2015 NiSAN da tüp bebek:))

Cok erken degil mi bu sure? Diyabet varmiydi ki gecmisinde?

Mutfaga girmesen? Ben de hic istemuyorum, kokusu bile rahatsiz ediyordu. Lavobanin icindeki tabaklar da beni bulandiriyor, copu de baglayip atamiyorum artik, ici pis olan bulasik makinasini da.. esim yapmaya calisiyor hepsini, ama ona da uzuluyorum..

Şeker hapı sakıncalı sanırım dimi? Açlık 110 çıktı 90 Dan düşük olmalıymış. Glikoz içtikten sonra 210 çıktı 140 Dan düşük olmalıymış. Yürüyüş kafama yattı.

Insallah guzel sonuclarin olur, cok sevindim canim..
Mutfaga girmesen? Ben de hic istemuyorum, kokusu bile rahatsiz ediyordu. Lavobanin icindeki tabaklar da beni bulandiriyor, copu de baglayip atamiyorum artik, ici pis olan bulasik makinasini da.. esim yapmaya calisiyor hepsini, ama ona da uzuluyorum..
Âmin canım inşallah Rabbim hepimizi bebişlerden güzel haber almayı nasip etsin ayyy canım ya bende aynıyım mecbur giriyorum mutfağa idare edebildiğim yere kadar yapmak istiyorum birde yemek yapmak beni çok mutlu ediyor eskiden beri şimdi bu hassasiyetlik Başlaması beni üzdü ama buna şükür... Yeterki bebişler iyi olsun

Canım babam şeker hastası olduğu için doktor önceden yapalım dedi

Sülalede şeker olunca herhalde şüphelendiki yaptır dedi. Diyetisyene başlıcam yarın. Bakalım neler yenip neler yenmicekmiş öğrencem

Himm ozmn vardir dr un bidigi canim, biz dede seker var hatta babami 20 yil once bu sebepten kaybettik.
Ben de dr uma sordum,seker _ tiroit_ kan sorunu var mi bi bakin dedim. 3 haftaonce yaptirmistim yine yaptirdik.. aman dikkat et kendine, aklina takilanlari sor hemen doktoruna.. insallah sorunsuz sekilde allah tamamina erdirsin canim ..

Canım başınsağolsun .... Rabbim evlatlarına ve sana uzun Ömür versin... Bizde de şeker genetik... İnşallah kimsede çıkmaz şeker...

Kullandığım da su an zaten şeker hapı etken maddeleri aynı metformin sadece mg değişikliği ve ilaç adı değişti benimde açlık 110 küsür Glikoz Dan sonra ilk saat 240 sonra 210 çıkmıştı
Havuç patates hazır gıdalar şekerli yiyeceklerden ve meyvelerden uzak durmalisin. Meyve suları aniden yükseltiyor haberin olsun yani içinde şeker olmayacak yediğim şeylerin. Diyetisyenin listesini paylaşımın burada bakalım benimkiyle uyusacak mi bu arada beyaz unda artık yasak listesinde

başın sağolsun canım çok illet bir hastalık o şeker ya. inşallah bakalım hayırlısıyla.

tamam akşam 4 de randevum var. listemi sizinlede paylaşayım karşılaştıralım. burdan birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar.

canımmmmmmmmmmmmmmmm bu gun güzel haberlerini bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…