Ins rabbim o heyecani yasatsin..benim doktorum zaten yatmama karsiydi normal hayatina doneceksin demisti tabi agir kaldirmak egilip kalkmak falan yok haliyle.cunku surekli yattiginda kan dolasimi olmazmis fazla.ayyy inş ben de poztifi görürüm canım.ben transferin dördüncü günü çalışmaya başladım inş bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Teşekkür ederim :))maşşalh tebrik ederim
teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah. 2 tane 5.güm embriyosu transfer edildihay maşallah değerin cok güzel canim kac embrio transfer edildi?
ekliorum listemize canim
Teşekkür ederim, canım sıra sizlerde inşallah güzel haberler bekliyorum :)Ayy hayırlı olsun canım darısı bize bu ay maşallah herkes mutlu haberle geliyo devamı gelsin inşallah
allah yardımcın olsun inşallah bu son olur pozitif sonuç alırsınMerhaba Arkadaşlar,
yanlız olduğumu düşünüyorum ama bu forumda bulunca kendimi sizlerin de yaşadıklarınızı okuyunca hepiniz iyi geliyorsunuz bana cuma günü yumurtalarım toplandı çarşamba günü transferim olacak çok ama çok heyecanlıyım 4.denemem ama nedense bu heyecan her zaman ilkmiş gibi oluyor. Rabbim hepimize bu mübarek aylarda yardımcı olsun
tebrikler cnm darısı bize olsun inşallah :)Teşekkür ederim :))
meraklanma tatlım bi arkadaşımın da öyle olmuştu pozitifti sonucu. sadece dikkat et yorulma mümkünse istirahat etarkdşlar günyadın bugün tranferimin 7.günü sabah çok açık kahverengi akıntım oldu.daha önce hiç böyle olan var mı?
Teşekkürler canım, inşallah inşallah :)tebrikler cnm darısı bize olsun inşallah :)
Iyi yapmissin canim. Sana ne iyi gelecekse onu yap Moral de önemli. Tutunma kanamasi herkeste olmuyor canini sikma.
canım hiç endişelenme ben transferden sonra sadece 3.gün yattım ve inan sürekli kalktım sabit hiç yatmadım sonra işe gittim geldim normal hayatıma devam ettim sadece dikkatliydim tabiki ve senin gibi hiç bir belirtim yoktu herkeste kanama olcak diye birşey yok zaten kanama olması iyi birşey değilki. 10.gün kanda 311 12.gün 739 sonuç aldım hiç kafana takma rahat bırak kendini desemde yapamıcaksın biliyorum ama inan bostan değil bu yata yata büyüsün. normal hayatına devam etki kafan dağılsın inşallah pozitif sonuç alırsın rabbim kalbine göre versinSelam arkadaslar
Benım de transferimin 8. gunu Bugun yemek falan yaptım dısarıda biraz gezdim yurudum Yani cok bunaldım Evde sureklı kendımı dinliyorum ve bu foruma takılıp hamıle kalanlarla ortak nokta arıyorum
Şimdi bişey sorucam Ben de hiç lekelenme yada kanama falan olmadı Bu tutunma lekelenmesi dedikleri her hamılelikte oluyor mu acaba?
inşallahhmeraklanma tatlım bi arkadaşımın da öyle olmuştu pozitifti sonucu. sadece dikkat et yorulma mümkünse istirahat et
ilk üç gün annemle eşim yardımcı oldu sonra normal günlük hayatıma devam ettim sonucum pozitifArkadaşlar siz bu transferden sonraki 12 günlük süreçte yemeklerinizi falan yapıyormusun? Yada ufak tefek işlerinizi
aynı şekilde adet öncesi gergin ve sinirli olurdum hatta 6 ay boyunca geçici menapozda olduğum için adet görmüyordum ve sinirlilik hali hat safhadaydı transferden sonra da gerginlik hatta adet öncesi ne yaşıyorsam aynılarını yaşadım tek fark ağlamalarım başlamıştı. geri kalan tüm belirtim adet olacağıma işaretti ama olmadım :) hiiiççç takma kafana sonucu almadan içinde hep bi şüphe oluyo insanın ve inan belirtiler herkeste aynı olmuo boşuna kendini dinlemeGüzel haberleri aldıkça ben de umutlaniyorum kızlar Rabbim hepinizinkini tamamına erdirsin:)
Yalnız pozitif olanlara bir sorum var. Ben adet önce sinir, gerginlik hali yaşarım. Sizde bu durum var mı? Çünkü sürekli bir gerginlik, endişe halindeyim ve bu da beni âdet mi gelecek diye bir düşünceye itiyor( bu arada transferimin 11. Günü
AYYYY çok sevindimmm yaaa.... bende crinone jel kullandığım için bana ilk 3 günden ssonra yürü dediler bende hep korkuyordum yürüyorken bişey olacak diye... bir yandan da yürüyebiliyorsam hafif işlerimide görebilirim diye düşünmüştüm ... teşekkür ederimilk üç gün annemle eşim yardımcı oldu sonra normal günlük hayatıma devam ettim sonucum pozitif
Güzel haberleri aldıkça ben de umutlaniyorum kızlar Rabbim hepinizinkini tamamına erdirsin:)
Yalnız pozitif olanlara bir sorum var. Ben adet önce sinir, gerginlik hali yaşarım. Sizde bu durum var mı? Çünkü sürekli bir gerginlik, endişe halindeyim ve bu da beni âdet mi gelecek diye bir düşünceye itiyor( bu arada transferimin 11. Günü
canım sana şunu söyleyim.. eşim dışarıda başıma bişey gelecek diye korkuyor :) sinir ve asabiyet had safhadaGüzel haberleri aldıkça ben de umutlaniyorum kızlar Rabbim hepinizinkini tamamına erdirsin:)
anladım cnm hayırlısı bizide haberdar et kanama bi ağrın sızın falan var mı aşerme falan hamilelik belirtisi?bu cuma randevum var o zaman öğrenicez heralde bende bilmiyorum heyecanlıyım :))
şu an kaçıncı günün cnm?Benim 9.gunu lekelenme olmustu 10.gunu pozitifi gordum 4 gun surdu lekelenmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?