evet canım süper ama kişi başına 75 tl falan otellerdeki hamallar pahalı baya yani herkes gelemez
ee bu sekilde tabi herkez gelemez ki cok pahalıya mal olur o zman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım süper ama kişi başına 75 tl falan otellerdeki hamallar pahalı baya yani herkes gelemez
ben de şimdiden onu düşünmeye başladım da ben de farklı ve anlamlı istiyorum
ben de şimdiden onu düşünmeye başladım da ben de farklı ve anlamlı istiyorum
ee bu sekilde tabi herkez gelemez ki cok pahalıya mal olur o zman
evet canım öyle herkesi cagırmısmıyorsun zaten en yakın arkadaşlarını ki ama pahalı yani
aynen düşünmek lazım smdi, o zman cok masraf olacagı için
nerde gördüm hatırlamıyorum ama minik şişeleri 41 tane nazar boncuguyla dolduruyolardı kapak yerinede tıpa kullanıyolardı
bizimde kına özel olur nişan kalabalık olur kınada erkek tarafı çok durmaz kınayı yakarlar giderler kız arkadaşı ile kalır eve gelirler berber sabaha kadar otururlar bizim burada böyle yani
çok tatlı duruyorlar ya valla hayal ettim de bu da iyi fikir yazım bunu bi kenara
sonunda benimde bir fikrim oldu
Eki Görüntüle 976551 bunuda geliştirebiliriz belki bu haliylede çok tatlı ama
bunu ne olarak yapabiliriz ki ?
canım 1 kişinin gelir 2 kişinin gelir hepsinin gelecek hali yok ya hem gelse bile eve de girsinler kapıyı tamamen kapatacak mısınız bizim tek katlı evimiz hep açık olur diye düşünüyorum ?
galiba onlar kendilerini düsünmüş
ne olur ne olmaz boyle olursa biz ne yaparız diye
evet tatlım söz evde olurda benimde nişan bilmiyorum
bu şekliyle kınada kullanılmış canım ama buna başka ne yapabiliriz kısmını henüz bulamadım
Ay bunlar cok sekerler :)