- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
BUGÜN NİYEYSE BEN DE HEYECANLANDIMMMMgünaydın kızlar, test günü yaklaştıkça bi heyecan bastı valla, 8.günüm bugün
umarım hepimiz buradan güzel haberlerimizi paylaşırız bu haftaBUGÜN NİYEYSE BEN DE HEYECANLANDIMMMMGÜZEL HABERLER ALDIKÇA UMUTLANIOMMM
inş canımbenim olmadı ama belki yerleşme kanamasıdır
yawww ben de heyecanlanmaya başladım iyi mi :) cnm inşallah hep birlikte olumlu sonuçlarımızı alırız :)kızlar bugün bende inanılmaz heyecanlıyımm.. Yarın test günü.. Şimdiden durdu zaman.. Rabbim yardım etsinnn
Canım aynen benim de 7. Günüm ve az önce wc de kan pıhtısı düştü dr aradım telaşlanma dedi inşallah yerleşiyodur miniklerimizarkdşlar günyadın bugün tranferimin 7.günü sabah çok açık kahverengi akıntım oldu.daha önce hiç böyle olan var mı?
canım inş inş bi umutlanma diorum bi korkma diorum inş hayrlısıyla gelirler :)Canım aynen benim de 7. Günüm ve az önce wc de kan pıhtısı düştü dr aradım telaşlanma dedi inşallah yerleşiyodur miniklerimiz
benim de ikisi birden canım merak ettim acaba kapalı olup da hmile olan çok mu diye gerçi her şey kısmet,nasip
hayırlı haberler inşallah hepimizekızlar bugün bende inanılmaz heyecanlıyımm.. Yarın test günü.. Şimdiden durdu zaman.. Rabbim yardım etsinnn
amin canım, aminyawww ben de heyecanlanmaya başladım iyi mi :) cnm inşallah hep birlikte olumlu sonuçlarımızı alırız :)
inşallah canımCanım aynen benim de 7. Günüm ve az önce wc de kan pıhtısı düştü dr aradım telaşlanma dedi inşallah yerleşiyodur miniklerimiz
Benim 9.gunu lekelenme olmustu 10.gunu pozitifi gordum 4 gun surdu lekelenmem..arkdşlar günyadın bugün tranferimin 7.günü sabah çok açık kahverengi akıntım oldu.daha önce hiç böyle olan var mı?
yawww ben de heyecanlanmaya başladım iyi mi :) cnm inşallah hep birlikte olumlu sonuçlarımızı alırız :)
Ni de ekle kuzucum yaa çok umudum yok ama yaş 29 2. Deneme 8mayis transfer anka tüp bebek[/QU
maşşalh tebrik ederimSelam kızlar, bu zorlu süreçte Allah'ım hepimizin dualarını dileklerini kabul eder inşallah. Test gününü beklemek ölüm gibi hepimiz birbirimizi anlıyoruz... Sakın strese yer vermeyin bizim en büyük düşmanımız stres... 20 Nisanda transferim oldu bugün test günümdü sonucum pozitif, değerim 391,6 çıktı. Sonuç bekleyen tüm arkadaşlarında olumlu haberleri gelir inşallah :)
Ayy hayırlı olsun canım darısı bize bu ay maşallah herkes mutlu haberle geliyo devamı gelsin inşallahSelam kızlar, bu zorlu süreçte Allah'ım hepimizin dualarını dileklerini kabul eder inşallah. Test gününü beklemek ölüm gibi hepimiz birbirimizi anlıyoruz... Sakın strese yer vermeyin bizim en büyük düşmanımız stres... 20 Nisanda transferim oldu bugün test günümdü sonucum pozitif, değerim 391,6 çıktı. Sonuç bekleyen tüm arkadaşlarında olumlu haberleri gelir inşallah :)
bu cuma randevum var o zaman öğrenicez heralde bende bilmiyorum heyecanlıyım :))11
değerin baya yüksek çoğul gebelik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?