2015 NiSAN da tüp bebek:))

aminnnnn canimmm aminnnnn
sen ne durumdasin ?

Ben 6. iğnemi yaptım yarın ilk kontrolum var allahın izniyle. Bakalım ne durumdayız merak ediyorum Kasıklarımda baya bi gerilme var 150 ml vuruyorum ama sanki baya gelişmişler gibi hissediyorum. Bacak bacak üstüne attığımda ve dik oturduğumda çok baskı hissediyorum. Yarın akşamı iple çekiyorum :)) İnşallah güzel haberler getiricem size yarın :)

Canim su an kanama yok ama bakalim bu sabah bi tane pihti attim galiba bi tanesi gitmisti,sevinemiyoruz henuz insallah bu sefer hersey daha iyinolur

Yarin ariycam arkadasim 2 denemde ilk 19 du sonra yukselmisti ama o dis gebelikti

yenibidsadece40900075 .!.:
İlk test mi bu eger ilk test se tabi ki iyi tatlım hadi gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin
İlk test canim sadece bazi korkularimiz var ,ailecek sevinemiyoruz henuz,yarin bi dahatest yaptiricam, bu sefer esim istiyo yaptirmami bakalim,

merhaba canim ben seni tanimiyorum ama tesadufen yazini gordum ve acini icimde hissettim cunku sanki benim 2 yil onceki halim gibisin, bende senle ayni durumdaydim, 5 yil dile kolay gormedigim tedavi kalmadi bende endometriozis var.. 3 defa ameliyat oldum geri geldi 4 asilama sonra 7 ay ignelerle gecici menepoz ve sonra bir tup bebek malesef 7 yumurtamin hic biri dollenmedi bile..
doktoruma iyi bir haber almak icin gittigimde bana ( sen artik vazgec cunku senin yumurtalarinda bozukluk var, gel senin yumurtaliklarini ve rahmini alalim seni hastakliktan kurtaralim) dedi, dusune biliyonmu dunyam karardi cocuklugumdan beri cocuklara deli olan benim kendi cocugum olmayacakmi diye kafayi yedim gorumcemler kv herkes uzulme Allahin gucune gider felan dedi bense uyusmustum resmen doktorla konustugum gece saat 3 te esim uyurken kalkip secade serdim ve oturdum ve icimi Rabbime doktum, hemde aglaya aglaya... canimin acisiyla... doktorun en son bir umut icsi deneyelimmi demisti sabah kalkip doktoru aradim icsi yapalim dedim 2 ay menepoza soktular sonrasinda basladim sadece 4 yumurta olustu ve sadece 1 tanesi dollendi dollendigini duydugumda dunyalar benim oldu cok sukur o bir yumurta simdi kucagimizda 14 aylik dunyalar tatlisi oglum oldu 5 yil sonra Rabbim hediyesini bizede verdi cok sukur sende vazgecme ne olur kendini birakma bak ne guzel annen yakin git saril annene agla icini dok rahatla sonra daha guclu bir sekilde kimsenin sozune aldirmadan yeniden basla..

buarada kusura bakmayin biraz uzun oldu

bu arada listeye benide eklermisiniz 2 mayista tranferim yapildi yasim 32 yurtdisinda yasiyorum 14 aylik oglum var ve ikinci yavrum icin basladim yine bugun 8. gun ve ben dayanamayip test yaptim negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…