Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde oleydi canim bana ertesi gun gel deduler ertsi gun gttm bende 23.30da catlama ignesi oldum bir gun sonrada asilamam yapildi
canım aşıalama 36 saat sonra yapılıyor sennki neden erken yapmış doktorun

canım aşıalama 36 saat sonra yapılıyor sennki neden erken yapmış doktorun
Erken değil canım ben yanlış izah ettim sanırım öğün iğnesi oldum bir gün geçti ertesi gün yapıldı toplamda 36 saat oluyor zaten yani cumartesi gece iğne pazartesiye asilama. Oldu

Erken değil canım ben yanlış izah ettim sanırım öğün iğnesi oldum bir gün geçti ertesi gün yapıldı toplamda 36 saat oluyor zaten yani cumartesi gece iğne pazartesiye asilama. Oldu
anladım canım hayırlısyla tutar inşallah

Bir muminin mumin kardesinin giyabinda ettigi dua kabul olurmus hatta yaninda bulunan melek bin misli ile seninde olsun dermis. Arkadaslar bugun bugun arastirirken dualarin kabul olmasi icin 5000 hasbinallahu ve nimel vekil okunuyormus ben basladim okumaya bitince sizede dua edecem ins. Sizde okumak isteseniz diye soyleyim dedim. Birbirimizi dualarda unutmayalim

Bende okuyun arkadaşım bende kesinlikle dünya insanlardan başkanın duası daha çabuk kabul olur bende başlayalım adet gerekmez sonra günün her ani çekilebilir dimi

bend eokuyorm canım bu duayı 1 haftadır allahın izinyle

buarada benm adım cansu ismimle dua edrsnz cok sevnrm sizlerde isminizi söylersnz sizlerede ben ederm

Biti
Bitince bir hocaya falan dualar mi gerekir mi

aşılamayı çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapmak zorunda diye birşey yokmuş,arada da yapılabilirmiş çünkü yumurtanın 36 saat içinde çatlaması gerekiyormuş,erken ya da geç olabilir.ve çatladıktan sonra 72 saat sperm almaya hazır halde bekliyormuş.yani aşılamadan önce başlıyor ve sonrasında 3 gün boyunca devam ediyor şans.benim aşılamam pazartesi akşam oldu,dr bana sonraki 2 gün ilişki önerdi,zaten sonrasında şans kalmıyor.ve ctesi kontrole çağırdı çatlama durumunu kontrol etmek için.ilk aşılamam tutmuştu,2. tutmadı(sayı çok düşük çıkmıştı) tüp bebek istiyoruz diye gittik ve doktor son bir kez aşılama denemek istediğini söyledi.devlet bile 3 kere aşılama denemeden tüp bebek yapmıyor,demek ki işin mantığı bu dedi,kendisi marmara üni.de prof bu arada..aşılama sonrası hiçbirşey vermedi,heyecanlı bekleyiş devam ediyor :)

Bugunde yazdıklarımı hep yanlış yazıyorum yahu abdest gerektirmez demi günün her ani çekebilir birde bittikten sonra dualamak mi gerekiyor

hepimiz duaya başlayalım ozaman arkadaşlar hasbinallahu ve nimel vekil nekadar okursak okadar iyi

bugün cuma gecesi sabah namazndan 1 saat önce kadar 3 5 rekat kadar namaz kılıp dua edersek okadar iyi tek rakamlı olması daha iyi olurmus arkadaşlar alalha sığınıp ondan istemekten başka çaremiz yok rabbim yüüzmüze baksın

Sanirim daha öncede yazmışsınız siz bebeğini düştüm tuttu demişsiniz sağ salim doğduğu peki bizde asilama günü ve sonraki gün birliktelik oldu geçen ay ki asilamada üç gün önce ve sonrasında üç günde birlikte olmuştuk ama malesef tutmadi

Bugunde yazdıklarımı hep yanlış yazıyorum yahu abdest gerektirmez demi günün her ani çekebilir birde bittikten sonra dualamak mi gerekiyor
Abdest gerektirir falan yazmiyordu ama abdestli okumakda daha iyidir heralde. Aman ameller niyetlere gore degil mi niyetimiz allaha yonelmek insallah iki sekilde de kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…