Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum transfere gitmeden duşumu alırım 2-3 gün sonrada duşumu alır normal yaşantıma dönerim annem gelecek zaten yanıma ev işlerinide o yapar artık:)))canım ben 2 gün yattım 3. gün banyomu yaptım yemeklerimi yaptım ama evin işlerini annem geldi yaptı kesinlikle agır bişey kaldırmadm iş yapmadım sadece yemeklerm ve bulaşıklar okadar sende dikkat et agır kaldırma uzanma bırak herşeyi 10 günde yapma kalsın dinlen
zaten çalışıyorum dinlenmek için iyi bir fırsat:))))Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum transfere gitmeden duşumu alırım 2-3 gün sonrada duşumu alır normal yaşantıma dönerim annem gelecek zaten yanıma ev işlerinide o yapar artık:)))
evet canım transferin nezaman ilkmi olcakzaten çalışıyorum dinlenmek için iyi bir fırsat:))))
11 nisanda olacak evet ilkevet canım transferin nezaman ilkmi olcak
sen hamilemisin pekievet canım transferin nezaman ilkmi olcak
neden böyle oluyor bende anlam veremedim ben senin dediğin iğneye baktım ne zaman vurulmuşum diye iğne vurmaya başladığım 7.gün iğneme ekledi senin ne zaman ekledi bu ilacıcanım nasıl umudumu kesmeyeyım benm yumurtalar daha 9 10 ml de senın paza opun varaynı durum degıl benmde 10 yumurtam var ama gelısım olması buyuk ıhtımal orgalutranı erken vurdugum ıcın boye oldu benm durum bıraz karısık canm ınatcı degıl bnmkıelr yanlıstedavı uygulandı
evet canım cumartesi kalp atışına gidicem inşallah saglıkla duyarım. benimde ilk denememdi kanalımn biri tıkalıydı ama rabbim yeterki ol desinsen hamilemisin peki
benmde sanırm 7.gündü yada 6.gündü ama benm eklendgınde yumurtalar 9.10ml di orgalutran yumurta buyuyunce catlamasın dıye vurulurmus 9.10ml den ne olucakkı basladı bılmıyorm kafam karman corman ınanınkıneden böyle oluyor bende anlam veremedim ben senin dediğin iğneye baktım ne zaman vurulmuşum diye iğne vurmaya başladığım 7.gün iğneme ekledi senin ne zaman ekledi bu ilacı
bişey olmaz duyarsın içini ferah tut rahat ol olacak olan zaten oluyor amannnn boşverrrrevet canım cumartesi kalp atışına gidicem inşallah saglıkla duyarım. benimde ilk denememdi kanalımn biri tıkalıydı ama rabbim yeterki ol desin
Bu arada yanlis anlasilmasin cok da iyi olmus ertelenmesi ,yoksa tutmayacakti belki de derken kendimi kastetmistiminşallah benim başıma gelmez doktor olmayacağını söyledi ama bilmiyorum pazar opu yapılacak rabbim yardımcım olsun...
. Hos geldin benimki 1nisanda oldu. İlkinin gelismeme nedeni belli miSlm kizlar araniza yeni katildim benim 4 nisanda trasferim oldu bu ikinci tup bebek deneyimim ilki tuttu ama gelismedi simdi gun sayiyorum sizler gibi
. Arkadasim az degil 5. Ben 15ml ustu sadece 3 yumurtam vardi az az die dert ediyordum ama 3de dollendi dondurtmak istermisiniz die bile dediler cok para istediler cop oldu emriom. Sen az dememerhaba bende şimdi doktordan geldim benim yumurtalar çok az 5 tane gibi bu gün dozajı artıracaklar kesin iki regli döneminden sonra transfer olacak yumurtalar döllenecekmi döllenmiyecekmi kaliteleri nasıl yumurta sayısı az olunca sonuç yine hüsran olabilir ya anlamıyorum çok sayıda ufak var ama büyümediler ilaç dozu az veriyorlar nasıl bir şey ya
. Ben acaip sikisiktim 3saat ter bosalttim sikisikliktan ve artik yalvardim hemsirelere luten transverden sonra sondayla bosaltin diee dayanamayacak gibiydim sonda taktiklar cok sukur uyadigimda rahattim. İlk denememde yarim saat sikisik yatabilmistim ama bunda cok perisandimmtrasnfer olan arkadaşlar saçma gelicek belki ama bi sorum olacak...trasnfer esnasında sıkışık olmak gerekliymiş bunun için o transferin yapıldığı masaya herhangi bi hasta bezi falan olacakmı ya o sırada tutamazsam? yani hemen kalkmak istemiyorum ilk yarım saat çok önemliymiş hemen kaldırırlarmı acaba? transfer günü neler yaşanıyor?ameliyat kıyafetimi giyiliyor?
Been kullaniyorum canim hiborArkadaslar transverden sonra kan sulandirici igne kullaniyormusunuz sizde. Ben ilkinde de kullanmistim praxiparin bu seferde hibor yazmislar kullanan var mi
Kaclik kullaniosun coaspinde aliyormun. Transverin kacinci gunu. Her hangi bi kan pihtilasma problemin varmiydi. Bende vardi 02 hibor verdiler daha onceki 0.6 lik fraxiparindi. Rapor cikardinizmiBeen kullaniyorum canim hibor
tedavin hayirla sonuclansin tatlim ekliorum listeyeSelamlar beni dee eklerseniz sevinirim
29 yaşındayım, ilk tüp bebek denemem olacak bugün iğnelere başladım 200 puregon ile
Canım yasin 26 neden uzun protokol uygulanacak kim sana, sorun da yokmuş sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?