ben düğün istiyorum da öyle çok lüks bir şey değil aslında düğünü bir nevi nikahımı herkes görsün diye istiyorum nikahı düğünde kıyacağız inşallah bir de hiç bir düğünde oynamadım düğüne sakladım oynamazsam çatlarım :)
bol bol oyna canım ne güzel nikahta beraber olması güzel olur zaten konyada pilav dökerler kız alıp gelip eve veya bahceye özel biyere yemekli dugun oluyor
ben düğün istiyorum da öyle çok lüks bir şey değil aslında düğünü bir nevi nikahımı herkes görsün diye istiyorum nikahı düğünde kıyacağız inşallah bir de hiç bir düğünde oynamadım düğüne sakladım oynamazsam çatlarım :)
inşallah oynayacağım canım hayalimde hep nikahlı düğün var sadece eğlence amaçlı toplanılsın istemiyorum :)
Adetler güzeldir her yere farklı :)
anladım canım bende oynamak istemiyorum işin aslı yani o yuzden gece dügünü düşünmüyorum nikahtan çıkarım konyalılar kız erkek karışık dügünü sevmezler
ben hiç oynamayı bilmiyorm
canım düğünde oynayacaksan öğren gelin ne kadar neşeli olursa davetlilerde o kadar eğlenceli oluyor ben düğün yapıp oynamayan gelin damatın düğününden sıkılıyorum her oyunda pistte olamazsın ama çoğunda olmalısın :)
İlk dans off o an süper olacakilk dans benim için önemli bide sirtaki yaparız diyoduk bi arkdaşının düğününe gitmiştik o kız tabakları çat çat kırarken nasıl eğlendi yaa bide herkes etrafında o düğünden hatırladığım tek şey o an
İlk dans off o an süper olacak
canım belki bir nikah sonrası eğlencesinde olabilir ama düğün içerisinde bana göre olmaz sirtaki benlik değil :)
ben böyle devam edersem benim düğünüm çok tuhaf olcak
anladım canım herkesin gönlüne göre olsun her şey :)
Kızlar ben de şu an ankaraya okula gidiyorum iki tane muafiyet sınavı var onlara girip adapazarına evime dönücem yine inşallah otobüsteyim burası bağımlılık yapıyo resmen insanda ya yolda bile buraya bakıyorum :) :) bizim de kısmetse iki düğünümüz olacak erkek arkadaşım aslen bitlisli ailesi orda da düğün olsun istiyo önce adapazarında güzel bi yerde nikahlı düğün yapıcaz adapazarındaki düğünde yemek istemiyorum zaten nişanımı yemekli yapıcaz bitlisteki düğün de yemekli olacak orda yemeksiz düğün olmuyomuş biz öyle planladık bakalım :) :)
biz boyle bagımlık yaparız işteinşallah hayırlısıyla sınavlarını verip dönersin tatlım, sizin baya büyük birşey olacak toplamda,
Yapıyosunuz valla tatlım burası çok güzel:) :) :) inşallah canım ya gözümde çok büyüyo bu sınavlar hiç gidesim yoktu inşallah iyi bir not alırım da doyacam gelinliğime de oynamaya da şekerim :):):)
Yüzüğü taktım artık benim yazacağım buna karar verdim fotoğrafta da ben tutucam almak isteyenler çatlasın :)
Diğerine ise darısı başıma yazacağım yalnızlar çektirsin :)
Yapıyosunuz valla tatlım burası çok güzel:) :) :) inşallah canım ya gözümde çok büyüyo bu sınavlar hiç gidesim yoktu inşallah iyi bir not alırım da doyacam gelinliğime de oynamaya da şekerim :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?