amin canım inşallah daha orteda söz yok biz düğün tarihine karar verdik
canım hayır olsun inş cabucak kavusursunuz birbirinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah daha orteda söz yok biz düğün tarihine karar verdik
burası güzelmiş:)
ben uçuk hayalim var kız kulesi diye tutturmuştum şimdi vazgeçtim ordan kır düğünü diye düşündüm ama emin değilim
canım hayır olsun inş cabucak kavusursunuz birbirinize
ortam guzel dimi :) evet iki salon var büyüklüğü değişiyor, ama yemekli ya onu tabi konusmak lazım
kızlarr aklınızda bir düğün mekanı var mı
burası güzelmiş:)
ben uçuk hayalim var kız kulesi diye tutturmuştum şimdi vazgeçtim ordan kır düğünü diye düşündüm ama emin değilim
yemekli mi yapacaksın ?
hayır işte yemekli istemiyorum ki ben, ama buraya baktıgım kadarıyla yemekli menüler var hep, bu tarz bir yer istiyorum ama yemekli değil :)
kız kulesi güzelmiş ama simdi dusununce kız kulesinde yap eglen eee sonra,, hayatın gercekleri var
kır da cok güzel olur
en temizi kısa yolu nikah vallacanım ben nikandan çıkmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
burada kır düğünü yapılacak yerler hep küçük
amin canım en yakın zamanda inşallah hepimiz kavuşuruz
farklı bi konseptle güzel olur dimi hava kararınca topluca gençler dilek feneri uçursa bende tabi bi köşede dilek agacımız olsa... böyle farklı şeyler bulabilirsek düşünürüm kır düğününü insanların aklında düğünümün her anı kalmasa bile bi ayrıntı hatırlasınlar istiyorum
en temizi kısa yolu nikah valla
belki gözünden kaçan bi yer vardır canım iyice araştırdın mı
anladım canım bizim burada da kısıtlı yerler salonlar hep merkeze biraz uzak hem az kişilik hem pahalı merkezdekiler de öyle çok güzel değiller ortalama yani ne olur bilmiyorum :)
farklı bi konseptle güzel olur dimi hava kararınca topluca gençler dilek feneri uçursa bende tabi bi köşede dilek agacımız olsa... böyle farklı şeyler bulabilirsek düşünürüm kır düğününü insanların aklında düğünümün her anı kalmasa bile bi ayrıntı hatırlasınlar istiyorum
en temizi kısa yolu nikah valla
belki gözünden kaçan bi yer vardır canım iyice araştırdın mı
onuda arastrcaz artık, su ilk aşamaları atlatsak bir hayırlısıyla dimi
kızlar bende size elbise modelleri göstereyim,Söz için düşünüyorum, bu tarz nasıl olur, renk olarak değil ama elbisenin modeli
evet canım ya bir girişi yapsak gerisi gelir ama benim için zaten salon çokta mühim değil kötü bir yer olmadıktan sonra zaten çok lüks bir yerde aramıyorum bütçe yetmez bütçe zaten dünya borçla evlenecez
canım çok güzelmiş elbise açık olsam giyerim ama kapalıyım
valla canım ki ugrasacak dugunle halanım kızı öyle yaptı çok hosuma gitti bni kınası için bi yer tutmuş o zaten dugun gibi oldu
ben öyle büyük bi kına yapmayı planlamıyorum hata aile büyüklerinden kurtulsam kınada o kına direk bekarlığa veda partisine dönüşür
aynen canım salona verecegim parayla inan başka bişey alırım borca gerek yok nikahdan çıkmak yeterli bence zaten kapalıyım salon olsa o halde zorlanırım ben baya :26: