Canım çok geçmiş olsun..allah yardımcın olsun..dua edeceğim senin için..ikisini bir belki birşey olmaz..su takviyesi yapılıyor diye okumuştum biri forumda yazmıştı..onu denemiyor mu doktorlarKizlar merhaba uzun zamandir yazamadim. Biliyorsunuz ben yurtdisinda yasiyorum. Ikizlere hamileyim. Gebelikte hicbir Problem yoktu bizde türkiyeye tatile geldik. Hersey süper gidiyordu. Karnim epey cikti mutlu mesut bir tatil yaparken 16. haftanin basinda birden bire suyum geldi. Hemen acile gittik. Bebeklerden birinin suyu gelmis. Bir haftadir hastanedeydim. Sancim gelmedi. Bebeklerden biri cok saglikli digerinin ise hic suyu yok ama kalbi atiyor hala. Heran ikisini birden kaybedebilirim. Cok aci bir durum nolur dua edin. Doktorlar cok az sans veriyor ama Allahtan umut kesilmiyor. Zaten bunlarin herbiri mucize bebek((( cooook üzgünüm
Saol canim amincanımm çok üzüldüm yaa
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah amin
Saol canim Allah razi olsun. Simdilik antibiotik tedavisi yapiliyor enfeksiyona karsi ve beklemedeyizCanım çok geçmiş olsun..allah yardımcın olsun..dua edeceğim senin için..ikisini bir belki birşey olmaz..su takviyesi yapılıyor diye okumuştum biri forumda yazmıştı..onu denemiyor mu doktorlar
Hangi sehirdesin bilmiyorum Ama o forumu bulursam göndereyim sana..her hastane her doktor yapmıyor galiba..sürekli istirahat et..ayakta çok durma..her hafta gidip bebeğe su takviyesi yapılıyordu ..bir sor derim mutlaka doktoruna..allah yardımcın olsun..Saol canim Allah razi olsun. Simdilik antibiotik tedavisi yapiliyor enfeksiyona karsi ve beklemedeyiz
Saol canim Allah razi olsun. Simdilik antibiotik tedavisi yapiliyor enfeksiyona karsi ve beklemedeyiz
çook geçmiş olsun arkadasım içini ferah tut allah buyuktur dualarım senınle bebeklerın ve sen kısa zamanda saglıgınıza kavuşursunuz işllah...Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim. Biliyorsunuz ben yurtdisinda yasiyorum. Ikizlere hamileyim. Gebelikte hicbir Problem yoktu bizde türkiyeye tatile geldik. Hersey süper gidiyordu. Karnim epey cikti mutlu mesut bir tatil yaparken 16. haftanin basinda birden bire suyum geldi. Hemen acile gittik. Bebeklerden birinin suyu gelmis. Bir haftadir hastanedeydim. Sancim gelmedi. Bebeklerden biri cok saglikli digerinin ise hic suyu yok ama kalbi atiyor hala. Heran ikisini birden kaybedebilirim. Cok aci bir durum nolur dua edin. Doktorlar cok az sans veriyor ama Allahtan umut kesilmiyor. Zaten bunlarin herbiri mucize bebek((( cooook üzgünüm
canım lütfen bizi de bilgilendir. dünden beri ben de çok kötü oldum. gece uyandım aklımdaydın Allahım sana bağışlasın bebeklerini amin.Saol canim Allah razi olsun. Simdilik antibiotik tedavisi yapiliyor enfeksiyona karsi ve beklemedeyiz
Canım çok geçmiş olsun Rabbim senin ve evlatlarının yardımcısı olsun inşallah seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlar... Rabbiim hepimizinin evladını bağışlasın... Arkadaşlar bol bol su için sıcak Günler'de biliyorsunuz Bebeğin suyu azalabilirKizlar merhaba uzun zamandir yazamadim. Biliyorsunuz ben yurtdisinda yasiyorum. Ikizlere hamileyim. Gebelikte hicbir Problem yoktu bizde türkiyeye tatile geldik. Hersey süper gidiyordu. Karnim epey cikti mutlu mesut bir tatil yaparken 16. haftanin basinda birden bire suyum geldi. Hemen acile gittik. Bebeklerden birinin suyu gelmis. Bir haftadir hastanedeydim. Sancim gelmedi. Bebeklerden biri cok saglikli digerinin ise hic suyu yok ama kalbi atiyor hala. Heran ikisini birden kaybedebilirim. Cok aci bir durum nolur dua edin. Doktorlar cok az sans veriyor ama Allahtan umut kesilmiyor. Zaten bunlarin herbiri mucize bebek((( cooook üzgünüm
Almanyadayım canım. Yapılacak her işlemde risk var diğer çocuğa da zarar verebilir ya da sancıları başlatabilir. O yüzden pek tavsiye etmediler o işlemi canım.Hangi sehirdesin bilmiyorum Ama o forumu bulursam göndereyim sana..her hastane her doktor yapmıyor galiba..sürekli istirahat et..ayakta çok durma..her hafta gidip bebeğe su takviyesi yapılıyordu ..bir sor derim mutlaka doktoruna..allah yardımcın olsun..
amin canım dualarımız seninle.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bekliyoruz. Çok zor günlerumarım Allah'ım bir tanesini olsun bize bağışlar.
Bizi haberdar et canım gelişmelerden mutlaka...dualarımız sizinle..allah meleklerinin ve senin yardımcın olsun..Almanyadayım canım. Yapılacak her işlemde risk var diğer çocuğa da zarar verebilir ya da sancıları başlatabilir. O yüzden pek tavsiye etmediler o işlemi canım.
Canım inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. ...amin canım dualarımız seninle.
GÜNAYDIN CNM. ne demişlerdi sana.kızlar günaydın aranızda cinsiyeti net öğrenmeyen bi tek ben kaldım heralde
CNm sen öğrendn mi cinsiyetiniGÜNAYDIN CNM. ne demişlerdi sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?