlarda söz yapabiliriz şu yarı dönemde bir bitsin annemle tekrar konuşacağım belki sömestra yaparız bizde sözü yani yazın bir anda 4 ay düşebiliriiiiimmmm
Iste buu :) cok guzel olmus tatlimm
ve son karar mıdır
Darisi basima son zamanlarda oldukca kullanilan bir soz.bnce cok guzel olr.bnde mtlaka kullanicam bu sozu.birde mr ve mrs yaziyorlar veya mr yazip soyad kullanabilirsn.onlar erdi muradina, bugun gunlerden ....isimleriniz ve tarih. Sen benim soyadimsin,bunun adi ask. Suan bnm albumumde yer alan sozler bnlar:))
son kararım Yasemin ama öyle değil mi yüzüğü takacağım artık benim olacak alamayanlarda çatlasın :)
Gercekten miiii superr canim ya nasi sevindim anlatamam hep diyodum sanabende sana senin tarihine aldirabilirim dicektim ama daha belli bise yok
Zevkine saglik canim cok guzeller sevdiginle mutlu gunlerde kullandugun tarihinizede cok sevindimmm
bu arada şafak da 8
ne güzel ya nsıl bir duygu var:) benim daha çok var ya öğreneyim senden
Çok teşekkür ederim canım :)dualarımız seninle tatlım
Bitirdik bız canım şükürler olsun o kadar heyecanlıyım ki dört buçuk ay sonra görücem yine sevgilimi beş buçuk ayda bir kez yemin töreninde görüştük bu beş buçuk ay bana iki üç yıl gibi geldi aşırı çok özledim şu an içim içime sığmıyo hep buluşmamız nasıl olacak onu düşünüyorum erkek arkadaşım denizlide yapıyor askerliğini hazır ordayken pamukkaleyi gezelim dedik ben gidicem denizliye gezip gelicez birlikte adapazarına darısı başına inşallah tatlım allahım tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun
Çok teşekkür ederim canım :)
Bitirdik bız canım şükürler olsun o kadar heyecanlıyım ki dört buçuk ay sonra görücem yine sevgilimi beş buçuk ayda bir kez yemin töreninde görüştük bu beş buçuk ay bana iki üç yıl gibi geldi aşırı çok özledim şu an içim içime sığmıyo hep buluşmamız nasıl olacak onu düşünüyorum erkek arkadaşım denizlide yapıyor askerliğini hazır ordayken pamukkaleyi gezelim dedik ben gidicem denizliye gezip gelicez birlikte adapazarına darısı başına inşallah tatlım allahım tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun
ayy çok güzel ya şöyle düşündüm de askeriyeden çıkacak sarılacaksınız mutlu mutlu gözler pırıl pırıl aşk dolu gezeceksiniz ohh Allah sağ salim kavuştursun canım ya :)
Ayt bende ayni durumda olcam 2ay sonra ama o gelcek tek fark bu :) cok guzel ve heyecanli allah bu bir haftayi carcabuk gecirsin size tatlim
Ben de baştan erkek arkadaşım gelecek sanıyodum ama kararımızı değiştirdik sonra darısı inşallah sizin de başınıza tatlım :)
canım hediyelikleri ne yaptın ?
Canım gelmedi daha yastıklar görüştüğüm bayan iki buçuk hafta sonra elinizde olur demişti az kaldı iki buçuk haftanın dolmasına hala beklıyorum haber gelmezse ben bi sorarım son ana da kalmasın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?