2015 NiSAN da tüp bebek:))

ben dun yazdırmıştım hiborla progestan iğneyi vücudum delik deşik bugun test yapmadım. sen hangimerkezde yaptırdın kaçıncı gun embriosuydu
Bende maslak, 5.gun 1.kalite cift embr.
1 nisan sabahi transferim oldu 12 nisan test gunumdu.
Yarin bidaha yapcam
Nolur canini sıkmaa lutfen !

Bende maslak, 5.gun 1.kalite cift embr.
1 nisan sabahi transferim oldu 12 nisan test gunumdu.
Yarin bidaha yapcam
Nolur canini sıkmaa lutfen !
aa öyle mi benim transverde 10.30 gibi oldu idrara sıkışık beklerken transver yerinde bi bayanın transverini gördüm hatta transverden çıkıp yatağa aldıklarında sıkışık zıplarken hayırlı olsun dedim o senmıydın yoksa :) ben bu arada carsamba gıdıcem doktora yarın gel dedı ama yarında görunmeyecek bu sefer moralımı bozucak

kızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım

kızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım
1 ay beklemen yeterli yani 1 kere adet olursun 2. adetinden sonra dondurulmuşlar için gerekli tedaviye baslayabilirsin

Kizzz beni cok guldurduunn )) yok ben 9 da girdim 9bucukta ciktim hastaneden..
Bisey dicem, ikimizde ayni yerde ayni gun transfer oldugumuza gore... senin asıl test tarihin neydi? Bana 12 si yaptir dediler ama bence 13 u olmaliydi.. bugun 14u bidaha yaptircam ikiye katlanmis mi diye..
Sonra merkezi arayacagim tekrar napim ben diye. Ama hibor_depot ve diger haplari 10 hafTalik oluncaya kadar kullancakmisiz ;(
Ben de dr a gitmek istiyorum artik,bugunku sonucumu alayim da bi.. bulent hoca mi bakti yine sana?
Kese olayina takilma, kan degeri yuksek olsa da kese bazen gorunmeyebiliomus. Umudunu kaybetme, ben bu zamana kadar hic hamile kalamadim mesela. Simdi diyorum buna da sukur,bu da basari benim icin.. allah nasip ettiyse hersey olur ,dua et kendine bol bol..

ben de de dün ilk iğnemi vuruldum. beni de ekleyin lissteye kızlar. yaşım 30 ilk denemem sperm sayısı ve hareketliliği düşük.

İlk tüp bebek denemem kasım ayındaydı ancak ne yzaık ki negatif sonuçlandı. Şimdi 2. tedavideyim, 7 Nisanda başladık sanıyorum ay bitmeden transferde gerçekleşir. İlk tedavim de 2. si de Medistate Kavacık Hastanesinde Prof. Dr. Oya Gökmen tarafından yürütülüyor.
Bende erken over yetmezliği yanında da haliyle yüksek fsh mevcut ama fshımı hocamın desteği ve kullandığım ürünler sayesinde 11e kadar düşürmeyi başardım. Tedaviye lucrin, gonal-f ve menopur 3lüsüyle başladım, 3 gündür de sadece oldukça yüksek bir menopur yüklemesiyle devam ediyorum.
Bana şans dileyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................

derdest044134.............?..............?.....................?............................?............................

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan...................13 nisan

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide

gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide

siden80.........................?.................?....................?.................................?.......................tedavide

[/QUOTE]

tedavin hayirli olsun bol yumoslu olsun canim
boooolll sanslarrrrrr.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…