• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Yani aslında ben de o şekilde düşünüyorum taş düşünmüyorum mesela

$Bride_Groom_Wedding_Toasting_Glasses_Set_fd8466eaa61bf47c99b4_1.jpg $335-07022p1.jpg ilk bunları begendim ben canım yada kendi kadehim tüllü olur
Yani aslında ben de o şekilde düşünüyorum taş düşünmüyorum mesela

Son düzenleme:
selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş :16: Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli :21:

Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım :31: ucuz bir şey ama olsun şirinler :8:
Eki Görüntüle 977630 Eki Görüntüle 977631

canım gulr gule kullan, cok guzeller :1::1:

Özge'cim sana 5 tane olabilecek yazı örneği hazırladım :8::8:
Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)

güzel olmuş canım :)bu yazılardan kullanmalısın kesinlikle özge :) 2 veya 3. yazı hoş durur :3:

Ceren'de örnek gösterecekti hafta sonu oda söylesin sonra beraber karar veririz yine :)

selam kızlar, sevgililer günü konusunda ben de size katılıyorum, yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş, Allah sevdiğine kavuştursun inş :16: Özge Yasemin'in gönderdiği yazı tipleri güzel olmuş bence de biraz daha hareketli :21:

Ve bugün kendime mutfak havlusu aldım, kendi aldığım ilk havlularım :31: ucuz bir şey ama olsun şirinler :8:

Evet canım yazı tipleri güzel dediğiniz gibi 2 ve 3 ü beğendim Ceren'de hazırlayacaktı ona da bakıcam :)
Havluların çok güzel güle güle kullan zaten mutfağa öyle pahalı şeyler almaya gerek yok uygun ve çok olmalı çünkü havlu sürekli değiştirilen bir şey olduğundan uygun ama fazla olması tercihim :)

Son düzenleme:
Evet canım yazı tipleri güzel dediğiniz gibi 2 ve 3 ü beğendim Ceren'de hazırlayacaktı ona da bakıcam :)
Havluların çok güzel güle güle kullan zaten mutfağa öyle pahalı şeyler almaya gerek yok uygun ve çok olmalı çünkü havlu sürekli değiştirilen bir şey olduğundan uygun ama fazla olması tercihim :)

Kesinlikle katılıyorum, kırmızılı da vardı kadının biri benden önce davrandı, yoksa 3 çift olacaktı ne güzel :D

Yasemincim teşekkür ederim 2 güzel olur diye düşünüyorum hangi yazı tipi o belki bende de vardır oradan ayarlarım harflerini :)

Ceren'de örnek gösterecekti hafta sonu oda söylesin sonra beraber karar veririz yine :)

tatlım yazı tipi bu;
Script MT Bold

Ceren'de secenek sunsun dediğin gibi ona göre karar veririz :1:

tamam canım o örneğe göre son şeklini verirsin :)

çok şirinler güle güle kullan :)

Back