2015 NiSAN da tüp bebek:))

Iyi yapmissin canim. Sana ne iyi gelecekse onu yap Moral de önemli. Tutunma kanamasi herkeste olmuyor canini sikma.

Merhaba arkadaslar bir sorum olcakti
1 buçuk saat önce kan parçası gibi bisey geldi bende ama hic kanamam yok şimdiye kadar. bugün 12 günüm doktora 2 gün var acaba yarin arasam mi doktorumu
Yerleşme kanaması mı acaba. Ve günğm3gelmiş test neden yapmadın cnm. Korkms panik yapma bence kanama sürekli değilse sıkıntı yok

Canım sen kalkmayın yatın vs diyorsun da bütün doktorların ortak dediği kendinizi fazla yormadan normal hayata dönün. Acaba senin doktor mu böyle söyledi sürekli yayatacaksın diye merak ettim.
Hayatım ben yapmadım tüp bebek ablam yaptı sürekli değil transferde sonra ilk testi tutana kadar istirahat önemli ondan sonra normal islerini yapabilirsin. Dr U öyle demişti

teşekkürler canım:)5.gün embiryosu 2 adet.pek bi belierti yoktu canım.sadece adet olacakmışım gibi oludum bi kaç defa

Canım bende de öyle oldu ama çok olmadı.. iki gün falan hissettim onu.. birdaha hep belirti aradım ama pek bişey olmadı.. Teşekkür ederimmmmm :))

İlk gun biraz adet agrisi gibi oldu, diger gunler hic birsey 7. Gunu sistim ben , ama herkeste olmuyormus, belirti yok aslinda, kullandigimiz ilaclardan. Ben idrar testine cesaret edememistim, cunku guvenilir olmuyor, ama sen bilirsin tabi:)

Canım bende idrar testi yapmıcamm.. Aynı şekilde moralim bozulur diye cesaret edemiyorum.. Arkadaşlar sürekli bi kasık ağrısından söz ediyor ama bende öyle bişi olmuyor.. arada bir hissediyorumm.. ama tabi belirti arıyor sürekli insan.. onun orada olduğunu bilmek istiyorsun Rabbimm hepimize yardım etsin.. Sana da kalp atışlarını duymayı ve keseyi görmeyi nasip etsin cnm.. tşk ederim cvp verdiğin için.. sabırsızım benim için cvp.lar çok değerli şuan

Canim her zaman sorabilirsin, bende soruyorum herkese sukur ki boyle bir platform var paylasim yapabiliyoruz . Allahtan herseyin hayirlisi istiyorum kendim ve sizler icin.

Canim her zaman sorabilirsin, bende soruyorum herkese sukur ki boyle bir platform var paylasim yapabiliyoruz . Allahtan herseyin hayirlisi istiyorum kendim ve sizler icin.

Evet canımmm iyi ki var burası.. destek olmak gibisi var mı.. Karşındaki seni anlıyor ve destek oluyor çok güzel bir şey bu.. En doğrusunu yapıyorsun canım.. Bende hep hayırlı evladımı ver Rabbim diye dua ediyorum.. İnşallah güzel haberler alalım.. Rabbim nasip etsin tüm aynı dertten muzdarip arkadaşlarıma ve bana bir evlat sahibi olabilmeyi...

Canım doktor bana dediki transferden sonraki 3 gün bu jeli kullanınca katiyen ayağa kalkma dedi hatta ilk 3 gün sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için kalk dedi 3gün geçtikten sonra bu jeli yapınca 5-10 dk yat sonra yavaş yavaş 15 dk evin içinde Yürü dedi hatta eğer dikkat edeceğine inanıyorsan normal hayatına geri dön dedi fakat çömelerek eğilme ağır kaldırma hiç bir eşyayı itme dedi.... Tabi jeli kullanmakta cok zor yürüsen ayrı bir dert yürümeden ayrı bir birdert valla birde içinde birikme olayı var eğer yürümessen o çok kötü oluyor... Zaten ilk yaptığımda sana gerekli olan orada kalırmış geri kalanın çıkması için yürümek Lazım birikme yapıyor maalesef ... Birikince daha kötü

arkdşlar günyadın bugün tranferimin 7.günü sabah çok açık kahverengi akıntım oldu.daha önce hiç böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…