• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

aslında erkek arkadaşımın bu sene son benim okul bitmesini beklemicez de 3.sınıf bitince yapacağız bizimde ilk ve tek engelimiz benim okul (sürpriz engeller çıkmazsa) :)
Kaç sene oldu gelmeyeli Düzce'ye ?

tabii erkek arkadaşın bitirnce madem snde 3.sınıfı bitirceksn sözlenmeniz mantıklı. sn okulu bıtırene kdrda erkek arkadaşın askerlik yapmadıysa onu yapar. valla en son 2008te.üni.hazırlık sınıfındayken gelmiştim. uzun zaman oldu. annemlerde geçen sene gtti en son.

tabii erkek arkadaşın bitirnce madem snde 3.sınıfı bitirceksn sözlenmeniz mantıklı. sn okulu bıtırene kdrda erkek arkadaşın askerlik yapmadıysa onu yapar. valla en son 2008te.üni.hazırlık sınıfındayken gelmiştim. uzun zaman oldu. annemlerde geçen sene gtti en son.

bizde öyle düşündük ben 3.sınıfı bitirdiğimde o yaklaşık 1 senedir çalışıyor olacak ikimizde okusaydık zaten zordu söz falan onun erken bitip işe atılması iyi oldu askerlik durumumuz olmayacak sanırım sevgilim kaza geçirdi de bazı sorunlar oldu o sebepten askere almıyorlarmış tabi muayene olmadan bilemeyiz ama kimse gitmemiş dalağı patlamıştı kazada alınmıştı da.

bizde öyle düşündük ben 3.sınıfı bitirdiğimde o yaklaşık 1 senedir çalışıyor olacak ikimizde okusaydık zaten zordu söz falan onun erken bitip işe atılması iyi oldu askerlik durumumuz olmayacak sanırım sevgilim kaza geçirdi de bazı sorunlar oldu o sebepten askere almıyorlarmış tabi muayene olmadan bilemeyiz ama kimse gitmemiş dalağı patlamıştı kazada alınmıştı da.

Çok geçmiş olsun. aman zaten askerlik çokta mühim deilll:41: muayene sonucu almazlar heralde askere. ama çokta mantık aranan bir yer olmadığı için..
sen okulu bitirene kdr erkek arkadaşında birikim yapar.sende çeyiz falan bişiler yaparsın. okul btncede evlenirsiniz ne güzell:)

Çok geçmiş olsun. aman zaten askerlik çokta mühim deilll:41: muayene sonucu almazlar heralde askere. ama çokta mantık aranan bir yer olmadığı için..
sen okulu bitirene kdr erkek arkadaşında birikim yapar.sende çeyiz falan bişiler yaparsın. okul btncede evlenirsiniz ne güzell:)

aynen valla bilmiyorum ne kadar doğru bir düşünce ama iyi ki gitmiyor askere her şeyde vardır bir hayır kaza geçirdi sonucunda askerlik yapamayacağı bir durum çıktı ortaya askere gitseydi Allah gecinden versin belki dönemeyecekti bu kaza belki ona vesile diyorum.Çokta mühim değil benim için yapıp yapmaması.2 sene çalışmış olacak birikimini yapar bende okul bittikten bir süre çeyiz vs işlerle uğraşırım sonra evleniriz inşallah :)

Kizlar bence kina icin illa lüx otellerin hamamlarina gitmeye gerek yok cok guzel tarihi temiz hamamlarimiz var biz eskiden giderdik bide ben kinanin dugunden bi gün önce olmasina karsiyim daha yorgunlugunu atamadan kendini dugunde buluyosun arada bir gun falan olmasi lazim bi gun once spaya gidilebilir :) bide ben kinada minik el aynalari dagitmayi dusunuyorum fotosunu bulursam koyarim :12:

canım o minik aynalardan bende gördüm çok şekerler:9:

Özge'cim sana 5 tane olabilecek yazı örneği hazırladım :8::8:

Eklentiler

• $20140214_120945.jpg
    $20140214_120945.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş :16: Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli :21:

Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım :31: ucuz bir şey ama olsun şirinler :8:
$2014-02-14 13.52.25.jpg $2014-02-14 13.48.59.jpg

selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş :16: Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli :21:

Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım :31: ucuz bir şey ama olsun şirinler :8:
Eki Görüntüle 977630 Eki Görüntüle 977631
fiyatının ne önemi var canım güzeller ben begendim :):nazar:
Ben süslemeyi düşünüyorum :16:

bende süslemeyi planlıyorum:17:

fiyatının ne önemi var canım güzeller ben begendim :):nazar:

bende süslemeyi planlıyorum:17:

bir arkadaşım fazla nikah şekerinin üzerindeki gelin ve damadı çıkarıp kendi bardağına takmıştı, eşinin bardağına da siyah kurdele ve taşlı bir şeyler koymuştu basit ama el emeği olduğu için çok beğenmiştim :6: :16:

işte bardakları ve kadehlerden biri
$161120132004.jpg $161120132002.jpg

Back