2015 NiSAN da tüp bebek:))

Güzel Anneler kadir gecemiz mübarek olsun bu özel günde Rabbim dualarımizi kabul eder bebislerimize sağlıkla hayirla kavuşmamizi nasip eder inşallah.Amin
Canım seninde güzel Kadir gecen hayırlı olsun Rabbim hepimizin Bebeğini hayırlı sağlık Ömürlü bir şekilde nasip etsin

Canım seninde güzel Kadir gecen hayırlı olsun Rabbim hepimizin Bebeğini hayırlı sağlık Ömürlü bir şekilde nasip etsin

Saol canım Allah razı olsun bu arada bugün harmony testimizin sonucu geldi şu güzel gecenin yüzü gözü hürmetine tertemiz çıktı darısı başına canim

Saol canım Allah razı olsun bu arada bugün harmony testimizin sonucu geldi şu güzel gecenin yüzü gözü hürmetine tertemiz çıktı darısı başına canim
Çok sevindim canım inşallah bizimkide güzel gelir inşallah hep böyle güzel haberler alırız

Hayırlı olsun canım :)
gözünyadın canım:) hayırlı olsun kızçe'n de.sen kaç haftalıktın?
Hadi gözün aydın canim
Teşekkür ederim kızlar benim kendi doktorum söylemedi ben bugün başka bir doktora gittim tam 13 haftalıktıktım ve %90 kız dedi yarabbim isteyen herkese sağlıklısından ömürlüsünden Hayırlısından gönlüne göre nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…