Bende maslak, 5.gun 1.kalite cift embr.ben dun yazdırmıştım hiborla progestan iğneyi vücudum delik deşikbugun test yapmadım. sen hangimerkezde yaptırdın kaçıncı gun embriosuydu
Tebrik ederim cnmKizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118
11.Gun 732
Cok sukur..
Allah hepimizi tamamina erdirsin, hepimize nasip etsin insallah..
aa öyle mi benim transverde 10.30 gibi oldu idrara sıkışık beklerken transver yerinde bi bayanın transverini gördüm hatta transverden çıkıp yatağa aldıklarında sıkışık zıplarken hayırlı olsun dedim o senmıydın yoksa :) ben bu arada carsamba gıdıcem doktora yarın gel dedı ama yarında görunmeyecek bu sefer moralımı bozucakBende maslak, 5.gun 1.kalite cift embr.
1 nisan sabahi transferim oldu 12 nisan test gunumdu.
Yarin bidaha yapcam
Nolur canini sıkmaa lutfen !
kızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazımaa öyle mi benim transverde 10.30 gibi oldu idrara sıkışık beklerken transver yerinde bi bayanın transverini gördüm hatta transverden çıkıp yatağa aldıklarında sıkışık zıplarken hayırlı olsun dedim o senmıydın yoksa :) ben bu arada carsamba gıdıcem doktora yarın gel dedı ama yarında görunmeyecek bu sefer moralımı bozucak
1 ay beklemen yeterli yani 1 kere adet olursun 2. adetinden sonra dondurulmuşlar için gerekli tedaviye baslayabilirsinkızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım
Senin yasadiklarini aynisini ben de yasadim dusuktun sonra 2. Adetimde dondurulmuslarla denedik su an test gununu bekliyorumkızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım
ama ben kürtaj oldum yıne ıkı ay mı beklıcemSenin yasadiklarini aynisini ben de yasadim dusuktun sonra 2. Adetimde dondurulmuslarla denedik su an test gununu bekliyorum
Onu Dr muaneden sonra ici de kalinti yoksa baslarama ben kürtaj oldum yıne ıkı ay mı beklıcem
Kizzz beni cok guldurduunnaa öyle mi benim transverde 10.30 gibi oldu idrara sıkışık beklerken transfer yerinde bi bayanın transferini gördüm hatta transferden çıkıp yatağa aldıklarında sıkışık zıplarken hayırlı olsun dedim o senmıydın yoksa :) ben bu arada carsamba gıdıcem doktora yarın gel dedı ama yarında görunmeyecek bu sefer moralımı bozucak
start vermişsin canim ne güzel hayirli olsun tedavinben de de dün ilk iğnemi vuruldum. beni de ekleyin lissteye kızlar. yaşım 30 ilk denemem sperm sayısı ve hareketliliği düşük.
teşekkür ederim canım siftah benden bereket Allahtan :) inşallah mutlu sonuçlarımı da paylaşmak nasip olur hepimize de :)start vermişsin canim ne güzel hayirli olsun tedavin
ekliorum canim merkezin neresi?
ankada tüp bebek merkezi dr feza bey cnm :)start vermişsin canim ne güzel hayirli olsun tedavin
ekliorum canim merkezin neresi?
ayyyy gebesin yani değil mi canım :)Kizlar d'un 9. Gunumdu test yaptim idrarda cikti kanda 364.3 cikti Dr iyi dedi iki gun sonra tekrar yap dedi
süper bir haberrrrr gozun aydin canimKizlar d'un 9. Gunumdu test yaptim idrarda cikti kanda 364.3 cikti Dr iyi dedi iki gun sonra tekrar yap dedi
tedavin hayirli olsun bol yumoslu olsun canimİlk tüp bebek denemem kasım ayındaydı ancak ne yzaık ki negatif sonuçlandı. Şimdi 2. tedavideyim, 7 Nisanda başladık sanıyorum ay bitmeden transferde gerçekleşir. İlk tedavim de 2. si de Medistate Kavacık Hastanesinde Prof. Dr. Oya Gökmen tarafından yürütülüyor.
Bende erken over yetmezliği yanında da haliyle yüksek fsh mevcut ama fshımı hocamın desteği ve kullandığım ürünler sayesinde 11e kadar düşürmeyi başardım. Tedaviye lucrin, gonal-f ve menopur 3lüsüyle başladım, 3 gündür de sadece oldukça yüksek bir menopur yüklemesiyle devam ediyorum.
Bana şans dileyin, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?