Yas :30 fethiye ersan tup bebek merkezi malatyakizcelerim
hepimizin anne olmasi için listemizi yaptım....
lütfen sizlerde bos kalan yerlerdeki bilgilerinizi bana bildirin ....
evet canim merkezden merkeze degisiyor
kizcelerim
bugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm
Merhaba canım bende dondurulmuş tedavime 30 mart ta basladim kismetse, veni vidi de yaptırıyorum 2. Deneme m transfer tarihi daha netleşmedi, inşallah bizde güzel haberler veririz nisandakizcelerim
ya bacım boşuna kendını üzüyorsun şuan düşünmen gereken tek şey sen ve içindeki miniğin :) teyzesinin kuzuju inşallah hayırlı haberlerle gelecekbugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm
yaş 34 ilk deneme şuan tedavideyim henüz hiç birşey yok rahatsızlığm pco allahım herkesın gönlüne göre versnkizcelerim
merhaba canım bende aynısı senin gibiyim 34 yaşında sadece sorun pco ve tedavideyim şuan herşey yolunda bizde yumurtalama çok oluyor iğne dozaj çok azdan başlandı üç günde bir kan veriyorum ohss olmamak için ama bakalım bu gün randevuda herşey yolunda doktor bana dondurabilecek kadar var dedi sayı söylemedi bakalım daha yeni hakkımızda hayırlısı olur inş güzel haberler veririzyaş 34 ilk deneme şuan tedavideyim henüz hiç birşey yok rahatsızlığm pco allahım herkesın gönlüne göre versn
bazi merkezler ilk seneye dondurma parasi almio ama bazilari yillik ucret alio canimacıbadem maslakta yaptırcam ben ama yani 5750 tl verince daha ne verecemki dondurmam bende ya yumurta rezerv düşüklüğüm yok çok şükür yaşımda genç zaten borç harç verecem o parayı fazlasını kaldıramam, kısmet artık
slm canim tedavin hayirli olsun suan iğne tedavisindemisinselam arkadaşlar bende dondurulmuşlarımla 2 denememi 6 nisanda yapıcam.çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyor.allahım hepimizin yardımcısı olsun
amin tatlim buz bebisinle kavuşursun inşallah mucizeneMerhaba canım bende dondurulmuş tedavime 30 mart ta basladim kismetse, veni vidi de yaptırıyorum 2. Deneme m transfer tarihi daha netleşmedi, inşallah bizde güzel haberler veririz nisanda
2. denemede sans yüksek oluo tatlimselam arkadaşlar bende dondurulmuşlarımla 2 denememi 6 nisanda yapıcam.çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyor.allahım hepimizin yardımcısı olsun
[/QUOTE]arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez........transfer...................sonuç
eses50.........................29.............5...............yurtdisi........................?..........................tedavide
saricicek.......................?...............4...................?..............................?..........................tedavide
elpis-ksk.......................?...............?....................?..............................?.........................tedavide
gultisssss......................?...............1....................?..............................?.........................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..............................?.........................tedavide
oznas............................?................1...................?..............................?.........................tedavide
arzusalim......................?................1................Amerikan has.............?.........................tedavide
secido............................?................1...................?..............................?.........................tedavide
yesilcan86.....................?................1...................?...............................?........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?..............................?........................tedavide
merve2239....................?................1....................?..............................?........................tedavide
sislicam.........................?................?.....................?............................1 nisan...............beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?