- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
ben çalışırken ne alırsam kar die düşünenlerdenm cnm çünkü söz olduktan snra daha ciddi kapsamlı şeyler olucagı için ben şimdiden begendigimi almaya başladm cnm gecen hafta yemek takımımı tenverelerimi çatal kasık takımım aldım bile begenerk alınca modasınnda geçmicegni düsünüyorum evdede var başka cicilerim ayrıyetten havle kenarları oyalar lifler patikler allahıma şükür herşeyi yapıyorum
19 yaşında 6 yıllık mıne zaman başladınız görüşmeye
hadi bakalım inşallah canım çokta uzatmamak lazım tabibende sevdiceğimin okulunun bitmesini ve bazı iş durumlarını bekliyorum :103::103:
liseye geçtiğimde ben 14 yaşımdayken başladık temmuzda 6.senemize girdik :)el mecbur bekliyoruz neyseki az kaldı evlendiğimizde de 10.senemizde evleneceğiz huhhu :)
aynen canım ben çalışmıyorum ama uygun buldum annemler aldı sağolsunlar yemek takımı 6 kişilik ama çok kapsamlı olduğundan fincanı ve çay bardağı ayrı tabaklar bir sürü derken 12 kişilik kullanılabilecek gibi :) çatal kaşık 12 kişilik teflon tencere takımı misafir bardak takımı 6 kişilik ama bardak çeşitleri çok oda 12 kişilik kullanılabilir vitrin takımı dendiği için parçası çok fazla sonra çaydanlık var bir de ütü :) el emeği eşyaları saymıyorum havlular nevresimler danteller zaten klasiktir bebeklikten başlarlar yapmaya :)
ohh maşallah baya çocukken başlamış yaniiaynı yaştamısınız :44:
hepimiizin darısı başına
ne güzel cnm hangi markaları tercih ediyosunz cnm ben ilk karaca düşünüyodum ama snra bir çok olmsuz yorum okuyunca korkmazdan aldım inşallah güle güle çok güzel ve mutlu günlerde kullanırız amiiin :)
canım yemek takımı kütahya.çatal bıçak sağlam.teflon netlon marka.bardak setini çaydanlık ve ütüyü hatırlamıyorum .Araplardan aldık biz hepsini 500 :)
Kızlar cogumuz lıse askı sanırsammm heheytttttttttSeneler seneler ah seneler
yok benden 1 yaş büyük :) amiinn
ooo çok iyiymiş güle güle kullanalm cnm :)
yurt dışından getirdikleri için buradaki fiyatlarının çok çok altında aldık mağazadan alsak kaç tutardı kim bilir :)sevgiyle kullanalım
herkese merhabalar:) tahminen bende 2015 sözlenicem. şimdiden çeyiz, gelinlik, düğün mekanı vs. vs. aramay başladım ben :)
aslında evlenmeye hiç meraklı değiilim ama bu hazırlık aşaması hoşuma gidiyor
erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz. 24 yaşındayımsizlere göre yaşlı hissettim kendimi
seninde tahmini tarihlerini alalım :)
herkese merhabalar:) tahminen bende 2015 sözlenicem. şimdiden çeyiz, gelinlik, düğün mekanı vs. vs. aramay başladım ben :)
erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz. 24 yaşındayımsizlere göre yaşlı hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?