Merhabalar arkadaşlar hamile olan arkadaşları tebrik ederim negatif alanlar a Allah bol sabır versin sonuç günü bekleyenler inşallah bebisleriniz sizinledir pozitifleri görürsünüz. Ve benim gibi transfer günü bekleyenler inşallah transfer kolay geçer ve tutunur bebeklerimiz. Benim cuma günü transfer im var yümilerde bi problem çıkmazsa inşallah
benim de transfe güim 27 nisanBu arada 27 nisan da transferim yapıldı.. 28 yaşındayımmm.. memorial şişli tüp bebek merkezinde yapıldı ve bu ilk denememiz kızlar..
Canım benim 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi.. Göğüs ağrım var belimde de ağrı oluyor bazen.. Adet olacakmış hissine arada bi kapılıyorum ama kısa sürüyor. Tabi psikolojikte olabilir canım bunların hepsi.. Dün biraz kasık ağrım oldu o kadar. Hiç belirti göremiyorum ben kendimde inanki.. İnşallah miniklerimize kavuşuruz canımbenim de transfe güim 27 nisan
kaçıncı gün ve kaç tane embriyo transfer ettiler?
benim de iki gün önce bel ağrım oldu biraz, dünden beri de hafif kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi, bir de ayaklarım çok üşüyor bunun bi alakası var mı bilmiyorum ama bayaa buz gibi.
aslında test tarihine kadar çok bi belirti olmuyormuş, sabredip, içimizdeki minikleri sevip, bol bol dua edip bekleyeceğiz.
canım sana 6 mayıs gününü doktor mu verdi?Bu arada 27 nisan da transferim yapıldı.. 28 yaşındayımmm.. memorial şişli tüp bebek merkezinde yapıldı ve bu ilk denememiz kızlar..
canım bana transfer kağıdı vermediler o transferden önce embryolog gelip sadece fotosu bu ii durumdalar filan dediSana verilrn Transfer kagidinda yazıyor canım ona bak
inşallah canım, benim de 3.gün 3 embriyo transferi yapıldı.Canım benim 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi.. Göğüs ağrım var belimde de ağrı oluyor bazen.. Adet olacakmış hissine arada bi kapılıyorum ama kısa sürüyor. Tabi psikolojikte olabilir canım bunların hepsi.. Dün biraz kasık ağrım oldu o kadar. Hiç belirti göremiyorum ben kendimde inanki.. İnşallah miniklerimize kavuşuruz canım
hadi şimdiden hayırlı olsun cnm belki ben de cuma günü orada olurum belli olmaz :)Merhabalar arkadaşlar hamile olan arkadaşları tebrik ederim negatif alanlar a Allah bol sabır versin sonuç günü bekleyenler inşallah bebisleriniz sizinledir pozitifleri görürsünüz. Ve benim gibi transfer günü bekleyenler inşallah transfer kolay geçer ve tutunur bebeklerimiz. Benim cuma günü transfer im var yümilerde bi problem çıkmazsa inşallah
hm bende kulannıyorum ikisindende cnmDün başladım fitile ama estrofem de yapıyo sanırım çünkü 1 haftadır falan var
iğne falan yaptılar mı peki kendiliğinden mi kesildiYok canım hic kanamam yok sadece transferin 9.günü pembe bi leke geldi o kadar
bence belirti arama bunu hepimiz yaptık ama öyle olmuyor benceevet canım.. ama çok tedirginim.. bizim erkek infertilitesiydi.. embriyo kalitemiz iyiydi 5. gün transferi yapıldı ama tuttu mu tutmadı mı diye kafayı yemek üzereyim.. benim tahlillerim iyiydi.. umutluydu dr.lar ama ben belirti hissetmiyorum moralim bozuluyor..
Benimde ilk denemem yaşımda 28:) aynı şekilde 3.gün ebriyosuydu. 24nisanda transferim oldu 6 mayıs yani bu çarşamba sonucum belli olucak. doğru söylüyosun estrofemin yan etkileri olabilir bnm ayrıca dün birden alnımda sivilcelenme oldu halada geçmedi sivilce de demiyeyimde minik minik kabarcıklar. Artık vücut tepki veriyor sanırım hayırlısı diyelim ama nedense olmayacak gibi geliyor. daha öncede 3 defa aşılama negatif sonuçlandı. Buda öyle olacak gibi nediim hayırlsıımerhaba canım aynı gün sonuçlarımızı öğreneceğiz..bende kasık ağrısı gaz sancısı birde göğüs ağrısı var ama estrofem kullanıyorum onun yan etkilerinde yazıyor. bende çok endişeliyim tutunmadı die. ama rahat olmalıyız.
belirti arama bence , kiminde hiç belirti olmuyor. rahat ol. inş. tutunmuştur bebişlerimiz..
ilk denemem benim 28 yaşındayım. tek embrio transfer edildi.3. gün embriosuydu.. ya senin...
Yakin degil ki tam zamaninda transferin oluyor.arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere ,cuma günü yumurtalarım toplandı hala kahverengi lekelenmeler oluyor kasıklarım çok ağrıyor ilk denemem test günüme 3 gün kala adet günümde hastalanmıştım negatif sonuç
Çarşamba transferim olacak 9.gün adet günüm oluyor adet günümle alakası var mıdır? transferimin adetime yakın olması negatif olmasını etkiliyor mu cevap verirseniz çok sevinirim.
Amin inşallah pozitifleri görürüz. Dondurulmuş mu seninkibenimde çarşamba tarnsferim hayırlısı olur inşeallah arkadaşım
TAMAM işte o kağıdı veriyorlar acaba sana vermeyi unuttulan micanım bana transfer kağıdı vermediler o transferden önce embryolog gelip sadece fotosu bu ii durumdalar filan dedi
unutmş olabilrler o kdr yoğnlaR Kİ ben de olmasınn bi faydası var mı istesem miTAMAM işte o kağıdı veriyorlar acaba sana vermeyi unuttulan mi
Sağol tatlım inşallah bu defa olur hepimiz içi hayirlisi sende gelirsen ankada da cuma günü burdan giden 4 kişi olcazhadi şimdiden hayırlı olsun cnm belki ben de cuma günü orada olurum belli olmaz :)
ilk denemede negatifi görünce kendimi yeniden kurmaya başladım sanırım başladı benim stresle savaşımYakin degil ki tam zamaninda transferin oluyor.
hayır canım benim 4.denemem ilki negatifti 2. kimyasal gebelik 3.denemem de kese oluştu kanamam başladı kalp atışı yoktu 7.haftada kürtaj oldum yeni tedavi yumurtalıklarım toplandı çarşambayı bekliyorum hayırlısıylaAmin inşallah pozitifleri görürüz. Dondurulmuş mu seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?