• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

21 yaşındayım 4 senelik ilişkim var önümüzdeki tek engel malesef okul :50: 2015 ocakta söz son senede nişan yapmayı düşünüyoruz hayırlısıysa :1:

okul okul bızımde onumuzde okul engelı var cnm ahhhhh ahhhhhhhhh:5: çeyız hazırlıgı var mı cnm sende

okul okul bızımde onumuzde okul engelı var cnm ahhhhh ahhhhhhhhh:5: çeyız hazırlıgı var mı cnm sende

yok canım önümüzdeki ay başlıyım diyorum modası geçmeyen şeylerden nevresim havlu falan :) sen başladın mı burda birlikte dizebiliriz çeyizciğimizi :1:

cerenkaan hoş geldin :)
kızlar fazla kalamayacağım okuldayım haftaya sınavlarım var bana dua edin 22sinde buradayım topiği boş bırakmayın :)

Eee kızlar ne var ne yok, sınavlar bitti benim rahatım bir süre :21:

bende geldimm :1: kısmetse ve de annemi ikna edebilirsem bizde 2015te sözlenmek istiyoruz :16:

Heycanınızı sabırsızlığınızı çok iyi anlıyorum :) Bende aynı heycanlar dan beklemelerden geçtim ve bekliyorum... Üniversitelerimiz bitti çalışıyorum en son askerlik işimiz kaldı oda hayırlısı olursa şubatta 6 ay sonra bizde düşünüyoruz nişan 2015 yazı düğün kısmetse.. :) Çeyiz dizmek çok zevkli birde mezhep konusundan muzdarip olan arkadaşım 5 senedir savaşını veriyoruz ve zafer bizim oldu :D Şimdi herkes alıştı damadın askere gidip gelmesini bekliyorlar :D

ben 5 şubat 93 doğumluyum. üni. 1deyim. fransızca öğr. okuyorum. hazırlık falan derken böyle aksadı okul yaşıtlarım 3deyken ben 1deyim. sevgilimle 6 aydır çıkıyoruz ama kısa zamanda aşık olduk evlenmeyi taa baştan beri düşünüyorduk çünkü birbirimize uygun olduğumuzu düşünüyoruz. o 24 yaşında. çok şey yaşadık çok badire atlattık. 4-5 aydır birlikte yaşıyoruz. hamile kaldım kürtaj oldum. onunla evsiz kaldık 15 gün sokaklarda kaldık. kavga gürültü mutluluk sevinç derken aşk büyüdü büyüdü bu noktaya kadar geldik. annemle geçen konuştum ailesi gelecek tanışmak istiyorlar vs. bahsettim işte işin ciddiye bindiğinden annem yazın gelsinler dedi.o ara düşün taşın yanlış adım atma sevginden emin ol sen uygun görürsen biz kabul ederiz dedi. öyle zor ama sonu güzel olacak inşallah allah nasip ederse:34:

Hoşbuldumm :)) Bizimde 4 yıllık ilişkimiz var üniversitede tanıştık ilk sene :)) o benden bir sene önce bitirmişti bende bu sene bitirdim :) askerde şimdi iki hafta oldu :(

Hoşbuldumm :)) Bizimde 4 yıllık ilişkimiz var üniversitede tanıştık ilk sene :)) o benden bir sene önce bitirmişti bende bu sene bitirdim :) askerde şimdi iki hafta oldu :(

Son düzenleme:
Back