Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Canim netten alip renkli ciktisini alirsin boyutunuda ayarliyolar :) bende bakinirim sana

O zaman onlari sabitleme dur biraz bende bakayim yarin sana gosteririm olanlari deneriz sigani yaparsin

Yok canım sabitlemedim zaten beni de rahatsız eden bir şey vardı ama başka bulamadığımdan kabullenmiştim zaten çok içime sinseydi şak diye yapıştırmış olurdum :)

Canim benim biraz photoshop bilgim var suan adanadayim pc evde tlfndanda olmaz hafta sonundan sonra bi kac ornek yaparim begenirsen cikartirsin hem belki benimde emegim gecer cok isterimm

Canim benim biraz photoshop bilgim var suan adanadayim pc evde tlfndanda olmaz hafta sonundan sonra bi kac ornek yaparim begenirsen cikartirsin hem belki benimde emegim gecer cok isterimm

tamam canım o zaman bir süre yazı işini erteliyorum hepinizin önerilerinizi alıyorum sonra karar veriyorum teşekkürler :)

İsmim Kübra istanbulda yaşıyorum:) 26 yaşındayımm. şafağımdan görüldüğü gibi asker bekliyorum:18: 5 yıldır birlikteyiz. çeyiz hazırlığındayım. sen?:)

ismim Özge Düzce'de yaşıyorum 20 yaşındayım 6 yıldır beraberiz.Okuyorum bu yüzden söz için bekliyorum :)
Allah kavuştursun :)

Son düzenleme:
ismim Özge Düzce'de yaşıyorum 20 yaşındayım 6 yıldır beraberiz.Okuyorum bu yüzden söz için bekliyorum :)
Allah kavuştursun :)

teşekkür ederimm. bizde okul için bekledik bitirdik şimdide askerliği bekliyoruz. bu son engelimiz inşallah:) aa düzcede akrabalarımız var geliriz arada. ama bn gelmeyeli uzun zaman oldu tabi:)

teşekkür ederimm. bizde okul için bekledik bitirdik şimdide askerliği bekliyoruz. bu son engelimiz inşallah:) aa düzcede akrabalarımız var geliriz arada. ama bn gelmeyeli uzun zaman oldu tabi:)

aslında erkek arkadaşımın bu sene son benim okul bitmesini beklemicez de 3.sınıf bitince yapacağız bizimde ilk ve tek engelimiz benim okul (sürpriz engeller çıkmazsa) :)
Kaç sene oldu gelmeyeli Düzce'ye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…