2015 NiSAN da tüp bebek:))

kızlar dün tüp bebek merkezine gittim kese için. bana 3 ay dolana kadar buraya geliceksin dediler ve 200tl muayene ücreti alındı. bir dolu bir boş olacakmış. normal mi sizce

kızlar dün tüp bebek merkezine gittim kese için. bana 3 ay dolana kadar buraya geliceksin dediler ve 200tl muayene ücreti alındı. bir dolu bir boş olacakmış. normal mi sizce
canım kese için muayene ücretsiz dendi bana yeni sordum daha ama 3 ay buruyu gel deseler gdemem mesela ki bnce gdlmeyeblr de çnkü hep uzuktan gelen var öyle merkezlere mesela bnm yaptrdğm yerde kadın ingltereden geliyodu o nasl gelsin dimi ?

ya bende tup bebek merkezine gidiyorum keseyi görmeye gittiğimizde para almadılar tekrar hazirana randevu verdi ama 3 aydan felan bahsetmedi

Cnm ilk 3 ay cok cok önemli , düşük riskinin oldugu aylar, lütfen cokkk dikkat et kendine.en iyi aylar 2. 3 aylar.

Cnm ilk 3 ay cok cok önemli , düşük riskinin oldugu aylar, lütfen cokkk dikkat et kendine.en iyi aylar 2. 3 aylar.
cnm siz bizden deneyimlisiniz sen 8 haftadasın değilmi
sizde bulantılar ne zaman basladı 6 haftalıgım bende bulantılar başladı piskolojikmi normalmi bilemedim

cnm siz bizden deneyimlisiniz sizde bulantılar ne zaman basladı 6 haftalıgım bende bulantılar başladı piskolojikmi normalmi bilemedim
Bende hiç başlamadı cnm:) ne bulantı ne kusma var. İştahım normal.hatta 1 kg almışım.Aserme yok. Bazen unutuyorum hamile oldugumu ve ikiz bnm. Bulantı kişiye gore değişiyormuş,sende de baslaması normal cnm.

masallah cnm ya ikizlerin daha cok olur diye duymustum ben 2 gundur ne yesem midem öldüruyor çıkaramıyorumda ya sen normal hayatına devam ediyormusun yuruyuş felan yapıyormusun

masallah cnm ya ikizlerin daha cok olur diye duymustum ben 2 gundur ne yesem midem öldüruyor çıkaramıyorumda ya sen normal hayatına devam ediyormusun yuruyuş felan yapıyormusun
Düzenli yürüyüşe baslamadım ama bugun biraz yürüyecegım. Dün akşam 4 gıbı cıktım evden , arkadaslarla buluştum. Tabi bu arada biraz yürüdüm. Aksam 11 de geldim. Normal hayatıma başladım sayılır cnm.mide bulantısı da 12. Hafta gibi geçiyormuş .Allah kolaylık versin .

ya simdi yazılanları okuyorumda baya korkuyom herkezde bi kanama var kapının önüne bile zor çıkıyorum 5 sene sonra bulunca bişey olcak diye korkup duruyorum

ya simdi yazılanları okuyorumda baya korkuyom herkezde bi kanama var kapının önüne bile zor çıkıyorum 5 sene sonra bulunca bişey olcak diye korkup duruyorum
Bende de kanama oldu Allaha sükür şu an yok. Doktorada sordum. Normal hayatına devam et dedi.ama hareket etmezsen kilo alacak gibiyim. Çünkü iştahım iyi. Kendimi yormadan hareket edecegim cnm,

YANİ. BUNU BANA ZORUNLULUK GİBİ SÖYLEDİLER VE KESE KALP İÇİN 200 TL ALMALARI HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ
midenz bulanıyo mu?
BUGÜN BİRAZ BULANDI CNM YA
ya bende tup bebek merkezine gidiyorum keseyi görmeye gittiğimizde para almadılar tekrar hazirana randevu verdi ama 3 aydan felan bahsetmedi
BENDEN ALDILAR WALLAAAA

Canım ailem yakın oturuyor cok şükür fakat biz eşimle tüp bebek macerasına başladığımızda ben kimsenin bilmesini istemedim çünkü herkes akıl vermeye Başlıyor ailen destek olur tatbiki ama onlarda senden cok üzülüyorlar ondan dolayı ben söylemem istemedim biz bu Süreci eşimle birlikte atlattık çok şükür sadece tedâvimin sonuna doğru kayınvalidem ile durumu paylaştık onunla paylaşmayı ben istedim cünkü artık çok zorlanmaya başlamıştım... Ben 1 -2 senedir kimseyle konuşmadım sadece eşimle İkimiz kendi aramızda aştık... Ama bu süreç bizi daha güçlü kıldı çok şükür... Ben eşimin hakkını hiç ödeyemem sürekli bana destekti... Ailemle durumu mu kese görününce paylaşmayı düşünüyorum ama yine tüp bebek olduğundan bahsedermiyim bilmiyorum Nasılsa geldim geçti o günler çok şükür... Ama hareketlerime çok dikkat ediyorum kesinlikle kendimi yormuyorum... Fakat benim doktorum bol bol kendini yormadan Yürü diyor çünkü crinonel jel kullanıyorum bundan dolayı yürümemi istiyorlar... Bende yürüyüş saatlerimi ailemle geçirmeye çalışıyorum
canım ya benim hiç bilgin yok ama 26sımda doktora gideceğim o zaman ne olduğunu öğrenirim

Canım ya doktorlar genellikle eğer gebeliğin risk yok ise yanı kanaman falan yoksa kesinlikle kendini yormadan yürüyüş tavsiye ediyorlar

S
Sebepsiz infertilite canım ikiside de sorun yok ama 4.5 yıldır bi çok tedavi gördüm en son tüp bebek 2. De de negatif. Bülent traş ta ilk görüşme ücretli mi peki. Hayırlı olsun bu arada Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…