Sakin üzülme gerçekten naaip bi işler demek zamani gelmemis nasil bi aci yasadm benm 2denemem ilk negatifte naail oldum ben bilirim ama sabretme ve dua etmekten baaka yol yok kendini toparla tekrar dene Allah büyüktür seninde benimde herkesinde kucagini boş birakmaz inşallahHayır malesef dondurulmuşum yok5 tane embriyonun 2 tanesi sağlıklı demişlerdi diğerleri gelişmedi sanrm. tekrar aynı iğneler stres başa dönücek yani.
Hayirli olsun canım gönlünü ferah tut hamilesin Allahın izniyle inşallah gönlüne göre olur ctesi dimi kan testiKIZLARRRR İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. HAMİLE MİYİM ŞİMDİİİİİİİ
Fotoğrafa bir bakın nolur
var tabii ki, hayırlsı olsun canımKIZLARRRR İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. HAMİLE MİYİM ŞİMDİİİİİİİ
çoooook sevindim canım, Allah kucağında sevdirmeyi nasip etsin inşallahBUGÜN 12. GÜNÜM VE TESTİMİ YAPTIRDIM... DEĞERİM 155,8 BEBİŞ GELİYOR ŞİMDİLİK...
canım hadi bekliyoruz :)çoooook sevindim canım, Allah kucağında sevdirmeyi nasip etsin inşallah
canım benim 10.gün bugün, sabah idrarda ikinci çizgi çıktı... bende hiç belirti yok canım, sadece hafif bi kasık ağrısı, bi de ayaklarım çok üşüyor... belirti arama bence, illa olcak diye bişey yok... ben geçen ay aşılama yaptırdım, tüm belirtiler vardı, memeler şişkin, bacakta seyirme, sık tuvalate gitme ama hiçbişey çıkmadı... sabret canım, test günün ne zamankızlar biriniz bana bi şey yazsın bugün transferi saymazsak 9. günüm ama hiçbir belirtim yok lütfen biri bi şey desin
yarın ama bugün o kdr karamsarın ki sanki bebeğim kaydı gtti içimden.canım benim 10.gün bugün, sabah idrarda ikinci çizgi çıktı... bende hiç belirti yok canım, sadece hafif bi kasık ağrısı, bi de ayaklarım çok üşüyor... belirti arama bence, illa olcak diye bişey yok... ben geçen ay aşılama yaptırdım, tüm belirtiler vardı, memeler şişkin, bacakta seyirme, sık tuvalate gitme ama hiçbişey çıkmadı... sabret canım, test günün ne zaman
niye öyle düşünüyorsun ki, içini ferah tut.. bak az kalmışyarın ama bugün o kdr karamsarın ki sanki bebeğim kaydı gtti içimden.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhhKIZLARRRR İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. HAMİLE MİYİM ŞİMDİİİİİİİ
inş senn sonucun ne zaman çıkıcak ne kdr kaldıniye öyle düşünüyorsun ki, içini ferah tut.. bak az kalmış
lütfen sakin olmaya çalış kendini yıpratma bak bebişin varsa oda yıpranıyor ki inşallah seninledir ben bütün adet belirtilerimi yaşıyorum buna rağmen umudumu kaybetmemeye çalışıyorum bol bol sabır çek dua et canım sakin ol ki bebişin agresif olmasın :))kızlar biriniz bana bi şey yazsın bugün transferi saymazsak 9. günüm ama hiçbir belirtim yok lütfen biri bi şey desin
teşkkür ederim canım Alh razı olsun ama sen de üzülme zaten bütün gebelk belrtleri adetle aynı değil mi zaten insnalar adet olcakmış gbi hssdeip hamile olduğumu öğrendm diolar hep inş sennki de öyledirlütfen sakin olmaya çalış kendini yıpratma bak bebişin varsa oda yıpranıyor ki inşallah seninledir ben bütün adet belirtilerimi yaşıyorum buna rağmen umudumu kaybetmemeye çalışıyorum bol bol sabır çek dua et canım sakin ol ki bebişin agresif olmasın :))
aman valla öyle zor süreç ki belirti olsa bi dert olmasa bi dert kura kura kafa gidecek bebeklere sabır kafa falan kalmayacak diye korkuyorumteşkkür ederim canım Alh razı olsun ama sen de üzülme zaten bütün gebelk belrtleri adetle aynı değil mi zaten insnalar adet olcakmış gbi hssdeip hamile olduğumu öğrendm diolar hep inş sennki de öyledir
senn ne kdr kaldı teste?aman valla öyle zor süreç ki belirti olsa bi dert olmasa bi dert kura kura kafa gidecek bebeklere sabır kafa falan kalmayacak diye korkuyorum
cumartesi sabah gideceğim canım ama bugün gidip eczaneden hassas test almamak için kendimi zor tutuyorum bide çıkmayınca ona moralim bozulacak iyisimi oturup kuzu kuzu beklemek :))senn ne kdr kaldı teste?
Hayirli olsun canım çok mutlu haberler maşallah kaçıncı gün embriyo şuydu seninkigünaydın kızlar, bugün 10.günüm... 3 gündür idrardan test yapıyorum, 8. ve 9. gün silik ikinci çizgi çıktı, bugün yani 10.gün de bayaa belirgindi... kan testi verdim biraz önce, bekliyorum sonucunu, dua edelim birbirimize
cnm pozitif gibi gözüküyor:)KIZLARRRR İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. HAMİLE MİYİM ŞİMDİİİİİİİ
bnde öyle düşünmüştm ama alakası yokmuş:)Amin cnm hepimiz in inşallah. Progestan fitil den kaynaklanmaz değil mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?