- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bu aralar işimiz fikir üretmekben de bulamadım canım kına fikri de hoş başka ne olabilir düşünürüz =)
Ay bunlar cok sekerler :)
bencede ilk gördüğümdede çok sevmiştim bunlar :) kolanyalarda bu şişelere konabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aralar işimiz fikir üretmekben de bulamadım canım kına fikri de hoş başka ne olabilir düşünürüz =)
Ay bunlar cok sekerler :)
ikimiz de nişanlarımızı havuz başında yapalım şekerim
bu aralar işimiz fikir üretmek
bencede ilk gördüğümdede çok sevmiştim bunlar :) kolanyalarda bu şişelere konabilir
bu aralar işimiz fikir üretmek
super bunlar canim siseyi nereden alacagiz ama
evet canım aynen öyle :) lavanta şişesi paylaşmıştı ceren onun gibi de olabilir.
bu şişeler işimize yarıycak belli oldu
şimdi netten baktım canım bi koli 20 liraymış içinde 25 tane varmış
2 koli anca yeter belkide yetmez canim
kapatırız dedik canım çünkü hırsızlar böyle kalabalık günlerde durumu fırsat bilebiliyor hırsızlar baktılar kalabalık var içeri misafir gibi girip hırsızlık yapıyorlarmış evimiz 3 katlı çok büyük :/
Eki Görüntüle 976829
ö'nün noktalarını koymamışım
Canimm ellerine saglik cok guzel olmus sadece yazilari biraz daha süsleyebilirsin :)
teşekkür ederim mesela nasıl bir şey olabilir canım ?
Canim mesela duz yazi yerine daha karakteristik harfler kullanabilirsin photoshoptan yapip ciktisini alabilirsin bide tek renk olucagina mesela S harfinin ici pembe disa dogru siyah kagit kullanabilirsin daha cok goze carpar :)
Eki Görüntüle 976829
ö'nün noktalarını koymamışım
Canim cok guzel olmus ama yazilari italik yazip cikti alip mi kessen acaba ???
yatık şekilde mi yani ?
Kizlar bence kina icin illa lüx otellerin hamamlarina gitmeye gerek yok cok guzel tarihi temiz hamamlarimiz var biz eskiden giderdik bide ben kinanin dugunden bi gün önce olmasina karsiyim daha yorgunlugunu atamadan kendini dugunde buluyosun arada bir gun falan olmasi lazim bi gun once spaya gidilebilir :) bide ben kinada minik el aynalari dagitmayi dusunuyorum fotosunu bulursam koyarim
Yani yada farkli bir karakterde, dene hosuna gideni sec
Duz olmasin ama bence
Ceren'de aynısını söyledi ama çok dalgalı süslü bir şey seçemem yer sıkıntısı var bir de bulamıyorum öyle yatık harfler böyle çok düz kaldı biliyorum ama nasıl yapsam bilemediğimden bırakmıştım