2015 NiSAN da tüp bebek:))

Aynen sürekli erik yiyorum. Canim ama folik mutlaka almalisin. Bebegin gelisimi icin cok cok önemli. Hamileligin vazgecilmez vitamini. Ihmal etme bence.

Canim cok uzuldum gecmis olsun. Senin gibi durumlarda genetik arastirmaya gonderiyorlar o zaman sorun bukunuyor. Acibadem Maslak Prof. Dr. Bulent Tiras i oneririm sana alaninda en iyi hocalardan. Ben de ona gidiyorum.

Enterasan rahim filminde belli olmadi yani. Ama emgel degilmis bak. Bende 3 yildir doktorlardayim.

Kizlar aranizda kabiz olan varmi artik kabizliktan ne yiyecegimi sasi

Canim bugun merakla seni bekliyorum hadi hayirlisi iyi haberlerle gel ins

canım ben de kabızım 1.5 lt su içyrm nafile,zeytnyağı içtim bi kaşık işe yaradı gibi.bi ara kayısı yedim.yine olmadı sanki yenidünya fayda etti bi ara şimdi yine öyle

Duphalac diye bi surup var onu icin hemen fayda ediyor.

aynen canım hayat çok kısa yıllar şu gibi akıp gidiyor. Evliligimde 5 yilimizi dolduruyoruz temmuzda. Yaş 29 oldu hiç beklemek istemiyorum . Ramazandan sonra Allah in izni ile tekrar yola devam...

Canimcim sizdeki sorun neydi? Ben de 28 yasindayim, 6_7 aydir olsun diye doktorlardayiz. Bende sadece pko var(koca bi yilda nezmn yumurtluyorum belli degilmis). 3Ay klomen kullandim ve yumurtlama gunum kontrol altina alindi. Dr um kesin bu ay hamilesin diyordu.Kaliteli yumurtam oluyordu,hatta catlatma ignesi de vurdurdum ama sonuc yine negatifti. Hic bir sekilde hamile kalamadim. Tupler vs de acikti,myom vs de yoktu. Megerse esimde hareket dusuklugu varmis ve mofolojisi 1mis.
Asılama bile olmaz dediler ve vakitt kaybetmeden direkt tup bebek yaptirdik IMSI yontemiyle. Cok sukur ilk denemeyle 2.5aylik ikizlere hamileyim.

bahceci fulya,istanbul tup bebek merkezi ve maslak acibadem seceneklerinden maslak acibadem bulent hoca da karar kildim. Cok pozitif biri, guven verdi bana, olacagina deair inancim tamdi. Buyuk ihtimalle hamile kalacaksin dediginde dunyalar benim olmustu..
Yaklasik, ilaclarla birlikte 9.000 e falan geldi bana.

Istanbula gelirsen, bi randevu al en azindan. Icine sinerse devam edersin..
Moralini bozma, sen de daha gencsin, insallah basaracaksiniz siz de..

Y yenibidunya canım benim Bencede bi Bülent Tıraşa görünmemde fayda var işinde gerçekten iyi bir doktor inan nedensiz bir şey yoktur ... Hem bu konuda Acıbadem Maslağın labratuarı çok iyi denemekte fayda var... Doktor her ihtimali düşünüyor

Enterasan rahim filminde belli olmadi yani. Ama emgel degilmis bak. Bende 3 yildir doktorlardayim.
Rahim filminde belli aslinda dikkatli bakmadiklari için göremiyorlar yada işlerine gelmiyor. En son gittiğim Dr 250 TL ücreti alınca detaylı inceledi doğal olarak gözünden kaçmadı. Cok şükür engel teşkil etmiyor ama düşük tehlikem var şuan ve hamileligim devam ederse erken doğum. Allahim sıkıntısı z bu sureyi atlatmayı nasip etsin hepimize insallah sağlıkla alalım kucağımıza.

Kızlar aranızda hiç kilo alan varmı? Yada şişlik hisseden.... Benim karnım 3 aylık gb şişti iki günde ne oldu anlamadım halbu ki daha kese bile görmedim...

Kızlar aranızda hiç kilo alan varmı? Yada şişlik hisseden.... Benim karnım 3 aylık gb şişti iki günde ne oldu anlamadım halbu ki daha kese bile görmedim...
Canım benimde oyle oğrendiğimden beri, kilo değil o cnm.şişlik 1 ayda ancak iner dedi dıktor.bnmde inmedi daha.

Yaaaa canım ne yapmamız Lazım hiç bir şey söyledimi doktorun...
Aslında bana OHSS geciriyorsun dedi. Protein ağırlıklı beslenip bol sıvı tüket dedi.cok zor insan sinir oluyor. Hele aksama doğru iyice şişiyorum. Dr ikinci gidişimde tarttı 400 gr fazla cıktım.kilo degil yani.zamanla gecer dedi.

Sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…