aslında erkek arkadaşımın bu sene son benim okul bitmesini beklemicez de 3.sınıf bitince yapacağız bizimde ilk ve tek engelimiz benim okul (sürpriz engeller çıkmazsa) :)
Kaç sene oldu gelmeyeli Düzce'ye ?
tabii erkek arkadaşın bitirnce madem snde 3.sınıfı bitirceksn sözlenmeniz mantıklı. sn okulu bıtırene kdrda erkek arkadaşın askerlik yapmadıysa onu yapar. valla en son 2008te.üni.hazırlık sınıfındayken gelmiştim. uzun zaman oldu. annemlerde geçen sene gtti en son.
Merhaba kızlarrr.. Bende kısmetse 2015 te söz nişan düğün hepsi aynı sene içinde olacak:)
bizde öyle düşündük ben 3.sınıfı bitirdiğimde o yaklaşık 1 senedir çalışıyor olacak ikimizde okusaydık zaten zordu söz falan onun erken bitip işe atılması iyi oldu askerlik durumumuz olmayacak sanırım sevgilim kaza geçirdi de bazı sorunlar oldu o sebepten askere almıyorlarmış tabi muayene olmadan bilemeyiz ama kimse gitmemiş dalağı patlamıştı kazada alınmıştı da.
hoşgeldin kübra =) Allah kavuştursun
Çok geçmiş olsun. aman zaten askerlik çokta mühim deilllmuayene sonucu almazlar heralde askere. ama çokta mantık aranan bir yer olmadığı için..
sen okulu bitirene kdr erkek arkadaşında birikim yapar.sende çeyiz falan bişiler yaparsın. okul btncede evlenirsiniz ne güzell:)
Kizlar bence kina icin illa lüx otellerin hamamlarina gitmeye gerek yok cok guzel tarihi temiz hamamlarimiz var biz eskiden giderdik bide ben kinanin dugunden bi gün önce olmasina karsiyim daha yorgunlugunu atamadan kendini dugunde buluyosun arada bir gun falan olmasi lazim bi gun once spaya gidilebilir :) bide ben kinada minik el aynalari dagitmayi dusunuyorum fotosunu bulursam koyarim
Merhaba kızlarrr.. Bende kısmetse 2015 te söz nişan düğün hepsi aynı sene içinde olacak:)
Özge'cim sana 5 tane olabilecek yazı örneği hazırladım
Özge'cim sana 5 tane olabilecek yazı örneği hazırladım
günaydınnn :) güzel olmuşlar 2 yada 3 en iyileri:)
güzel olmuş canım :)bu yazılardan kullanmalısın kesinlikle özge :) 2 veya 3. yazı hoş durur
O zaman biraz zor ya odalari falan kilitleyeceksininiz ya dedigin gibi tamamen kapatacaksiniz yada hic ugrasmadan disarda olacak
kadehlerinizi süsliycek misiniz kızlar
fiyatının ne önemi var canım güzeller ben begendim :)selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inşÖzge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli
Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularımucuz bir şey ama olsun şirinler
Eki Görüntüle 977630 Eki Görüntüle 977631
Ben süslemeyi düşünüyorum
fiyatının ne önemi var canım güzeller ben begendim :)
bende süslemeyi planlıyorum
bir arkadaşım fazla nikah şekerinin üzerindeki gelin ve damadı çıkarıp kendi bardağına takmıştı, eşinin bardağına da siyah kurdele ve taşlı bir şeyler koymuştu basit ama el emeği olduğu için çok beğenmiştim
işte bardakları ve kadehlerden biri
Eki Görüntüle 977662 Eki Görüntüle 977663
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?