2015 NiSAN da tüp bebek:))

bende sivilcelenme olmadı o yüzden bir fikrim yok. ama kullandığımız ilaçlar hormon ilaçları olduğundan her türlü etki edebiliyorlar.. umarım çarşamba günü güzel haberler alırız. bende 2 aşılama yaptım ikisi de negatifti. buda öyle olmasın lütfen....

C
[QUOmelekerhan, post: 40803421, member: 471755"]hayır canım benim 4.denemem ilki negatifti 2. kimyasal gebelik 3.denemem de kese oluştu kanamam başladı kalp atışı yoktu 7.haftada kürtaj oldum yeni tedavi yumurtalıklarım toplandı çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla[/QUOTE]
Canim benim ne çok şey yasamissin. Ben 1 düşük 3 aşılama 1 negatif tüp bebekten sonra bile çoook yoruldum Allah kolaylik versin yüzünü bu defa guldursun inşallah. 2 gun arayla transfer olcaz Beraber gün sayıca o zaman seninle

o99999oo00o99
Insallah pozitifi goruruz heyecandan olucem zamn gecmiyor

Transferden sonraki ilk günlerdeki lekelenmelerden sonra ben hep pozitif yasadim canim. Tutunurken oluyo. Insallah pozitif sonucu görüceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…