Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 977685 Eki Görüntüle 977684 ilk bunları begendim ben canım yada kendi kadehim tüllü olur
İlk ikisi çok güzel :)
Eki Görüntüle 977685 Eki Görüntüle 977684 ilk bunları begendim ben canım yada kendi kadehim tüllü olur
çok güzelmiş canım bunlar kendin mi süslemeyi düşünüyorsun :) ben de bu tarz süslemeyi seviyorum :)
selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli
Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım ucuz bir şey ama olsun şirinler
Eki Görüntüle 977630 Eki Görüntüle 977631
canım gulr gule kullan, cok guzeller
Hadi geçmiş olsun çıkarmışsınız yine
Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)Özge'cim sana 5 tane olabilecek yazı örneği hazırladım
güzel olmuş canım :)bu yazılardan kullanmalısın kesinlikle özge :) 2 veya 3. yazı hoş durur
selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli
Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım ucuz bir şey ama olsun şirinler
Evet canım yazı tipleri güzel dediğiniz gibi 2 ve 3 ü beğendim Ceren'de hazırlayacaktı ona da bakıcam :)
Havluların çok güzel güle güle kullan zaten mutfağa öyle pahalı şeyler almaya gerek yok uygun ve çok olmalı çünkü havlu sürekli değiştirilen bir şey olduğundan uygun ama fazla olması tercihim :)
Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)
Ceren'de örnek gösterecekti hafta sonu oda söylesin sonra beraber karar veririz yine :)
Kesinlikle katılıyorum, kırmızılı da vardı kadının biri benden önce davrandı, yoksa 3 çift olacaktı ne güzel
tatlım yazı tipi bu;
Script MT Bold
Ceren'de secenek sunsun dediğin gibi ona göre karar veririz
Eki Görüntüle 977745
işte bu kızlar ama bana çok yakıştı sizce nasıl ?
evet canımm bu kadar hamarat hatun varken bu kadehleri hazır alamam tabi ki kendim yapıcam
Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)
Ceren'de örnek gösterecekti hafta sonu oda söylesin sonra beraber karar veririz yine :)