- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 40
Ayyy canım atlatmana sevindim baş ağrısı zor bişey inşallah bir daha olmaz
Canım bende 9. Haftaya girdim çok şükür kanamalarım hala devam ediyor sürekli yatmaya çalışıyorum ama çok şükür bebeğim sağlıklı devam ediyoruzSaol canım sanırım dün beni klima çarptı gerçi evim çok sıcak klima açıyoruz ama dün ilk defa açmıştık evet çok zor hele benimki zonklama şeklindeydi neyseki geçti şükür senin nasıl gidiyor canim
Cnm benimde ilk defa bugün kanamam oldu ilk oldugu icin sanirim çok sarstı ve korkuttu beni kalp atisi var doktorumda yurtdisindaymis yapmam gereken bisey var mı?Canım bende 9. Haftaya girdim çok şükür kanamalarım hala devam ediyor sürekli yatmaya çalışıyorum ama çok şükür bebeğim sağlıklı devam ediyoruz
Gecmis olsun canim dinlen bolbol. Ben crinone jele devam ediyorum günde bir kere. Doktor ikizlerde 11. hafta sonuna kadar devam et dedi.Cnm benimde ilk defa bugün kanamam oldu ilk oldugu icin sanirim çok sarstı ve korkuttu beni kalp atisi var doktorumda yurtdisindaymis yapmam gereken bisey var mı?
Neye göre tahmin ettin canim merak ettim. Rüyanda filan mi gördün?günaydın tahminde bulunuyorum galiba bebeğim kız
Tmm cnm 3 gündür kullanmıyordum belkide ondan oldu devam ediyim o zmn sağolGecmis olsun canim dinlen bolbol. Ben crinone jele devam ediyorum günde bir kere. Doktor ikizlerde 11. hafta sonuna kadar devam et dedi.
canım biz bugün 9+6 dayız.bu yazdığını eşim duymasın erkek çok istiodu kayınpedermi kaybettğimz için onun adını koymak istio.ama artık dio hayrlı sağlıklı olsun da erkek kız fark etmez dio :)Canım sen kaçıncı haftana girdin? bu baş ağrıları 10 ile 12 hafta araları hep görülüyormuş ben de yeni duydum birde bebeği erkek olacakta başağrısı çok görünürmüş bugün bir komşum dedi ama aslı var mı bilmiyorum
yok canım his sadece öle heralde diorum :)Tmm cnm 3 gündür kullanmıyordum belkide ondan oldu devam ediyim o zmn sağol
Canım bol bol dinlen ayaklarını hep yukarıda tutacak şekilde yat çok işe yarıyor bir doktorunla görüşüp progestron alabilirsinCnm benimde ilk defa bugün kanamam oldu ilk oldugu icin sanirim çok sarstı ve korkuttu beni kalp atisi var doktorumda yurtdisindaymis yapmam gereken bisey var mı?
Ayyy canımm benim eşimde erkek çocuk çok istiyor ama erkeklerin geneli erkek çocuk istiyor Rabbim önce sağlıklısını hayırlısını nasip etsin sonra herkesin gönlüne göre versin bizde bugün 9+1 olduk teyzesi bende kız hissediyorum fakat kayınvalidem ve annem hamile olduğumu söylediğim günden beri erkek diyor ben hiç çıkarmadığım ve iştahımın çok açık olduğu için ama bu işler hiç belli olmuyor benimde Gönlümde ki kız olsun bana arkadaş olsun çeşit çeşit elbise alıyım giydiriyim cici cici ohhhh misssscanım biz bugün 9+6 dayız.bu yazdığını eşim duymasın erkek çok istiodu kayınpedermi kaybettğimz için onun adını koymak istio.ama artık dio hayrlı sağlıklı olsun da erkek kız fark etmez dio :)
Canım bende 9. Haftaya girdim çok şükür kanamalarım hala devam ediyor sürekli yatmaya çalışıyorum ama çok şükür bebeğim sağlıklı devam ediyoruz
Amin cnm Ins. Oruc tutuyormusunuzGüzel Anneler hepimizin Ramazan-i Serifi hayırlı ugurlu olsun.Bu ay Rabbim edilen duaları açılan elleri tutulan oruclari yapılan ibadetleri kabul eylesin inşallah. Meleklerimizi de bize bağışlasin. Amin.
Amin cnm Ins. Oruc tutuyormusunuz
ben de tutmuyourm.acıkınca böyle midem bulanıyo bi değişk oluom
Hayırlı Ramazan'lar arkadaşlar bende Oruç tutmuyorum ben gün içerisinde çok fazla ilaç alıyorum hemde ilk 3 ay bebeklerimizin organları oluşuyor bol su tüketmemiz gerek diye düşünüyorum bu hayırlı Günler'de Rabbim meleklerimizin daha hızlı ve sağlıklı gelişmesini nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?