2015 NiSAN da tüp bebek:))

shopping canım nasılsınız merak ettim sizi..
Durum ayni kizlar önümüzde uzun bir bekleyis var. Iki hafta gecti ve 18. haftaya girdik. Bebegin biri susuz yasamaya devam ediyor. Doktorlar umut vermese de allahtan ümit kesilmiyor. Hastanede yatmak ve beklemek coook zor ama sonu güzel olursa hersey unutulur. Rabbime sigindim kimseye yasatmasin allahim. Icimde kipirtilarini hissediyorum ve Ontario kaybetme düsüncesi beni mahvediyor (

Allahım seni ve yawrularını korudun cnm.acılarını göstermesin.sana sabır ve güç diliyorum cnm bnm

Slm kizlar uzun zamandır yazamıyordum sizlerde durumlar nasıl benim ikizler aşağıda yerleşmiş çok zor günler geçirdim şu an dr iyi dedi ama içimde hep bir korku inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

canım dualarımız sen ve bebişlerinle.. elimizden daha fazlası gelse de keşke yapsak

GÜNAYDIN CNM. ne demişlerdi sana.
canım bana doktor erkek gibi duruo dedi bi şey gördüm ama emin olmak için bi daha görmek istedim dedi.sonra devletteli doktoruma gttm o da cinsiyetini söyleyemicem çünkü göstermio dedi.göstermiosa kızdır diolar bilmyrm.

Canim Rabbim yar ve yardımcın olsun.Bilemiyorum ki ne kadar yararı olur ama bol bol su icsen acaba suya biraz da olsa katkısı olur mu en azından sürekli gözetim altında olman iyidir.Rabbim ol desin yeter ki sen hiç umudunu kesme.Eger ismini yazarsan bana namazlarimda ismen dua etmek isterim istersen ozeldende yazabilirsin canım dualarimiz seninle ve meleklerinle

Canim bol bol dua et Rabbimin izniyle hicbirsey olmaz bebekler asagidayken bol bol dinlemelisin kendini hiç yorma Rabbimin izniyle hepimiz saglikli ve hayırlı bir şekilde alalım inşallah kucaklarimiza

Canim bol bol dua et Rabbimin izniyle hicbirsey olmaz bebekler asagidayken bol bol dinlemelisin kendini hiç yorma Rabbimin izniyle hepimiz saglikli ve hayırlı bir şekilde alalım inşallah kucaklarimiza
Amin canim kucagimiza alana kadar hep korkularla gecicek bisey daha soru cam kendi dr una mi gidiyorsun değiştirdim ben bu ay değiştirmeyi düşünüyorum ücreti çok fazla yeni dr anlar mi diye korkuyorum

Amin canim kucagimiza alana kadar hep korkularla gecicek bisey daha soru cam kendi dr una mi gidiyorsun değiştirdim ben bu ay değiştirmeyi düşünüyorum ücreti çok fazla yeni dr anlar mi diye korkuyorum

Yok canım değiştirmedim hala Erbil hocada devam ediyorum.biz doğumu onunla yapıcaz Allah izin verirse bir tedavi parasıda doğuma gidiyor ne yapalım.Ama 12.hafta bitince normal bir gebeden hiçbir farkın kalmadı demişti. Başka bir hastanede tup bebek uzmanı yada riskli kadın doğum uzmanı araştırabilirsiniz canım.

Bende güvenç beye gidiyordum iki ay di ıst. Disindaydim şimdi oraya gitmek istiyorum ama her seferinde 300 tl oduyoduk bide orda doğum yapıldığını bilmiyordum doğum ücreti ne kadar

Bende güvenç beye gidiyordum iki ay di ıst. Disindaydim şimdi oraya gitmek istiyorum ama her seferinde 300 tl oduyoduk bide orda doğum yapıldığını bilmiyordum doğum ücreti ne kadar

300 tl veriyorsun 21 gün geçerli yani ben muayenelerin birinde veriyorum birinde vermiyorum canım. Zaten 3 haftada bir kontrole gidiyorum.Dogum bahçesinde yapılmıyor doktorun hangi hastaneyi seçerse hem hastane hem doktor alıyor ücret bi 10000 ni bulur rahat istanbul cerrahide yaptırıyor genelde Erbil hoca mesela .Ama ikili test ve diğer testler genelde dışarı dan daha bile ucuz mesela ayrintili ultrasona para vermiyeceksin dışarda ateş pahasi ve her seferinde 3 boyutluyada giriyoruz buda dışarda ayrica ücret. Iyi bi yer araştır canim

Hayırlısı olsun canim araştırıyorum inşallah iyi bir yer bulurum

Kızlar bugün benim kanamam oldu doktor progestron kulmamı söyledi yarın kontorolum olacak durduk yere neydi bu böyle yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…