- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Canim öğrendin mi test sonucunu kaç çıktıCnm inşallah bebeğin seninledir ve bu dedijlerinin tam tersini yaşarsın
Senin de anneler günün kutlu olsun bebişim. Ben sabah elimi öptürdüm alnına da koydum :)ANNELER GÜNÜN U KUTLUYIRUM.CANİMMMM... :*)
Evet cnm 158 çıktı çol şükürCanim öğrendin mi test sonucunu kaç çıktı
Rabbim tamamina erdirsin insallah kucagina sagliklka aldigini nasip etsin yuce rabbim ,senin heyacanin bizimkindende fazla simdiEvet cnm 158 çıktı çol şükür
Ayy ne güzel yaa maşallah . Teşekkür ederim canımSenin de anneler günün kutlu olsun bebişim. Ben sabah elimi öptürdüm alnına da koydum :)
SÜPER maşallah. kat kat artar inşallah :))Evet cnm 158 çıktı çol şükür
Amin inşallah tatlım hayırlı olur inşallah ikimiz içinde. Var mı ağrı sizi bişey bişey falan filan :)Y yenibidunya kiyamam anne asayi arkadasima hayirli olsun Allah tamamina erdir sin anneler günün kutlu olsun
Ay tatlım maşallah bu gün opun olduğunu bilmiyordum. Hayırlı haberler olsun İnşallah hepsi döllenir . Kaliteli kaliteli olurlar hepsi inşallahtum anne ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun canlar........
benim opu sukur iyi geçti kizlar....19 yumurta toplandi ....
artik gozumuz kulagimiz hastaneden gelecek haberleri bekliooo....
cok cok saolasin bitanemAy tatlım maşallah bu gün opun olduğunu bilmiyordum. Hayırlı haberler olsun İnşallah hepsi döllenir . Kaliteli kaliteli olurlar hepsi inşallah
Maşallah canım inşallah kaliteli ve güclü ilerlerler bundan sonraki aşamalarda datum anne ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun canlar........
Canım doktorunla görüştün MÜ o ne dedi bende bilemedim şimdi... Ama güzel Düşünelim ve Rabbimden hayırlısını isteyelim.... Ama sonucu ne olursa olusun sen çok güçlü bayansın ve ben sana çok güveniyorum...Arkafaslar sonucu aldim 32.27 sevinmelimiyim bilemedim,
Canım geçmiş olsun... Inşallah güzel haberler alırız bebişlerden... Seninde anneler günün kutlu olsun tatlımtum anne ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun canlar........
Canım hayırlı olsun geç tutunmuş olabilir sen doktorunu haberdar et, kanamadan dolayı iğne on erecektir salı günüde tekrar yaptırır katlandığını görürsün inşallah, benimde 9. Gün 31 çıkmıştı katlanacak bak bol bol su iç dinlenArkafaslar sonucu aldim 32.27 sevinmelimiyim bilemedim,
İlk test mi bu eger ilk test se tabi ki iyi tatlım hadi gözün aydın Rabbim tamamına erdirsinArkafaslar sonucu aldim 32.27 sevinmelimiyim bilemedim,
kaçıncı gün transferden sonraİlk test mi bu eger ilk test se tabi ki iyi tatlım hadi gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?