- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Evet canım pazar geceyarısı çıkıp pazartesi sabah tekrar gelmiştim hastaneye. İnş yrın sabah çıkıcam, kızım da bensiz durmuyor o da hastanede:)Canim hastabede misin hala ?
Sağlıkla doğsun büyüsünler de geride kalacak inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım pazar geceyarısı çıkıp pazartesi sabah tekrar gelmiştim hastaneye. İnş yrın sabah çıkıcam, kızım da bensiz durmuyor o da hastanede:)Canim hastabede misin hala ?
Şimdi tarhana yaptım içine zeytinyağı ve nohut koydum. Biraz yedi. İnşallah ise yarar canım sağolasin. Sen nasılsın?İyiyiz canım, şimdilik bekleme sürecindeyim bebeğe ciğer geliştirici yaptılar iğne vuruluyorum inş zamanında sağlıkla doğar bebeğim...
Amin canım çok sağolasın.
Kabız için bir kaşık zyağı içirsen işe yarıyor bir de yaz geliyor bağırsak problemleri yaşabilirsin demişti bizim doktor kabız ishal gibi...
Yemeye gelince elde değil ama açlıktan uyuyamama gibi durumu yoksa çok takmamak lazım sanırım yoksa anneler kafayı üşütüyor..
Şimdi tarhana yaptım içine zeytinyağı ve nohut koydum. Biraz yedi. İnşallah ise yarar canım sağolasin. Sen nasılsın?
Benim aldiklarim hep kalın taban pidipidilerde sanki ayagini agritir gibi hissettigim icin hic o tarz bakmadimEvde ayakkabı giydirmiyorum. Çorapla geziyor ya da şu pufidik ayakkabımsı şeylerle. ayak kasları çalışsın tembel olmasın diye.
Dışarıda da moots tarzı mest gibi tabanı katlanan yumuşak ayakkabılar giyiyor.
Kalın tabanlı ortopedik ayakkabılar 18-24 aya kadar tavsiye edilmiyor bebeğin ayak kasları çalışson tembel olmasın diye.
Dışarıda da bir tane pidipidi ayakkabımız var indirimdeyken almıştım. Onu garipsemiyorlar da varşığo yokluğu belli değil..
Geçmiş olsun canım su dişler hayirlisiyla bir bitse her defasında bizdede ateş oluyor. inşallah çabucak atlatirsiniz.slm kızlar ahmetim gece oksurdu hafif atesi varmıs bakıcı atesdusurucu verdi annemlere gidecektim erteledim bi hafta daha bakalım ins dfaha hasta olmaz ..diş sanırım yine siz nasılsınız
Geçmiş olsun canım bizde bu hafta hem griptik hemde azı disi cikti kuzumun simdi de diger taraf şişmiş bu azı disler ne zormuş yemeden icmeden kesildi yavrumslm kızlar ahmetim gece oksurdu hafif atesi varmıs bakıcı atesdusurucu verdi annemlere gidecektim erteledim bi hafta daha bakalım ins dfaha hasta olmaz ..diş sanırım yine siz nasılsınız
Gecmin olsun tez vakitte iyilesir inşallah yuruyormuydu oglun oyleyse eger zor olmadi mi biz yurudugu icin cesaret edemiyoruz cunku tam dengeli yuruyemiyor düşüp duruyor cani yanar diye düşünüyorumkızlar biz sünnet olduk bile :) pazartesi günü inşallah en kısa zamanda iyileşiriz de şu diken üstü halimiz biter. Bide size bir sorum olacak sünnetten sonra sık sık bez değiştiriyoruz peki gece de değiştirecek miyiz ?2 akşam gece de 1 kere açtım ama zor oluyor uyanıyor tekrar uyut falan.
hayırlı olsun kağıt bardak koyuyorsan sık sık degistirmene gerek yok kağıt bardakları kesiyorsun ucundan değmiyor bez hic zatenkızlar biz sünnet olduk bile :) pazartesi günü inşallah en kısa zamanda iyileşiriz de şu diken üstü halimiz biter. Bide size bir sorum olacak sünnetten sonra sık sık bez değiştiriyoruz peki gece de değiştirecek miyiz ?2 akşam gece de 1 kere açtım ama zor oluyor uyanıyor tekrar uyut falan.
ay canım azı kar daha kolay çıkmıştı bizim köpekler daha zor simdi daha iyi şükür ama buna güvenip gidemem yola bakalım haftaya kadar düzelir belkiGeçmiş olsun canım bizde bu hafta hem griptik hemde azı disi cikti kuzumun simdi de diger taraf şişmiş bu azı disler ne zormuş yemeden icmeden kesildi yavrum
Gecmin olsun tez vakitte iyilesir inşallah yuruyormuydu oglun oyleyse eger zor olmadi mi biz yurudugu icin cesaret edemiyoruz cunku tam dengeli yuruyemiyor düşüp duruyor cani yanar diye düşünüyorum
Haklisin canim hasta bebekle gitsende bi tat alamazsin biran once iyilesir insallahhayırlı olsun kağıt bardak koyuyorsan sık sık degistirmene gerek yok kağıt bardakları kesiyorsun ucundan değmiyor bez hic zaten
ay canım azı kar daha kolay çıkmıştı bizim köpekler daha zor simdi daha iyi şükür ama buna güvenip gidemem yola bakalım haftaya kadar düzelir belki
Bi aşırı hareketli de bende var canm
Selam anneler..
28 haftamdayım yatışım yapıldı rahmimde açılma var diye(
Rşim hastaneye getirdi ama kızım çok ağlayınca eşim gitti eve, babaannesinde durmamış..
Hamileyken hastanede korkuyla beklemek kderim mi diyorum ne..
Dualarınızı bekliyorum. Bebişime ciğer geliştirici vurdular vuruyorlar allah zamanınds sağlıkla kolaylıkla kucağıma almayı nasp etsin inş ve isrryen herkese nasip etsin..
Kuzu takma valla kilolu olsada laf ederler sağlıklılar ya şukur,gerisi boşGünaydın kızlar dün görümce enis te hep ahmet çok zayıflamış dedikce çok üzüldüm ama nasıl zayıflamasın çok hareketli bizim sabah kahvaltı sorunumuz var bulamaç istemiyor artik sabah bi patates kızartmasana hayır demiyor..bakıcı ile daha güzel yiyor poposunu yere koymuyor ekmeksiz yiyor genelde buda kilo aldirmiyor malesef bakalım balık yagıda veriyorum ama etki yoksasnirim
senşn kızınla arhab bemziyor bu konuda bıraksam beni yiyecek ama kilo almıyor maalesef 10kg goremedik hala balık yağı işe yaramıştı ama onada alıştı sanırım kilo yapmıyor artık I imspecial dediği gb arhan da ekmeksiz yiyor çok onemsemiyordum ama belki ondan kilo almıyorYa kilo konusunda haklisin. Ben cevreme kulagimi tikadim. Hersey yiyor hatta yatarken kilo alsin diye bir biberon pirinc unuyla mama yapip veriyorum ama almiyor.
Onemli olan yemesi ve yiyor.
Ertele bencede tatlım bişey anlamazsın yoksaslm kızlar ahmetim gece oksurdu hafif atesi varmıs bakıcı atesdusurucu verdi annemlere gidecektim erteledim bi hafta daha bakalım ins dfaha hasta olmaz ..diş sanırım yine siz nasılsınız
Hayırlı olsn canmkızlar biz sünnet olduk bile :) pazartesi günü inşallah en kısa zamanda iyileşiriz de şu diken üstü halimiz biter. Bide size bir sorum olacak sünnetten sonra sık sık bez değiştiriyoruz peki gece de değiştirecek miyiz ?2 akşam gece de 1 kere açtım ama zor oluyor uyanıyor tekrar uyut falan.
teşekkür ederim canım , darısı başına artık. Oğluş yürüyor ama 11 aylık yürüdüğü için güzel yürüyor maşallah. tabi sünnetten sonra da hiç yatmadan yürüdü devamlı. bence gayet uygun biraz yürümesi düzelsin max 1 ay sonra yaptırın derim.hiç bilmiyor anlamıyor sadece altını değiştirirkrn biraz bağırıyor o da 3 gün. küçükken sünnet çok tavsiye edebileceğim bir şey. bana kalsa 7 aylık yaptıracaktım ayaklanmadan daha da kolay olacaktı hatta. ama herkes kel kahya olduğu bir toplumda yaşadığımız için bırbırbır... şimdi suratlarına suratlarına söylüyorum eee noldu diye hepsi mosmorGeçmiş olsun canım bizde bu hafta hem griptik hemde azı disi cikti kuzumun simdi de diger taraf şişmiş bu azı disler ne zormuş yemeden icmeden kesildi yavrum
Gecmin olsun tez vakitte iyilesir inşallah yuruyormuydu oglun oyleyse eger zor olmadi mi biz yurudugu icin cesaret edemiyoruz cunku tam dengeli yuruyemiyor düşüp duruyor cani yanar diye düşünüyorum
Hic sorma canim cocugunun pipisine bile konusuyorlar bana kalsaydi ben 40 ı cikmadan yaptiralim ya da en gec emeklemeye baslamadan olsun dedim de kv ile eşim kucuk daha büyüsün yok hatirlasin sunnetini yok kiyafet giysin mevludu olsun simdi kestirelim buyuyunce yine yapilir onlar dedim de cok biliyorlar ikiside daha hala buyusun buyusun diyorlar bende haklisiniz askere giderken yaptiralim tam büyümüş olur diyorum hic sesleri cıkmıyorteşekkür ederim canım , darısı başına artık. Oğluş yürüyor ama 11 aylık yürüdüğü için güzel yürüyor maşallah. tabi sünnetten sonra da hiç yatmadan yürüdü devamlı. bence gayet uygun biraz yürümesi düzelsin max 1 ay sonra yaptırın derim.hiç bilmiyor anlamıyor sadece altını değiştirirkrn biraz bağırıyor o da 3 gün. küçükken sünnet çok tavsiye edebileceğim bir şey. bana kalsa 7 aylık yaptıracaktım ayaklanmadan daha da kolay olacaktı hatta. ama herkes kel kahya olduğu bir toplumda yaşadığımız için bırbırbır... şimdi suratlarına suratlarına söylüyorum eee noldu diye hepsi mosmor
Dis mi cikariyor acaba canim bizimki dis cikarirken ayni bu anlattigin gibi oluyorPinking Tree canım çok geçmiş olsun inşallah vaktinde sağliklıca gelir bebişin
Pmetre Hayırlı olsun canım :)
Selam kızlar giremiyorum acayip huysuz bi oğlum oldu sürekli kucakta gezmek istiyo hep bi ağlama modu ağlamasa da mizildiyo istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyo asla normal oturması oynaması yok ağlayarak kucağıma tırmanmaya çalışır gibi hareketler filan inşallah geçici bi donemdir. İştah iyice sıfırlandı elimden artık hiçbirşey yemiyor günlerdir ekmek ve makarnayla günü bitiriyor doktora götürmez ama cool cool ısrar etmeyin mama vermeyin diyecek biliyorum bu bi sendrom mu acaba
2 tane azı çıkmak üzere onun harici dış etinin arka tarafları da sismis kocaman olmuş canım. Huysuzlugu geçtim artık da şu iştahsızlıgi çok uzuyo beni ne yedirecegimi bilemiyorumDis mi cikariyor acaba canim bizimki dis cikarirken ayni bu anlattigin gibi oluyor
Hic sorma canim cocugunun pipisine bile konusuyorlar bana kalsaydi ben 40 ı cikmadan yaptiralim ya da en gec emeklemeye baslamadan olsun dedim de kv ile eşim kucuk daha büyüsün yok hatirlasin sunnetini yok kiyafet giysin mevludu olsun simdi kestirelim buyuyunce yine yapilir onlar dedim de cok biliyorlar ikiside daha hala buyusun buyusun diyorlar bende haklisiniz askere giderken yaptiralim tam büyümüş olur diyorum hic sesleri cıkmıyor
teşekkür ederim canım , darısı başına artık. Oğluş yürüyor ama 11 aylık yürüdüğü için güzel yürüyor maşallah. tabi sünnetten sonra da hiç yatmadan yürüdü devamlı. bence gayet uygun biraz yürümesi düzelsin max 1 ay sonra yaptırın derim.hiç bilmiyor anlamıyor sadece altını değiştirirkrn biraz bağırıyor o da 3 gün. küçükken sünnet çok tavsiye edebileceğim bir şey. bana kalsa 7 aylık yaptıracaktım ayaklanmadan daha da kolay olacaktı hatta. ama herkes kel kahya olduğu bir toplumda yaşadığımız için bırbırbır... şimdi suratlarına suratlarına söylüyorum eee noldu diye hepsi mosmor
Bizde azı dislerimizi cikariyoruz ayni hic birsey yemiyor dolap ona yaptigim yemedigi yemeklerle dolu insanın sinirleri altüst oluyor seni iyi anliyorum2 tane azı çıkmak üzere onun harici dış etinin arka tarafları da sismis kocaman olmuş canım. Huysuzlugu geçtim artık da şu iştahsızlıgi çok uzuyo beni ne yedirecegimi bilemiyorum