Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

O zaman biraz zor ya odalari falan kilitleyeceksininiz ya dedigin gibi tamamen kapatacaksiniz yada hic ugrasmadan disarda olacak

Kizlar bence kina icin illa lüx otellerin hamamlarina gitmeye gerek yok cok guzel tarihi temiz hamamlarimiz var biz eskiden giderdik bide ben kinanin dugunden bi gün önce olmasina karsiyim daha yorgunlugunu atamadan kendini dugunde buluyosun arada bir gun falan olmasi lazim bi gun once spaya gidilebilir :) bide ben kinada minik el aynalari dagitmayi dusunuyorum fotosunu bulursam koyarim

teşekkür ederim mesela nasıl bir şey olabilir canım ?

Canim mesela duz yazi yerine daha karakteristik harfler kullanabilirsin photoshoptan yapip ciktisini alabilirsin bide tek renk olucagina mesela S harfinin ici pembe disa dogru siyah kagit kullanabilirsin daha cok goze carpar :)

Canim mesela duz yazi yerine daha karakteristik harfler kullanabilirsin photoshoptan yapip ciktisini alabilirsin bide tek renk olucagina mesela S harfinin ici pembe disa dogru siyah kagit kullanabilirsin daha cok goze carpar :)

yok canım ya çok renk renk olmasın öyle istemiyorum diğer türlü karakteristik olunca büyük yapmam lazım ki şekli belli olsun ama eni dar olduğu için boşluk kısımlar sınırlı böyle kalsın bakalım teşekkürler :)

Haklisin canim hamam konusu byle yapilabilir, kinada bende bir gun aradan yanayim yoksa dugunde cok yorgun olur insan

Yani yada farkli bir karakterde, dene hosuna gideni sec
Duz olmasin ama bence

Ceren'de aynısını söyledi ama çok dalgalı süslü bir şey seçemem yer sıkıntısı var bir de bulamıyorum öyle yatık harfler böyle çok düz kaldı biliyorum ama nasıl yapsam bilemediğimden bırakmıştım

O zaman onlari sabitleme dur biraz bende bakayim yarin sana gosteririm olanlari deneriz sigani yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…