• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hayır işte yemekli istemiyorum ki ben, ama buraya baktıgım kadarıyla yemekli menüler var hep, bu tarz bir yer istiyorum ama yemekli değil :)

anladım canım bizim burada da kısıtlı yerler salonlar hep merkeze biraz uzak hem az kişilik hem pahalı merkezdekiler de öyle çok güzel değiller ortalama yani ne olur bilmiyorum :)

kız kulesi :52: güzelmiş ama simdi dusununce kız kulesinde yap eglen eee sonra,, hayatın gercekleri var :1:
kır da cok güzel olur :34:

farklı bi konseptle güzel olur dimi hava kararınca topluca gençler dilek feneri uçursa bende tabi:9: bi köşede dilek agacımız olsa... böyle farklı şeyler bulabilirsek düşünürüm kır düğününü:1: insanların aklında düğünümün her anı kalmasa bile bi ayrıntı hatırlasınlar istiyorum
canım:9: ben nikandan çıkmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
en temizi kısa yolu nikah valla:1:
burada kır düğünü yapılacak yerler hep küçük :(

belki gözünden kaçan bi yer vardır canım iyice araştırdın mı

farklı bi konseptle güzel olur dimi hava kararınca topluca gençler dilek feneri uçursa bende tabi:9: bi köşede dilek agacımız olsa... böyle farklı şeyler bulabilirsek düşünürüm kır düğününü:1: insanların aklında düğünümün her anı kalmasa bile bi ayrıntı hatırlasınlar istiyorum

zaten az yer var merkeze uzak ve az kişi bir kır düğününe gittik bir sürü insan ayakta kaldı ki benim erkek tarafı biraz hatta bayağı kalabalık artık büyük,büyük olmasa da çok kişi alacak bir yer bulmak lazım :)

Son düzenleme:

valla canım ki ugrasacak dugunle halanım kızı öyle yaptı çok hosuma gitti bni kınası için bi yer tutmuş o zaten dugun gibi oldu :9::9::9:

onuda arastrcaz artık, su ilk aşamaları atlatsak bir hayırlısıyla dimi :1:

evet canım ya bir girişi yapsak gerisi gelir ama benim için zaten salon çokta mühim değil kötü bir yer olmadıktan sonra zaten çok lüks bir yerde aramıyorum bütçe yetmez bütçe zaten dünya borçla evlenecez :52:

evet canım ya bir girişi yapsak gerisi gelir ama benim için zaten salon çokta mühim değil kötü bir yer olmadıktan sonra zaten çok lüks bir yerde aramıyorum bütçe yetmez bütçe zaten dünya borçla evlenecez :52:

aynen canım salona verecegim parayla inan başka bişey alırım borca gerek yok nikahdan çıkmak yeterli bence :16: zaten kapalıyım salon olsa o halde zorlanırım ben baya :26:

valla canım ki ugrasacak dugunle halanım kızı öyle yaptı çok hosuma gitti bni kınası için bi yer tutmuş o zaten dugun gibi oldu :9::9::9:

ben öyle büyük bi kına yapmayı planlamıyorum hata aile büyüklerinden kurtulsam kınada o kına direk bekarlığa veda partisine dönüşür:1:

aynen canım salona verecegim parayla inan başka bişey alırım borca gerek yok nikahdan çıkmak yeterli bence :16: zaten kapalıyım salon olsa o halde zorlanırım ben baya :26:

ben düğün istiyorum da öyle çok lüks bir şey değil aslında düğünü bir nevi nikahımı herkes görsün diye istiyorum nikahı düğünde kıyacağız inşallah bir de hiç bir düğünde oynamadım düğüne sakladım oynamazsam çatlarım :)

Back