2015 NiSAN da tüp bebek:))

Hayır malesef dondurulmuşum yok 5 tane embriyonun 2 tanesi sağlıklı demişlerdi diğerleri gelişmedi sanrm. tekrar aynı iğneler stres başa dönücek yani.
Sakin üzülme gerçekten naaip bi işler demek zamani gelmemis nasil bi aci yasadm benm 2denemem ilk negatifte naail oldum ben bilirim ama sabretme ve dua etmekten baaka yol yok kendini toparla tekrar dene Allah büyüktür seninde benimde herkesinde kucagini boş birakmaz inşallah

günaydın kızlar, bugün 10.günüm... 3 gündür idrardan test yapıyorum, 8. ve 9. gün silik ikinci çizgi çıktı, bugün yani 10.gün de bayaa belirgindi... kan testi verdim biraz önce, bekliyorum sonucunu, dua edelim birbirimize

kızlar biriniz bana bi şey yazsın bugün transferi saymazsak 9. günüm ama hiçbir belirtim yok lütfen biri bi şey desin

kızlar biriniz bana bi şey yazsın bugün transferi saymazsak 9. günüm ama hiçbir belirtim yok lütfen biri bi şey desin
canım benim 10.gün bugün, sabah idrarda ikinci çizgi çıktı... bende hiç belirti yok canım, sadece hafif bi kasık ağrısı, bi de ayaklarım çok üşüyor... belirti arama bence, illa olcak diye bişey yok... ben geçen ay aşılama yaptırdım, tüm belirtiler vardı, memeler şişkin, bacakta seyirme, sık tuvalate gitme ama hiçbişey çıkmadı... sabret canım, test günün ne zaman

yarın ama bugün o kdr karamsarın ki sanki bebeğim kaydı gtti içimden.

lütfen sakin olmaya çalış kendini yıpratma bak bebişin varsa oda yıpranıyor ki inşallah seninledir ben bütün adet belirtilerimi yaşıyorum buna rağmen umudumu kaybetmemeye çalışıyorum bol bol sabır çek dua et canım sakin ol ki bebişin agresif olmasın :))

teşkkür ederim canım Alh razı olsun ama sen de üzülme zaten bütün gebelk belrtleri adetle aynı değil mi zaten insnalar adet olcakmış gbi hssdeip hamile olduğumu öğrendm diolar hep inş sennki de öyledir

aman valla öyle zor süreç ki belirti olsa bi dert olmasa bi dert kura kura kafa gidecek bebeklere sabır kafa falan kalmayacak diye korkuyorum

Hayirli olsun canım çok mutlu haberler maşallah kaçıncı gün embriyo şuydu seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…