- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
BEN HİÇ BİLMİOM CNMArkadaslar tunaydinn.. hamile olan arkadaslar bhcg ile beraber progesteron hormon degerlerinz kacti hatirliyor msnz? Bnm 12.gun bhcg 245 ve progesteron 16 cikti. Progesteron dusuk gbi geldi bana., sizin kacti??
Allah yardimcin olsun canim. Pes etmek yok. Bir dahaki denemende allah yüzüne güler insallah. Belki de kendinden hamile kalirsin canim insallah.Slm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
ben de kan sulandırıcı kullanıyorum canım, öyle mi yapmak gerekiyormuş?Canım Ananas bende tüketiyorum iyi geliyor fakat kan sulandırıcı ilaç kullanırken 1 gün durup 2 gün 1 dilim yiyorum
ben de kan sulandırıcı kullanıyorum canım, öyle mi yapmak gerekiyormuş?
Cnm 6hafta 6 günlük hamileyim çok şükür gördük :)Kizlar aranizda kabiz olan varmi artik kabizliktan ne yiyecegimi sasi
Canim bugun merakla seni bekliyorum hadi hayirlisi iyi haberlerle gel ins
çok iyi oldu canım bunu söylediğin, ben hem clexane iğne yapıyorum, hem de coraspin içiyorum... Aslında 2-3 gündür yemiyodum, iyi olmuş :)Evet canım Ananas çok yararlı bir meyve özellikle hamile bayanlar için fakat diğer bir özelliğidir kanının daha akışkan Olmasını sağlıyor... Şuanda hem kan sulandırıcı iğne olup ondanda çok tüketirsek Zararlı olabiliyormuş... Yani kıvamında tüketmek gerek Allahtan yaz hamişleriyizde çeşit çeşit meyve var
çok şükür canım, çok sevindimCnm 6hafta 6 günlük hamileyim çok şükür gördük :)
Bende Cnm Rabbim herkese nasip etsinçok şükür canım, çok sevindim
amin canımBende Cnm Rabbim herkese nasip etsin
Canın gözün Aydın çok sevindim çok şükürCnm 6hafta 6 günlük hamileyim çok şükür gördük :)
Amin canım inşallahAmin canım. Rabbim korusun bebeğini inşallah. Ben 4.5 yıldır uğraşıyorum canım aynı şekilde bi çok tedavi gördüm hap iğne 3 aşılama derken 2. Tüp bebekte negatif.. zamanı var diye düşünüyorum ben de . Dünya bir imtihan hepimiz farklı imtianlardan geçiyoruz farkında olmadan. Bizlerin imtihanı da evlat hasreti. Rabbim imtuhanimuzi kolaylastirsin tez vakitte özlemler bitsin inşallah..
hayirli olsun cnm ya sen transfer tekti demi bide agrilarin vardi sende ben gibi sana bisey dedimi dr neden agridiginiCnm 6hafta 6 günlük hamileyim çok şükür gördük :)
Benimde hiç ölçülmedi cnm.Arkadaslar tunaydinn.. hamile olan arkadaslar bhcg ile beraber progesteron hormon degerlerinz kacti hatirliyor msnz? Bnm 12.gun bhcg 245 ve progesteron 16 cikti. Progesteron dusuk gbi geldi bana., sizin kacti??
ben folik ve elevit alıyorum, tedavinin başından beri kullanıyorum... doktoruna sorup başlayabilirsin benceben erik çok yiyorum dayanamıyorum bi de tuzlayıp:S sanırım tuz zararlıdr bi de günde 1.5 lt su içmeye gayret edyrm her gün onun dışında hiçbir şey yaptığım yok.folik molik de içmyrm doktr vermedi.acaba ananas mı yesem
doktora söyledim ben folik asit kullnmalı mıyım diye transferden sonra konuşmştk galiba hayr dedi onun yerine ye dedi.o da öyle söyleynce bi şey diyemedim kaldı.ben folik ve elevit alıyorum, tedavinin başından beri kullanıyorum... doktoruna sorup başlayabilirsin bence
Genel olarak kullanın diyor doktorlar. Acaba başka bir sevebi mi var kullanma demesinin kabızlık falan olabilir. Ama bebek için önemli yadoktora söyledim ben folik asit kullnmalı mıyım diye transferden sonra konuşmştk galiba hayr dedi onun yerine ye dedi.o da öyle söyleynce bi şey diyemedim kaldı.
canim cogu dr gebe kalmadan 3 ay once baslatioodoktora söyledim ben folik asit kullnmalı mıyım diye transferden sonra konuşmştk galiba hayr dedi onun yerine ye dedi.o da öyle söyleynce bi şey diyemedim kaldı.
Sağol canım allah razı olsunAllah yardimcin olsun canim. Pes etmek yok. Bir dahaki denemende allah yüzüne güler insallah. Belki de kendinden hamile kalirsin canim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?