Insallah , Allah hepimize nasip etsin, korkuyoruz cnm korkuyoruz,bu tedirginlik hic bitmiyor. Seninde Allah kucagini yavrunla doldursun insallah.Canim benim duyarsin insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin bir bakmissin büyüyor hizla gözlerinin önünde. Biz sevinmeye bile korkuyoruz di mi canim ya.
ye ekşiyi çıkar ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))transferin olduğu ilk günden beri sürekli açım. ve anormal derecede limon erik yiyorum bendeki tek belirti de bunlar hhehehhehehe
Stres yaptigin surece tedavin geriler, sakin ol canim,Allah hakkinda hayirlidi ne ise onu versin.
Hamileyim canim , ilk denemeydi, cok erken daha bbakalim 14 dr a gidicemİnşeallah canım hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almayı da çok fazla okuyamadım senin durumun nedir tedavide misin? işteyim arada okumaya çalışıyorum canım
Hamileyim canim , ilk denemeydi, cok erken daha bbakalim 14 dr a gidicem
canım sabrlar diliyorumSelam kixlar 9. Gunum bugun idrarda test yaptim dayanamadim bugun negatif cikti:--'(
canım kaçıncı gün embrysou idi?Bugun 10. günüm sabah idrarda cikti ama hala inanamiyorum insallah devami gelir
Amin canim, istanbuldayim ben , dis gebelik gecirmistim, bir tupum yok, esimdede sorun yok canim ama cocugumuz olmadi, bizde tup deneyelim dedik.Hayırlısı olsun canım çok sevindim inşellah rabbim kucağına almayı nasip eder. hangi şehir problem neydi sizin
Selam kixlar 9. Gunum bugun idrarda test yaptim dayanamadim bugun negatif cikti:--'(
3 gun emriyosu canimcanım kaçıncı gün embrysou idi?
maşallah yaaaa Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç belirtin var mıydı ?3 gun emriyosu canim
Evet yaptim dayanamadim bilmiyorum artik ne olacak beklemek zor olsaydi cikar die tahmin ediyorum kiminin 9. Gunde cikmisyaptın mı... ama daha erken değil mi.. idrar testi yanılta biliyor sen bozma moralini. belki kanda çıkar.
benimde 10. günüm direniyorum yapmamak için... bende negatifi görürüm diye yapamıyorum....
ya pardon aç kapa aç kapa yanlş okudum k b.kma Allh söyletti diyim inşEvet yaptim dayanamadim bilmiyorum artik ne olacak beklemek zor olsaydi cikar die tahmin ediyorum kiminin 9. Gunde cikmis
Negatif canim cikmadi belirtim filan dayokmaşallah yaaaa Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç belirtin var mıydı ?
Selam kixlar 9. Gunum bugun idrarda test yaptim dayanamadim bugun negatif cikti:--'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?