- 2 Haziran 2015
- 299
- 172
- 33
- 34
korkma canim benim de oldu ama iyiyiz cok sukur. dua et. bisey yoktur Allahin izniyleKızlar bugün benim kanamam oldu doktor progestron kulmamı söyledi yarın kontorolum olacak durduk yere neydi bu böyle yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma canim benim de oldu ama iyiyiz cok sukur. dua et. bisey yoktur Allahin izniyleKızlar bugün benim kanamam oldu doktor progestron kulmamı söyledi yarın kontorolum olacak durduk yere neydi bu böyle yaaaa
geçmiş olsun canımKızlar bugün benim kanamam oldu doktor progestron kulmamı söyledi yarın kontorolum olacak durduk yere neydi bu böyle yaaaa
cok sevindim canım geçmiş olsun :)Kızlar geldim doktordan kanama odağı oluşmuş yine rahimde ve progestron iğne ve hapa devam edeceğim 10-15 gün yatış verdi evde zorunlu olmadıkça kalkma dedi ama çok şükür meleğim iyidi hatta ellerini birbirinin üzerine koymuş poz veriyordu Zilli
Geçmiş olsun canim benimde başlarda oldu iğne falan kullandım dinlendim çok şükür şu an iyi gidiyoKızlar geldim doktordan kanama odağı oluşmuş yine rahimde ve progestron iğne ve hapa devam edeceğim 10-15 gün yatış verdi evde zorunlu olmadıkça kalkma dedi ama çok şükür meleğim iyidi hatta ellerini birbirinin üzerine koymuş poz veriyordu Zilli
Kızlar geldim doktordan kanama odağı oluşmuş yine rahimde ve progestron iğne ve hapa devam edeceğim 10-15 gün yatış verdi evde zorunlu olmadıkça kalkma dedi ama çok şükür meleğim iyidi hatta ellerini birbirinin üzerine koymuş poz veriyordu Zilli
Cnm sen nasıl oldun bebişler nasıl olduGeçmiş olsun canım. Bişey olmaz Alahın izniyle. Yat dinlen bolbol.
Aynı canım bende durumlar hastanede yatıyorum. Haftaya Ayrıntılı organ screening yapılacak. Susuz bebeğimin kalbi atıyor hala ama tabi ciğerleri gelişmez diyorlar. Bakalım Allah ne nasip ettiyse onu yaşayacağız. Çoook zorCnm sen nasıl oldun bebişler nasıl oldu
Oyyyy kuzum yaAynı canım bende durumlar hastanede yatıyorum. Haftaya Ayrıntılı organ screening yapılacak. Susuz bebeğimin kalbi atıyor hala ama tabi ciğerleri gelişmez diyorlar. Bakalım Allah ne nasip ettiyse onu yaşayacağız. Çoook zor
Cnm çok geçmiş olsun. Şükür bebegin iyi, kanamanın nedenini bulabildiler mi?Kizlar hastanden yaziyorim yatis yaptlar aksam birden kanamam.basladi hem de kırmızı bildgin adet oluo gibi kanamam.geldim bebege baktilar iyi kalbi atio cok şükür. Proluton vuruldim serum yedim kanama durmynca yatrdilar.su an hastanedeyim.morallerinize ihtycm var
Saolcanim bi sey demedi doktor bebege bakti kalp atisini gösterdi cok şükür iyi ama su sebten olmss demeedi iliski yasak yolculuk katiyen yasak dedi.simdi doktorrlarin ziyarey saatinj beklyrm bakalım bi sey dicek miCnm çok geçmiş olsun. Şükür bebegin iyi, kanamanın nedenini bulabildiler mi?
Canım çok geçmiş olsun. Allahın izniyle gereken tüm tedbirler alınır ve bebişine hiç bir zarar gelmez inşallah. Bizi gelişmelerden haberdar et. Allahım yardımcınız olsunSaolcanim bi sey demedi doktor bebege bakti kalp atisini gösterdi cok şükür iyi ama su sebten olmss demeedi iliski yasak yolculuk katiyen yasak dedi.simdi doktorrlarin ziyarey saatinj beklyrm bakalım bi sey dicek mi
Amin canim insallahCanım çok geçmiş olsun. Allahın izniyle gereken tüm tedbirler alınır ve bebişine hiç bir zarar gelmez inşallah. Bizi gelişmelerden haberdar et. Allahım yardımcınız olsun
Canım çok geçmiş olsun bende geçen gün kanama ile gittim doktora rahimde kanama odağı oluşmuştu ama çok şükür ilaçlar sayesinde kesilse bebeğimizde iyi inşallah sende biran önce çıkarsın hiç korkma canım bol bok dua etKizlar hastanden yaziyorim yatis yaptlar aksam birden kanamam.basladi hem de kırmızı bildgin adet oluo gibi kanamam.geldim bebege baktilar iyi kalbi atio cok şükür. Proluton vuruldim serum yedim kanama durmynca yatrdilar.su an hastanedeyim.morallerinize ihtycm var
Saol canim senn ne kadardı.kanamam benim epey var bildigin ama su an kesilmis gibi. Bebegim iyidir inşallah dimiCanım çok geçmiş olsun bende geçen gün kanama ile gittim doktora rahimde kanama odağı oluşmuştu ama çok şükür ilaçlar sayesinde kesilse bebeğimizde iyi inşallah sende biran önce çıkarsın hiç korkma canım bol bok dua et
Kizlar hastanden yaziyorim yatis yaptlar aksam birden kanamam.basladi hem de kırmızı bildgin adet oluo gibi kanamam.geldim bebege baktilar iyi kalbi atio cok şükür. Proluton vuruldim serum yedim kanama durmynca yatrdilar.su an hastanedeyim.morallerinize ihtycm var
Rabbim şifa versin biz bu çocukları kucağa alana kadar rahat Yok hergün farklı sebebeten korkular endişeler kafayı yemesek inşallah sonunda kucagimiza alir da unuturuz bu gunleriKizlar hastanden yaziyorim yatis yaptlar aksam birden kanamam.basladi hem de kırmızı bildgin adet oluo gibi kanamam.geldim bebege baktilar iyi kalbi atio cok şükür. Proluton vuruldim serum yedim kanama durmynca yatrdilar.su an hastanedeyim.morallerinize ihtycm var
Kanamam durdu gibi,bebegim hala iyidir dimi inşallah bi sey olsa parca dusururdun dedi hemsireCanim cok geçmiş olsun bebeğin iyiymiş şükürler olsun kanaman da kesilecektir merak etme bol bol dua et Rabbim yardimcin olsun