2015 NiSAN da tüp bebek:))

benimde çarşamba tarnsferim hayırlısı olur inşeallah arkadaşım

Bu arada 27 nisan da transferim yapıldı.. 28 yaşındayımmm.. memorial şişli tüp bebek merkezinde yapıldı ve bu ilk denememiz kızlar..
benim de transfe güim 27 nisan
kaçıncı gün ve kaç tane embriyo transfer ettiler?
benim de iki gün önce bel ağrım oldu biraz, dünden beri de hafif kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi, bir de ayaklarım çok üşüyor bunun bi alakası var mı bilmiyorum ama bayaa buz gibi.
aslında test tarihine kadar çok bi belirti olmuyormuş, sabredip, içimizdeki minikleri sevip, bol bol dua edip bekleyeceğiz.

hello kızlar.. 9. gün 13,12 , 11. gün 28,22 , 13. gün 102,6 , 16. gün 582,3.. doktorum testi tekrarlamamı istemedi yeterli dedi. ve ilk testi (normal test günü olan 11. gün ) üzerinden 2 hafta sonrası için ultrason için görüşelim dedi. yani buda mayısın 12 yada 13 üne denk geliyor..

Canım benim 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi.. Göğüs ağrım var belimde de ağrı oluyor bazen.. Adet olacakmış hissine arada bi kapılıyorum ama kısa sürüyor. Tabi psikolojikte olabilir canım bunların hepsi.. Dün biraz kasık ağrım oldu o kadar. Hiç belirti göremiyorum ben kendimde inanki.. İnşallah miniklerimize kavuşuruz canım

inşallah canım, benim de 3.gün 3 embriyo transferi yapıldı.
test günüm 12.gün cumartesi acaba 10.gün yapsam çıkar mı merak ediyorum

hadi şimdiden hayırlı olsun cnm belki ben de cuma günü orada olurum belli olmaz :)

bence belirti arama bunu hepimiz yaptık ama öyle olmuyor bence

Benimde ilk denemem yaşımda 28:) aynı şekilde 3.gün ebriyosuydu. 24nisanda transferim oldu 6 mayıs yani bu çarşamba sonucum belli olucak. doğru söylüyosun estrofemin yan etkileri olabilir bnm ayrıca dün birden alnımda sivilcelenme oldu halada geçmedi sivilce de demiyeyimde minik minik kabarcıklar. Artık vücut tepki veriyor sanırım hayırlısı diyelim ama nedense olmayacak gibi geliyor. daha öncede 3 defa aşılama negatif sonuçlandı. Buda öyle olacak gibi nediim hayırlsıı

Yakin degil ki tam zamaninda transferin oluyor.

Kızlar benim transferimin 10. günü bugün dün akşam alnımda birden küçük küçük sivilcelenme oldu halada geçmedi tam sivilcede diyemicem minik minik kabarcıklar bugun yanaklarımda da çıktı neden olabilir fikri olan ya da aynını yaşayan varmı aranızda. normalde böyle bişey yaşamadım hiç

Amin inşallah pozitifleri görürüz. Dondurulmuş mu seninki
hayır canım benim 4.denemem ilki negatifti 2. kimyasal gebelik 3.denemem de kese oluştu kanamam başladı kalp atışı yoktu 7.haftada kürtaj oldum yeni tedavi yumurtalıklarım toplandı çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…